Tutaj się witamy
Witam wszystkich Klubowiczów!
Man na imię Gosia i od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 323
, jest moim wspaniałym Mankiem. Mimo swych lat- 16-stu jeździ rewelacyjnie. Jest moim pierwszym autkiem i myślę, że zostanę wierna Maździe! Mam nadzieje, że pomożecie mi rozwiązać problemy techniczne jeśli jakieś się pojawią
Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza tych z Wałbrzycha i Okolic
Man na imię Gosia i od miesiąca jestem szczęśliwą posiadaczką Mazdy 323

Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza tych z Wałbrzycha i Okolic
- Od: 5 paź 2009, 21:08
- Auto: 323 sedan 1.6 1993r.
ggossiaak na pewno znajdziesz tu rozwiązania swoich problemów technicznych, a mazdowicze z okolicy zrobią Ci dosłownie "Pimp My Ride"... i nie mowie tego z przekorą ani z ironią, zeby nie bylo 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Witam wszystkich jestem tu nowa
Więc się przedstawię mam na imię Ewelina ale wołają na mnie czarna, czarnula
jestem młodziutka bo mam dopiero 20 lat 
Wciśnij pedał już. Silnik wyje, brak mu tchu. Teraz czujesz. życia smak. Speed – młody jesteś
Maszyna Ciebie zna. Teraz czeka, daj jej znak. Już wariuje twoja krew. Speed – to twój wyścig
Maszyna Ciebie zna. Teraz czeka, daj jej znak. Już wariuje twoja krew. Speed – to twój wyścig
- Od: 4 paź 2009, 19:59
- Auto: Mazda 626 Cronos 2.0 95r
sidiromek jak tylko znajdziesz to się melduj na spocie Grupy Podkarpacie, a jak nie znajdziesz to również zapraszam
info znajdziesz w temacie Podkarpacia w dziale spotkań regionalnych
czarnulaa normalnie kilka PW się przelało a ja nie zatrybiłem że Ty dziewczyna jesteś
, ale ze mnie .....
. Witojcie na forum
i odbierz PW
Na które tutaj znajdziesz pewnikiem radę
Witamy 
czarnulaa normalnie kilka PW się przelało a ja nie zatrybiłem że Ty dziewczyna jesteś

tomkap napisał(a):znalazło się kilka problemów i tym sposobem trafiłem na to forum
Na które tutaj znajdziesz pewnikiem radę

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
tomkap napisał(a):Cena była okazyjna więc znalazło się kilka problemów
skąd ja to znam
- Od: 5 paź 2009, 23:26
Siema MazdoWariaci
[/b]
Ja tu pierwszy raz
ale nie ostatni
Jest tu może ktoś z Ostrołęki lub okolic?

Ja tu pierwszy raz

Jest tu może ktoś z Ostrołęki lub okolic?
-
LukasUK25
Witam wszystkich. Jestem tu nowy także się przedstawię, Bartek jestem z Mysłowic. Może ktoś z klubowiczy jest z Mce lub okolic??
-
Gitek
Bydgoszcz
ravestation, witamy i zapraszamy tutaj --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=31754
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20