Dysuksja nad organizacją megaspota '05
Ja bym sie z checia wybrał, tylko musze samochód doprowadzić do b.dobrego stanu 
Zapraszam....
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 04&start=0
- Od: 11 kwi 2005, 23:11
- Auto: Honda Accord 1.8 VTEC 1999r
NO chlopkai – wplyneliscie na moją ambicje.
Do zlotu w Piernikowie mam nadzieje być już MX-3
Pozdr.
Do zlotu w Piernikowie mam nadzieje być już MX-3
Pozdr.
..:::: Xsiondz ::::..
....Fiat Coupe Pinifarina ....
AlfaRomeo 146 1.6 TS (1998)
Mazda 323F 1,9 16V DOHC (1995)
Mazda 323F 1.6 16V SOHC (1991)
Galeria moich furek: www.xsiondz.republika.pl
....Fiat Coupe Pinifarina ....
AlfaRomeo 146 1.6 TS (1998)
Mazda 323F 1,9 16V DOHC (1995)
Mazda 323F 1.6 16V SOHC (1991)
Galeria moich furek: www.xsiondz.republika.pl
- Od: 22 wrz 2004, 11:07
- Auto: n!-ta zdrada-FordGalaxyMK3
Jezeli to jest naprawde na 100 % to czy by o tym nie powiadomic bratnie kluby z CZ ;SK; D ; A; H ; UK; Litwy . o spocie milo by bylo dla nich ze takie zaproszenie bylo wystosowane :.A czy skorzystaja to ich sprawa .
GLOBY to chyba zadanie dla ciebie .
Prosze o napisanie takiej jak na spot w Bialymstoku ULOTKI o spotkaniu .
GLOBY to chyba zadanie dla ciebie .
Prosze o napisanie takiej jak na spot w Bialymstoku ULOTKI o spotkaniu .
- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
ciężko powiedzieć czy będzie czy tez nie będzie. jak napisałem zależy od was – jak na obecną chwilę odzew ze strony potencjalnych uczestników nie jest zbyt ogromny więc istnieje takie prawdopodobieństwo że projekt upadnie.
Co do ceny i przyjazdu na jeden dzień zapłacisz tyle samo gdybyś przyjechał na 3 dni. Taka jest moja propozycja – wynika to z tego że gdy organizuje się 3 dniową imprezę "stawia" się (w moim mniemaniu) bardziej na uczestników którzy pojawią się na cały czas trwania imprezy
więc niech Ci nie będą bardziej poszkodowani (czyli jak np. rozmyslisz się i będziesz chciał zostać dłużej – nie ma problemu pokój w hotelu czeka)... Fakt jest to niekorzystne dla osób które mają sporo pracy etc. i jedynie mogą wpaść na 1 dzień jak to jest w Twoim przypadku. Ale chyba można sobie tak wszystko zaplanować aby znaleść te 3 dni wolnego.
Co do ceny i przyjazdu na jeden dzień zapłacisz tyle samo gdybyś przyjechał na 3 dni. Taka jest moja propozycja – wynika to z tego że gdy organizuje się 3 dniową imprezę "stawia" się (w moim mniemaniu) bardziej na uczestników którzy pojawią się na cały czas trwania imprezy
więc niech Ci nie będą bardziej poszkodowani (czyli jak np. rozmyslisz się i będziesz chciał zostać dłużej – nie ma problemu pokój w hotelu czeka)... Fakt jest to niekorzystne dla osób które mają sporo pracy etc. i jedynie mogą wpaść na 1 dzień jak to jest w Twoim przypadku. Ale chyba można sobie tak wszystko zaplanować aby znaleść te 3 dni wolnego.
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

