Kogo widziałem / widziałam
Pozdro dla kierownika bordowej 121DB widzianego dzisiaj jak skrecał ze Zbiegniewskiej w Kaliska
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
misiekwaw napisał(a):czarna 6 MPS na blachach BSK widziana o 17:10 na Reymonta przy Broniewskiego, następnie skręciła w Żeromskiego. pozdro
O, to ja
Kowalesik
MazdaSpeed 6 GT 2.3 Turbo AWD
kowalesik napisał(a):misiekwaw napisał(a):czarna 6 MPS na blachach BSK widziana o 17:10 na Reymonta przy Broniewskiego, następnie skręciła w Żeromskiego. pozdro
O, to jaJak mogłeś umknąć mojej uwadze?
Dzięki i pozdrówka.
bo zaszedłem Cię od tyłu

pozdro
Pozdrawiam wszystkie madzie widziane w piatek na trasie Warszawa Bydgoszcz w godzinach 15.00-19.00, Bydgoszcz Tleń w godzinach 20.00-21.00. W niedziele na trasie Tleń-Bydgoszcz w godzinach 17.00-18.00 i w poniedzialek na drodze Bydgoszcz Warszawa w godzinach 12.00-16.00. Moze jakas byla klubowa? 
-
Szalotka
marcinkosky napisał(a):Violetka ... pozdro
KyRy napisał(a):Pozdrowienia dla... reszty posiadaczy mx-piątek
Awik napisał(a):pozdrawiam kierowniczke czerwonej mx5
dziękuję i pozdrawiam również

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
BratCukierka napisał(a):Pozdrawiam damiana z którym spotkałem się w Kazimierzówce pod Lublinem robiąc biznesy
a pozdrawiam, pozdrawiam
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Pozdrowienia dla kierownika czarnej madzi 6 LPU ....... obcykanej dzis ok. 17.00 na ul. Garibaldiego przy rondzie wiatraczna w Warszawie
. Bardzo ladna mazdeczka 
Ostatnio edytowano 30 wrz 2009, 02:25 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Pozdrowienia dla kierownika czarnej madzi 6 LPU ....... zauwazonej dzis ok. 17.00 na ul. Garibaldiego przy rondzie wiatraczna w Warszawie. Bardzo ladna mazdeczka
Dzięki i pozdrowienia! Miło zobaczyć, nawet przejazdem
- Od: 13 lut 2009, 13:58
- Auto: volvo ;)
Pozdro dla fat_camel robiacego dzisiaj przegladzik u mnie w firmie na Okrężnej
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 626 kombi z niebieskimi podkładkami, "wzorowo" zaparkowanej na parkingu Makro ok. 17:25 wczoraj, 30 września, oraz dla kierownika niebieskiej (granatowej) 6 zaparkowanej we wtorek, 29 września, rano na chodniku przy Popiełuszki (w strone ronda Babka).
Kowalesik
pozdro dla kierownika/kierowniczki 323f BA na podkładkach klubowych zaparkowanej kolo ulicy Suwak
dość nie wyraźne bo bardzo byl schowany

dość nie wyraźne bo bardzo byl schowany
[url=http://www.fotosik.pl][img]http://images45.fotosik.pl/246/0ba8b8712dce9563.jpg[/img][/url]
www.323-klub.pl
www.323-klub.pl
- Od: 30 sie 2008, 16:31
- Auto: Było 323F BA Z5 94r.
Jest Xedos 6 V6
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Uwaga Pirat!!
Ciemna GG liftback, dwie rury więc diesel pewnie, WX52813 kierownik chciał zabić siebie i mnie na wylocie z ronda żaba w kierunku Targówka. To byłby prawdziwy Kill ale stłumiłem odruch dawania nauczki i przyhamowałem żeby ten Debil bez mózga i [tiiit] mógł się jednak zmieścić. Może los pozwoli wyrównać rachunki.
edit by malutka: Gibson hamuj się troszkę ze słownictwem...i zainstaluj sobie Firefox'a, sam podkreśla błędy
Ciemna GG liftback, dwie rury więc diesel pewnie, WX52813 kierownik chciał zabić siebie i mnie na wylocie z ronda żaba w kierunku Targówka. To byłby prawdziwy Kill ale stłumiłem odruch dawania nauczki i przyhamowałem żeby ten Debil bez mózga i [tiiit] mógł się jednak zmieścić. Może los pozwoli wyrównać rachunki.
edit by malutka: Gibson hamuj się troszkę ze słownictwem...i zainstaluj sobie Firefox'a, sam podkreśla błędy
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gibsong napisał(a):rzaba
ja wiem, że emocje, ale...
A wiec tak
Pozdrowienia dla kierownika zielonkawej madzi 626 na podkladkach klubowych CB 92..... widzianego wraz z rodzinką ok.17.00 pod Tesco na ul. Torunskiej w Bydgoszczy i rowniez dla kierownika srebrnej 626 na podkladkach CB 87..... widzianej ok. 17.00 pod hala Łuczniczka tez w Bydgoszczy
Pozdrowienia dla kierownika zielonkawej madzi 626 na podkladkach klubowych CB 92..... widzianego wraz z rodzinką ok.17.00 pod Tesco na ul. Torunskiej w Bydgoszczy i rowniez dla kierownika srebrnej 626 na podkladkach CB 87..... widzianej ok. 17.00 pod hala Łuczniczka tez w Bydgoszczy
-
Szalotka