BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
najpierw ja zrobię wielkie WOW jak dostanę kasę za swoją Madzię 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
a od jakich ubezpieczycieli musisz je wyciagnac?
a to jest jakaś różnica? pzu i pzm 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
roznica jest i to duza
ciesz sie, ze nie MTU lub Interrisk (bo tutaj to juz podobno cyrki na maxa odchodza). Wydaje mi sie, ze z PZU nie powinno byc problemu o PZM nic nie wiem.
zobaczymy, trzeba myśleć pozytywnie
póki co myślę o nowej Miatce
póki co myślę o nowej Miatce
nie ma znaczenie i tak bedzie miesiac czekac od zlozenia wniosku bo czekaja do konca przepisowych 30 dni a do tego pewnie jeszcze odwolania dojda aby wiecej kasy dostac ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
miesiac to ustawowo, a co poza tym to czas pokaze...
Ja czekalem na odszkodowanie z MTU chyba ponad 2 miechy a i pewnie czekalbym dluzej gdyby nie to, ze wzialem sprawy w swoje rece.
Spać, nocne marki!
bezsenność w Bydgoszczy czy co? 
montanka napisał(a):bezsenność w Bydgoszczy czy co?
Julek chleje, a porządni ludzie pracują
znowu chelej jak co noc a spac sie nie chce
EDIT:
! PROSZE NIE CENZUROWAC MOICH WYPOWIEDZI!! "a Pit wacha wlasne baki
"
EDIT:

Ostatnio edytowano 10 paź 2009, 16:01 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
dobranoc.. eee dzień dobry w sumie
dokładnie
montanka napisał(a):bezsenność w Bydgoszczy czy co?
dokładnie
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 83#1517183 <– zachecam do zakupu tymbardziej, ze to groszowa sprawa, a mozna pomoc czlowiekowi.
Przy okazji –> dobrej nocy
Przy okazji –> dobrej nocy
sq2jul napisał(a):!!! PROSZE NIE CENZUROWAC MOICH WYPOWIEDZI!!
Nie fikaj, bo dostaniesz banana na 24h
dobry dzionek
porządni ludzie to w nocy śpią albo pracują
co z tym piciem dzisiaj?
porządni ludzie to w nocy śpią albo pracują
co z tym piciem dzisiaj?
ARASOBOLEK jezeli sie nie myle sprzedaje swoje auto –>
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=774148636

cisza grobowa, kaca wszyscy leczą czy co?
87 rocznik, rok młodsze ode mnie
87 rocznik, rok młodsze ode mnie
ja wybywam na miasto właśnie 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
no oby, bo już nie chce moją Madzią jeździć
wszyscy się na nas dziwnie patrzą
wszyscy się na nas dziwnie patrzą