trzeba zorganizowac to wtedy bedzie duzo chetnych tylko nei ma kto tego zrobic bo napewno bedzie ponad 30-40 aut, jesli chodzi ocene za jaeden dzien czyli mam placic za nocleg a nei bede nawet go na oczy widzial to to jaks porazka i napewno tak nie zrobie
dobra nie tak dawno temu był organizowany zlot ogolnopolski crx na lotnisku w Babimoscie, od Zielonej Góry jakies 50 km a od Poznania chyba z 90km ale to tak na oko . Jezeli niec nie wypali z waszych planów to moge skontaktowac sie jak wyglada sprawa z wjazdem na lotnisko i porobienia prob i całego spota, pozdro
-
Pyton162
ejjj...
a Wy tu juz o innych miejscach... Według mnie wszystko zapowiada sie znakomicie i pokładam wielkie nadzieje że dojdzie do spotu w Toruniu. Sam jestem bez grosza i tylko kombinuję jak tu kasę załatwić aby jechać na spot... w impreze wsiągnąłem jeszcze kolegę i jeszcze dwie osoby!! Co prawda autko było by tylko moje, ale chyba im wiecej osób tym lepiej i liczę sie z kosztami! Trochę sie dziwię że ze strony klubu jest taki mały odzew, bo naprawdę szkoda by było zaprzepaścić możliwość takiego spotkania! Ja mimo że nie jestem pełnoprawnym klubowiczem mogę zapewnić że za wszelka cenę będę sie starał być obecnym na spocie i powstrzymac mnie może tylkoi niebo jeśli spdło by nam na głowy
... no chyba że do spotu nie dojdzie
.
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
ravo masz rację że to jest porażka – ale może ujmę to w ten sposób ... skoro np. jedziesz na taką imprezę jak ATS – płacisz 50zł ... i możesz być zarówno 2 godziny jak i 3 dni. Jest to bardzo proste rozwiązanie dzięki któremu eliminuje się osoby które chcą zostać na 1 dzień .... a sciąga konkretnych ludzi którzy zostają na 3 dni.
Dzisiaj i tak sporo dyskutowałem na ten temat z władzami klubu które nie jest przychylne mojemu podejściu do tej sprawy – co oczywiście rozumiem.
Dzisiaj i tak sporo dyskutowałem na ten temat z władzami klubu które nie jest przychylne mojemu podejściu do tej sprawy – co oczywiście rozumiem.
Ostatnio edytowano 28 cze 2005, 17:55 przez jesus, łącznie edytowano 1 raz
pozdrawiam

jesus napisał(a):Dzisiaj i tak sporo dyskutowałem na ten temat z władzami klubu
czyli
powiem tak placisz 50 zl za ats bo placisz za meijsce za lotnisko czy co tam innego ale nie placisz za hotel i tak byc nie moze ze ktos musi placic za cos z czego nei skorzysta w kazdym razie trzeba dzialac bo chetnych napewno bedzie bardzo duzo tylko trzeba im powiedziec na 100 procent bo musza brac urlopy itp itd
jadąc na ATS zostając na 2 godziny nie skorzystasz z możliwości zabawy na wieczornej imprezie techno ... nie zoabczysz jakiś atrakcji które przygotowali dla Ciebie organizatorzy – a za to zapłaciłeś te 50zł.
Dlatego uważam że taka 3 dniowa impreza powinna być bardziej korzystna cenowo dla uczestników którzy zostaną na 3 dni niż tych co będą 1 dzień. Jeżeli weźniemy taką opcję jaką Ty oraz władze klubu proponujecie .. automatycznie tracimy wynajęcie hotelu dla siebie tylko mamy konkretne rezerwacje ... i teren nie do końca jest nasz ... automatycznie tracimy darmowe sniadanie ... etc. ... więc gorzej dla 3-dniowców. Pewnie istnieje możliwość znalezienie "złotego środka" ale jakoś chyba nie ma zbyt dużo czasu na to.
Dlatego uważam że taka 3 dniowa impreza powinna być bardziej korzystna cenowo dla uczestników którzy zostaną na 3 dni niż tych co będą 1 dzień. Jeżeli weźniemy taką opcję jaką Ty oraz władze klubu proponujecie .. automatycznie tracimy wynajęcie hotelu dla siebie tylko mamy konkretne rezerwacje ... i teren nie do końca jest nasz ... automatycznie tracimy darmowe sniadanie ... etc. ... więc gorzej dla 3-dniowców. Pewnie istnieje możliwość znalezienie "złotego środka" ale jakoś chyba nie ma zbyt dużo czasu na to.
pozdrawiam

jesus napisał(a):Dlatego uważam że taka 3 dniowa impreza powinna być bardziej korzystna cenowo dla uczestników którzy zostaną na 3 dni niż tych co będą 1 dzień. Jeżeli weźniemy taką opcję jaką Ty oraz władze klubu proponujecie .. automatycznie tracimy wynajęcie hotelu dla siebie tylko mamy konkretne rezerwacje ... i teren nie do końca jest nasz ... automatycznie tracimy darmowe sniadanie ... etc. ... więc gorzej dla 3-dniowców. Pewnie istnieje możliwość znalezienie "złotego środka" ale jakoś chyba nie ma zbyt dużo czasu na to.
I tu cie popieram, nie ma na co czekać tylko robić liste uczestników i rezerwacje bo narazie stoimy w miejscu

