Mazda Millenia S TA KJ 1997r.
Prezentuje sie bardzo ładnie to fakt
Dbaj o nią bo warto. Ja swoja tez dopieszczam jak moge. Zawsze pozniej fajnie popatrzec jak wiekowy samochod wyglada lepiej niz co poniektore jak to sie mowi nowe 
-
Szalotka
Ja bym ją postawił za szybą w regale
Cudna!!
Cudna!!
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Globy milly juz wrocila od lakiernika?
Nie

- Od: 15 maja 2004, 16:37
Dzięki Julku za pamięć
Auto do końca miesiąca pudruje się u mojego lakiernika w Kolnie, szkoda parkingowa, wymiana zderzaka i dół nadwozia.
Bilans za wakacje (przepraszam, ale nie byłem skrupulatny w notowaniu tankowań i 1-2 mi przepadły) => http://autofoto.pl/blogs/globy/archive/ ... 08-09.aspx
Mam nadzieję, że kupię niedługo opony, samochód szczęśliwie odbiorę zadowolony i wrzucę nową sesję zdjęciową wraz z zamontowanymi zakupami
Przy okazji przyjdzie czas na kolejne części poradnika dbania o auto.
Bilans za wakacje (przepraszam, ale nie byłem skrupulatny w notowaniu tankowań i 1-2 mi przepadły) => http://autofoto.pl/blogs/globy/archive/ ... 08-09.aspx
Mam nadzieję, że kupię niedługo opony, samochód szczęśliwie odbiorę zadowolony i wrzucę nową sesję zdjęciową wraz z zamontowanymi zakupami
Globy napisał(a):Dzięki Julku za pamięć
nie ma sprawy
Globy napisał(a):przepraszam, ale nie byłem skrupulatny w notowaniu tankowań i 1-2 mi przepadły
Jak mogles!!!!
Globy napisał(a):Mam nadzieję, że kupię niedługo opony, samochód szczęśliwie odbiorę zadowolony i wrzucę nową sesję zdjęciową wraz z zamontowanymi zakupamiPrzy okazji przyjdzie czas na kolejne części poradnika dbania o auto.
no to czekam
Dziękuję za opinie i cierpliwość
Po pięciu tygodniach wreszcie jest! Wybaczcie marne fotki, cykane na szybko w parku przy silnym wietrze:

Milly po lakierowaniu, z nowymi gumkami Dunlop SP Sport Maxx 215/45 R17 (dopiero dzisiaj się kapnąłem, że fabryczny profil przy tych gumach to 50, ale chyba je zostawię) i używanymi alusami z późniejszych roczników. Cholernie za Nią tęskniłem, po prostu... I strach Nią teraz gdziekolwiek parkować

Milly po lakierowaniu, z nowymi gumkami Dunlop SP Sport Maxx 215/45 R17 (dopiero dzisiaj się kapnąłem, że fabryczny profil przy tych gumach to 50, ale chyba je zostawię) i używanymi alusami z późniejszych roczników. Cholernie za Nią tęskniłem, po prostu... I strach Nią teraz gdziekolwiek parkować

Ostatnio edytowano 11 paź 2009, 21:09 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
Tak, tak, tak! 
Globy muszę powiedzieć tylko jedno: JEST PIĘKNA!!!!
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Gratuluje nowych felg. Fantastycznie to wyglada, zwlaszcza przy dodatkowym odcieniu lakieru
Wspolczuje natomiast:
To bedzie ostra jazda
Nie chciales kupic SP Sport 01, dostaly lepsze oceny niz te nowe MAXXy?
Znam ten bol
Uwazaj, gdzie parkujesz i zwracaj uwage na slupki
Pozdrawiam,
voytecku.
Wspolczuje natomiast:
Globy napisał(a):215/45 R17
To bedzie ostra jazda
Nie chciales kupic SP Sport 01, dostaly lepsze oceny niz te nowe MAXXy?
Globy napisał(a):I strach Nią teraz gdziekolwiek parkować
Znam ten bol
Pozdrawiam,
voytecku.
Dzięki, więcej zdjęć jutro
Zrobiłem na razie 100 km jazdy mieszanej i nie jest źle, fajnie tłumi i przede wszystkim lepiej skręca – Dunlopy są twardsze od Uniroyali i nie płyną w zakręcie. Niestety nie miałem czasu na śledzenie opinii, miałem kiedyś opony tej marki z serii 9000 i kupiłem bez zastanowienia
Jak widać, trochę zbyt pochopnie. Zobaczę, może uda mi się je sprzedać i kupić 50-ki, a na wiosnę polakieruję felgi na srebrno. Na razie muszę się z powrotem nacieszyć Milly w garażu!
Grzyby wiesz, że spawanie musi trwać

Nie ciesz się, bo lista rzeczy do zrobienia jest długa
Przyjadę do Was w poniedziałek albo wtorek, może urwę się wcześniej z pracy i wymyślisz coś z obrysówkami, bo mam nowy komplet szarych do montażu oraz instrukcję.
Milcz, nawet lakiernik mnie pochwalił, że wreszcie nie jeżdżę żadnym ulepem

Solo napisał(a):Grzyby wiesz, że spawanie musi trwać
Milcz, nawet lakiernik mnie pochwalił, że wreszcie nie jeżdżę żadnym ulepem