BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Juleczku możesz ten znak zapytania przy mnie wymazać, ja co prawda na karty namówić się nie dam (za bardzo kocham swoje ciało:D), ale Arek napewno będzie chciał pojeździć 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):Juleczku możesz ten znak zapytania przy mnie wymazać, ja co prawda na karty namówić się nie dam (za bardzo kocham swoje ciało:D), ale Arek napewno będzie chciał pojeździć
no wej... nie chce znowu byc najgorszy
sq2jul napisał(a):Macius
zdecydowanie jak Maciuś. chociaż... hmm
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
w zwiazku z tym, ze w piatek musze jechac do ostrowite podpisac umowe na moj domek, to niestety odpadam z gokartow, sorki
tak wiec zaktualizowana lista na gokarty:
– ADHD
– sq2jul
– Pit
– gromaciek
– szkodnik
– montanka ?
– siegu ? (zdecydowales sie?)
tak wiec zaktualizowana lista na gokarty:
– ADHD
– sq2jul
– Pit
– gromaciek
– szkodnik
– montanka ?
Fiveopac napisał(a):Oj nie, uflony wygladaja następująco (fotka z wikipedii wiec wiarygodna):
Z twarzy coś ten muflon niebardzo... to nie jest dobra fotka. Prawdziwy muflon jest dużo brzydszy. Postaram się wykopać jakieś zdjęcie
[quote="karaś"]w zwiazku z tym, ze w piatek musze jechac do ostrowite podpisac umowe na moj domek, to niestety odpadam z gokartow, sorki

Ściemniacz, ściemniacz
karaś napisał(a):do ostrowite podpisac umowe na moj domek
o, będzie fajna miejscówka na wypady

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Fiveopac napisał(a):Pit napisał(a):Postaram się wykopać jakieś zdjęcie usmiech
...Muflona w naturalnym środowisku namiotowym...
Nie ma takiej fotki we wszechświecie i okolicach
Pit napisał(a):Nie ma takiej fotki we wszechświecie i okolicach zeby ...a legenda o niej to Twój ulubiony argument na oczywistą oczywistość zeby język
Masz racje nie ma.. jednej. Zrobilem dwie na wszelki wypadek ale juz pierwsza zlapala taka ostrość, ze widac na niej nawet efekty uboczne półzanurzenia bezpośrednio na paszczy muflona

Less roof, more fun

Ty lepiej swoje szare komórki koncentruj na pressure chamber'sach i solenoid valve'sach, a nie na muflonach 
Pit napisał(a):Ściemniacz, ściemniacz
jak nie wierzysz, to mozesz mnie zawiezc – wiesz, ze potrzebuje transportu
Olka napisał(a):o, będzie fajna miejscówka na wypady![]()
do ostrowite jade podpisac tylko umowe, bo tam stawiaja chate, a moja, jak Bozia da, bedzie stala gdzie indziej
Pit napisał(a):Nie ma takiej fotki we wszechświecie i okolicach
z tego co pamietam, to nawet z Ryk 2006 jest takowa fota
karaś napisał(a):Pit napisał(a):Ściemniacz, ściemniacz
jak nie wierzysz, to mozesz mnie zawiezc – wiesz, ze potrzebuje transportu![]()
Nie kupiłeś żadnego złomexa?
karaś napisał(a):z tego co pamietam, to nawet z Ryk 2006 jest takowa fota
Z Ryk jest fokta ukazująca mnie odpoczywającego. Jest też fotka ukazująca tryskającego świeżością karasia chwilę po przebudzeniu
no no no jak mi tego brakowalo 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
karaś napisał(a):Olka napisał(a):o, będzie fajna miejscówka na wypady![]()
do ostrowite jade podpisac tylko umowe, bo tam stawiaja chate, a moja, jak Bozia da, bedzie stala gdzie indziej
nic nie szkodzi – pochlac mozna wszedzie, byleby kawalek dachu byl nad glowa
Obecny. Nie zaglądałem ostatnio tutaj, ale chyba jeszcze zdążę się wpisać
– ADHD
– sq2jul
– Pit
– gromaciek
– szkodnik
– montanka ?
– Tito01
– ADHD
– sq2jul
– Pit
– gromaciek
– szkodnik
– montanka ?
– Tito01
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
karaś napisał(a):siegu ? (zdecydowales sie?)
Jeszcze nie A poza tym nie mam jeszcze ubezpieczenia na życie

dzisiejsze wyniki:
fotek brak bo nikt nie robil tym razem
Jak zwykle dziekuje za mile spotkanie, sportowa rywalizacje i pogadachu przy kuraku z KFC
Mily – fajnie, ze wpadles – mam nadzieje, ze bedziesz goscil czesciej na naszych spotach (jezeli Ci nie pasuje godzina spotkan to daj znac – sprobujemy cos zakombinowac).
fotek brak bo nikt nie robil tym razem
Jak zwykle dziekuje za mile spotkanie, sportowa rywalizacje i pogadachu przy kuraku z KFC
Dzięki wszystkim za spotkanko
Miły, bywaj częściej