ZIEMIA KŁODZKA – spotkania regionalne
nie jedzie nikt nad roskosz w czechach w ten weekend na jakis tam czeski zlot tuningowy??
- Od: 1 lut 2009, 21:49
- Auto: mazda mx-3 v 6:)byla
jest honda civic 1.6 vti
mi się szkoła zaczyna akurat w ten weekend...
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
wlasnie tylko dlaczego nie mamy?? straszna tu cisza u nas... moze wkoncu cos ruszymyza tydzien rajd dolnoslaski moze jakis spot bysmy urzadzili w zwiazku z tym??
jest honda civic 1.6 vti
a tam malo ludzi duzo tylko malo aktywni. a niektorzy nie wiedza nawet o zrzeszeniu mazdaspeed. nie ma zlotow nie maja sie tez jak dowiedziec
jest honda civic 1.6 vti
nie no teraz to juz masakra , coraz wiecej tych mx3 na Ziemi , wczoraj sobie ide , a tu jakis ziom sobie jedzie czerwoną mx3 , lampy nie wiem skąd jakieś wieśniackie , nic nie spasowane , drzwi czarne bleh, biedna madzia
coraz więcej kretynów robi ją na styl calibry itd...
chyba ze to kogos mx3 z forum to sory
chyba ze to kogos mx3 z forum to sory
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
1. witam jestem nowy chcialbym takie naklejki regionalne
2. zrubmy naklejki to moze ktos sie dolonczy jak je zobaczy
3. aha a co do zlotu to ja chetnie sie pisze jak cos moze karłów tam jest ladnie i grila mozna machnac albo przelencz woliborska jest parking wiata i miejsce na ognisko
4. te naklejki mozna zrobic e byle firmie reklamowej w rudzie jest kilka takich moze zrobia nie drogo
a moze i koszulki z nadrukiem pomysl dobry
5.
6. odezwij sie co myslisz o tym CheZZy
7. KyRy a ty mieszkasz przy skrecie na scinawki prawda masz na podwurku srebna mx-5
8. moj tel jak cos to 783485159
Nie wiem czy robisz to specjalnie, ale jeśli nie, to polecam lekturę regulaminu. Nie piszemy kilku postów na raz, tylko używamy opcji zmień. Połączyłem 8 (!) twoich postów w jeden. /Troll Bagienny
2. zrubmy naklejki to moze ktos sie dolonczy jak je zobaczy
3. aha a co do zlotu to ja chetnie sie pisze jak cos moze karłów tam jest ladnie i grila mozna machnac albo przelencz woliborska jest parking wiata i miejsce na ognisko
4. te naklejki mozna zrobic e byle firmie reklamowej w rudzie jest kilka takich moze zrobia nie drogo
a moze i koszulki z nadrukiem pomysl dobry
5.
6. odezwij sie co myslisz o tym CheZZy
7. KyRy a ty mieszkasz przy skrecie na scinawki prawda masz na podwurku srebna mx-5
8. moj tel jak cos to 783485159
Nie wiem czy robisz to specjalnie, ale jeśli nie, to polecam lekturę regulaminu. Nie piszemy kilku postów na raz, tylko używamy opcji zmień. Połączyłem 8 (!) twoich postów w jeden. /Troll Bagienny
- Od: 26 wrz 2009, 08:55
- Auto: 323f bg 1,6 16v
no nie wolno tak... az sie trollu wkurzyl:):) no mozna zrobic a co do tego mx to sie zdarza ze tak jezdza i nie dbaja.... tylko CheZZy mojego nie zwyzywaj kiedys na forum:):)
jest honda civic 1.6 vti
sory wielkie panowie poprawie sie
ale z tymi naklejkami pomyslimy i jakis zlocik maly kameralnie coby sie poznac np tam na parkingu kolo pks w kłodzku na tej jedno kierunkowej na stronie

ale z tymi naklejkami pomyslimy i jakis zlocik maly kameralnie coby sie poznac np tam na parkingu kolo pks w kłodzku na tej jedno kierunkowej na stronie
Ostatnio edytowano 4 paź 2009, 14:54 przez cygan27, łącznie edytowano 1 raz
no ale z naklejkami nie jest zly pomysl tylko ktos musi sie dowiedziec jakie sa koszty czegos takiego i czy ktos zrobi np tylko z 10 sztuk
jest honda civic 1.6 vti
CheZZy napisał(a):nie no teraz to juz masakra , coraz wiecej tych mx3 na Ziemi , wczoraj sobie ide , a tu jakis ziom sobie jedzie czerwoną mx3 , lampy nie wiem skąd jakieś wieśniackie , nic nie spasowane , drzwi czarne bleh, biedna madzia coraz więcej kretynów robi ją na styl calibry itd...
Taka ilość mx3 jest jednym z powodów dla których to auto sprzedałem. Urok coupe polega na tym, że widząc na ulicy identyczne, masz lekki niesmak, że jednak jest ich więcej
Ostatnio edytowano 4 paź 2009, 14:55 przez Troll Bagienny, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 4 sty 2007, 17:31
ok zapytam kolegi tylko jakis projekt by styknoł
ma ktos jakies pomysły jak beda jakies projekty dajcie znac na fona a ja przyatakuje kumpla to cos taniej bedzie
aha jak cos to ja zapłace a rozliczymy sie na jakims spotkaniu
ma ktos jakies pomysły jak beda jakies projekty dajcie znac na fona a ja przyatakuje kumpla to cos taniej bedzie
aha jak cos to ja zapłace a rozliczymy sie na jakims spotkaniu
takie jak dolnoslaskie tylko zamiast dolnys;lask napisu kotlina klodzka:):) i juz ..no trollu masz racje niestety jesszcze w tym samym kolorze to juz wogole lipa. ale jest sposob kupic supre albo np integre i raczej duzo sie ich nie zobaczy a to tez nowe auta nie sa i coupe:):)
jest honda civic 1.6 vti
cygan27 napisał(a):6. odezwij sie co myslisz o tym CheZZy
poczekajmy moze na Kyrego
karolradkow spokojnie;) jesli nie zrobisz wsi z mazdy , to teksty z mojej strony nie pojawią się tutaj
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
W Sobotę rajd dolnośląski to może jakiś spocik przy okazji ? 
- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995