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
jesus napisał(a):jadąc na ATS zostając na 2 godziny nie skorzystasz z możliwości zabawy na wieczornej imprezie techno ... nie zoabczysz jakiś atrakcji które przygotowali dla Ciebie organizatorzy – a za to zapłaciłeś te 50zł.
Zgadzam się w 100 % ...ale można zobaczyć jak Opel pakuje się w tył BMW
A tak na poważnie to przedstawiona propozycja jest świetna....i tak jak wcześniej pisałem
Jeśli o mnie chodzi to nie wiem jak wyglądaję terminy zawodów....jak będzie wolne to jestem na bank.....albo jeśli będzie to możliwe to się z kimś zamienię....i przybywam
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Witam
Zgłaszam się na spot w Toruniu!!!!!!!!!!
Na pewno przyjadę z żoną, a może jeszcze kogoś ściągnę.....
Jednoczesnie, mimo że nie jestem klubowiczem proszę klub (szeroko pojęty) o szybkie podjęcie decyzji.
będzie spot czy nie będzie?
CZASU MAŁO
!!!!!!!!!!
Czekamy na listy do wpisywania chętnych.
Zgłaszam się na spot w Toruniu!!!!!!!!!!
Na pewno przyjadę z żoną, a może jeszcze kogoś ściągnę.....
Jednoczesnie, mimo że nie jestem klubowiczem proszę klub (szeroko pojęty) o szybkie podjęcie decyzji.
będzie spot czy nie będzie?
CZASU MAŁO

