załącznik:
http://www.youtube.com/watch?v=EhDxGR3Hg7Y
www.mazdaspeed.pl
Malpiszon78 napisał(a): że najlepsze efekty przynosi zmiana biegu przy około 6.500 na wyższy, nie ma sensu kręcić na czerwone...
Malpiszon78 napisał(a):Zmienia się coś po zmianie koła na lżejsze ?
Malpiszon78 napisał(a):Btw. słyszałem, że lekkie koło to powolne zabójstwo dla silnika. Znawców proszę o wypowiedzi bo rozważam to w swojej perełce
Pit napisał(a):Śmiem tak twierdzić jako posiadacz najszybszej MX-6 KL w tym klubie od zawsze praktycznie.
Jacek176 napisał(a):Pit napisał(a):Śmiem tak twierdzić jako posiadacz najszybszej MX-6 KL w tym klubie od zawsze praktycznie.
Tak z ciekawości (skoro temat i tak ma polecieć do kosza): poza tym kołem zamahowym masz coś zrobione w silniku? Byłeś na hamowni? Przeglądałem twój temat ale nie znalazłem nic o modach mechanicznych.
Pit napisał(a):Mam u siebieSłabiej "dokręca się" u góry, ale szybciej "wychodzi z dołu". Poszukaj, taki temat był na forum. Ten poleci do kosza.
Jacek176 napisał(a):No to chyba najzdrowsze KL na forum. Nic dziwnego, że jest najszybsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje