Kogo widziałem / widziałam
A ja pozdrawiam właściciela czerwonej MX-6 ze spojlerkiem która mijałem dzisiaj około godz 15 w Jastrowiu. No i pozdrowionka dla tej 323 P która się wcześniej tego samego dnia ścigać chciała (ja tam sobie lajtowo na 5 jechałem)
błehehehe
błehehehe
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Parę dni temu (sobota) wieczorkiem Lublin ul. Kunickiego, pomykałem sobie Nissankiem tatusia i zobaczyłem bordową Mazdę 323 F BA, niestety pochwyconą przez panów w niebieskich mundurkach.
Pozdrowienia dla posiadacza autka i mniej takich kontaktów ze smerfami.
Pozdrowienia dla posiadacza autka i mniej takich kontaktów ze smerfami.
- Od: 24 cze 2005, 11:03
- Auto: Japońskie :)
Marek widział Simoneusa a Ja Jacka ( JackB ) w Oponexe na Poznanskiej.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrowienia dla Kropka, Gustawa (z małżonką oczywiście), tito (wraz z małżonką i maleństwem) oraz jeszcze jednego kolegi którego zaczepiłem na Skwerku (biała 626 GC hb) – zapraszam Cie do wzięcia udziału w dyskusjach na forum (na początek proponuje HydePark bo tam nie moderują i nikt się nie czepia – a na pewno nie na serio
), na początku jest ciężko ale potem jak już sie rozkręcisz... 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Huano napisał(a):(na początek proponuje HydePark bo tam nie moderują i nikt się nie czepia – a na pewno nie na serio usmiech ), na początku jest ciężko ale potem jak już sie rozkręcisz...
hehehe tak zapraszamy serdecznie... będzie się z kim ściagać
Pozdrawiam, Tomek
Teraz na stacji BP na okeciu na rogu al. Krakowskiej i ul. Malowniczej stoi klubowa, czarna 3d 323BG na podkladkach klubowych. Krecilem sie tam ale wlasciciela nie ma
w sumie to stoi juz tam od rana
kto to jest?? przyznac sie
mieszkam 300m od stacji hehe
pozdr
pozdr
Ok 11,30 widziałem na ul. Targowej zielonkawą GE KL z napisem TAXI chyba wszyscy znamy te auto
nr. rej. WAP xxxxx Oczywiscie pozdro dla kierowcy.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Riki napisał(a):Teraz na stacji BP na okeciu na rogu al. Krakowskiej i ul. Malowniczej stoi klubowa, czarna 3d 323BG na podkladkach klubowych. Krecilem sie tam ale wlasciciela nie maw sumie to stoi juz tam od rana
kto to jest?? przyznac sie
mieszkam 300m od stacji hehe
pozdr
A może to kolegi Jaro? Też czarna.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano, widujesz u siebie jakies mazdy z RP ? Teraz sezon urlopowy więc sporo ludzi wyjezdza w Twoje rejony.
Jaksa napisał(a):Italiano, widujesz u siebie jakies mazdy z RP ? Teraz sezon urlopowy więc sporo ludzi wyjezdza w Twoje rejony.
Widuje codziennie 1-2 furki z RP, ale niestety żadnej mazdy.
W oczekiwaniu na nowy podpis...
pozdrawiam srebną Mazde 626 BIxxxx (klubowa naklejka z tyłu) którą widzialem przed chwilą w Białymstoku pod wieżowecem na Mickiewicza, a następnie jadącą po ul. Świętojańskiej
ps. widziałem jak machasz, ale dopiero w ostatniej chwili załapałem ze to "klubowa" Madzia i pewnie nie zauwazyłeś mojego spoznionego gestu
pozdro
Dodatkowo pozdrawiam Mazde 626 (naklejka obecna) – wiśniową- kilka dni temu stała także pod tym samym wieżowcem na Mickiewicza, ale na parkingu, po drugiej stronie budynku.
ps. widziałem jak machasz, ale dopiero w ostatniej chwili załapałem ze to "klubowa" Madzia i pewnie nie zauwazyłeś mojego spoznionego gestu
pozdro
Dodatkowo pozdrawiam Mazde 626 (naklejka obecna) – wiśniową- kilka dni temu stała także pod tym samym wieżowcem na Mickiewicza, ale na parkingu, po drugiej stronie budynku.
- Od: 20 mar 2005, 13:15
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 16V
Pozdrawiam raz jeszcze Justynkę i Kubę z Bydgoszczy ( biała 323BG 1.8 Dohc ) ktorzy zawitali dzisiaj w moje progi serwisowe 
Hmmm...a kogo to ja wczoraj widziałem... Powiedzmy, Rulesa, Fiveopacka, Piotrusa, No i oczywiście XXX w Xedosie...a było to na małym spociku na Pasie startowym pod Koronowem 
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Dziś ok. 18:30 widziałem zieloną Protege Artisana na skrzyżowaniu ul. Kleberga z Szosą Ełcką.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Od: 5 gru 2003, 15:25
- Auto: Mazda6 GJ SkyActiv-G 2.5 '15 SkyPassion
CX-7 Sport EU powered by DISI-tune
Poprzednie auto:
Mazda6 GG L3 '02