Czekamy na listy do wpisywania chętnych.
Witam, wiem, ze przywitac sie i przedstawic powinienem w innym watku, ale...
Jam ci XXXL, czyli wspomniany przez Jesusa "kolega" z którym to owym kolegą moj kolega Jesus organizuje zlot ogolnopolski, megaspota, jak zwal tak zwal...
Panowie, sprawa moim zdaniem jest niezwykle prosta. Jeśli chodzi o ceny, nasza cena podyktowana jest tym, że aby zapewnić godne warunki noclegowe, moc atrakcji ktore sa przewidziane itp., itd. nalezy zapewnic osobom i firmom uczestniczacym w organizacji w/w konkrety, czyli wynajecie lokali, hotelu (co przy nieznanej/niewielkiej liczbie osob) niesie negatywne skutki = wyzsza cene, brak sniadania, oplaty za dzieci itd... Aby maniakom zlotowych przezyc (czyli osobom, ktore chocby sie walilo i palilo dotra na czas i zostana do konca) zapewnic najlepsze warunki, musi dojsc do kompromisu, z uwagi zas na ilosc czasu i pracy potrzebnej do ZAPEWNIENIA w/w zdecydowalismy nie zmieniac ceny dla osob odwiedzajacych nas na krocej. Jest to niewatpliwie krzywdzace dla czesci klubowiczow/sympatykow, ale naszym zdaniem jest to mniejsze zlo. Poza tym cena nie jest az tak wysoka, aby biadolic i jestem pewny, ze nie pozalujecie, w koncu nikt nie robi tego po to, aby na Was zarobic. W koncu zabawa na najwyzszym poziomie kosztuje, poza tym bardzo bysmy chcieli, Abyscie wszyscy zawitali do naszego pieknego miasta nie tylko na 1 wieczor, lecz na caly weekend, ktory gwarantujemy, dlugo pozostanie w Waszej pamieci. Co do PEWNOSCI zorganizowania spota, my wszystko mamy nagrane, wystarczy potwierdzic rezerwacje, powplacac zaliczki, nabyc nagrody, wiec tak jak powiedzial Jesus, wszystko zalezy WYLACZNIE od Was, jesli Zadeklarujecie przybycie, zostanie zebrana kaska to spot ODBEDZIE SIE PONAD WSZELKA WATPLIWOSC! Szczerze organizowalem kilka spotow, mniejszych i wiekszych, ale to co wymyslilismy tym razem moze byc naprawde wydarzeniem na skale krajowa! A jak ktos o nas napisze w gazetach, to przeciez nikt sie nie obrazi...
Zapraszam i oczywiscie NAJSERDECZNIEJSZE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MANIAKOW SKOSNYCH BOLIDOW
Obysmy mieli okazje sie poznac...Hawgh!
Jam ci XXXL, czyli wspomniany przez Jesusa "kolega" z którym to owym kolegą moj kolega Jesus organizuje zlot ogolnopolski, megaspota, jak zwal tak zwal...
Panowie, sprawa moim zdaniem jest niezwykle prosta. Jeśli chodzi o ceny, nasza cena podyktowana jest tym, że aby zapewnić godne warunki noclegowe, moc atrakcji ktore sa przewidziane itp., itd. nalezy zapewnic osobom i firmom uczestniczacym w organizacji w/w konkrety, czyli wynajecie lokali, hotelu (co przy nieznanej/niewielkiej liczbie osob) niesie negatywne skutki = wyzsza cene, brak sniadania, oplaty za dzieci itd... Aby maniakom zlotowych przezyc (czyli osobom, ktore chocby sie walilo i palilo dotra na czas i zostana do konca) zapewnic najlepsze warunki, musi dojsc do kompromisu, z uwagi zas na ilosc czasu i pracy potrzebnej do ZAPEWNIENIA w/w zdecydowalismy nie zmieniac ceny dla osob odwiedzajacych nas na krocej. Jest to niewatpliwie krzywdzace dla czesci klubowiczow/sympatykow, ale naszym zdaniem jest to mniejsze zlo. Poza tym cena nie jest az tak wysoka, aby biadolic i jestem pewny, ze nie pozalujecie, w koncu nikt nie robi tego po to, aby na Was zarobic. W koncu zabawa na najwyzszym poziomie kosztuje, poza tym bardzo bysmy chcieli, Abyscie wszyscy zawitali do naszego pieknego miasta nie tylko na 1 wieczor, lecz na caly weekend, ktory gwarantujemy, dlugo pozostanie w Waszej pamieci. Co do PEWNOSCI zorganizowania spota, my wszystko mamy nagrane, wystarczy potwierdzic rezerwacje, powplacac zaliczki, nabyc nagrody, wiec tak jak powiedzial Jesus, wszystko zalezy WYLACZNIE od Was, jesli Zadeklarujecie przybycie, zostanie zebrana kaska to spot ODBEDZIE SIE PONAD WSZELKA WATPLIWOSC! Szczerze organizowalem kilka spotow, mniejszych i wiekszych, ale to co wymyslilismy tym razem moze byc naprawde wydarzeniem na skale krajowa! A jak ktos o nas napisze w gazetach, to przeciez nikt sie nie obrazi...
Zapraszam i oczywiscie NAJSERDECZNIEJSZE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH MANIAKOW SKOSNYCH BOLIDOW
Netghost a.k.a. XXXL
Toruń Racing Nights
Toruń Racing Nights
- Od: 28 cze 2005, 21:42
- Auto: Opel Astra
Widze ze moj ulubiony duch sieciowy zawital i do kacika mazd
Szczerze wierze w dobre intencje chlopakow i ich zdolnosic organizacyjnie bo znam ich osobiscie.
Bardzo chetnie bede uczestniczyl w tej imprezie i wiem ze bedzie bardzo udana. Gdyby byla potrzebna pomoc, wlacie do mnie jak w dym !
Tymczas wciganijcie mnie i moja kobiete na liste obecnosci

Szczerze wierze w dobre intencje chlopakow i ich zdolnosic organizacyjnie bo znam ich osobiscie.
Bardzo chetnie bede uczestniczyl w tej imprezie i wiem ze bedzie bardzo udana. Gdyby byla potrzebna pomoc, wlacie do mnie jak w dym !
Tymczas wciganijcie mnie i moja kobiete na liste obecnosci

Less roof, more fun