Relaksacyjny Sylwester w klubowym towarzystwie
A jak to generalnie wyglada z kwestia wyzywienia na Glownej Imprezie?
a. jemy kazdy swoje
b. tylko wodka/kolorowe
c. skladka
d. kazdy cos przynosi
?![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a. jemy kazdy swoje
b. tylko wodka/kolorowe
c. skladka
d. kazdy cos przynosi
?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 24 lut 2009, 22:32
- Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'
Możemy się zrzucić na catering, ale patrząc na to, że mamy tam do dyspozycji kuchnię, kilka lodówek i sklepy, myślę, że sami coś na miejscu przygotujemy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
andariel
Chyba gdzies to mam na zdjeciach...

Chyba gdzies to mam na zdjeciach...
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Xenocyd napisał(a):o ile ktos w tej kuchni nie zasnie na podlodze bo wtedy nici z gotowania
na dole są kuchnie w każdym pokoju
Też myślę, że na samą imprezę sylwestrową coś razem warto zmajstrować do jedzenia. Szkoda, że Porka nie będzie, głodni byśmy na pewno nie byli
Brii, od nas przelew pójdzie w przyszłym tygodniu.
loockas mysle ze Porka nalezy porwac z domu i przywiezc 

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Sokool jeden pies 
Mateusz a nawet na 31-02 nie zajrzysz?
Mozesz byc 01.01 rano leczyc ludzi
Mozesz byc 01.01 rano leczyc ludzi

Bardzo proszę o wpłaty, bo potrzebne są pieniądze na drugą część zaliczki. Pierwszą wpłaciłem w całości z moich pieniędzy...
ja i Ola najprawdopodobniej odpadamy z imprezy
niestety ...
niestety ...
ja nie wiem, na dniach się określę; sorki za zwłokę
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jeszcze raz przypominam o wpłatach
Zrobiłem update. Czasu nie zostało już dużo a właściciel prosi o wpłaty.
Zrobiłem update. Czasu nie zostało już dużo a właściciel prosi o wpłaty.