BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
		Stephen King, "To"

- Od: 25 sie 2008, 22:20
Tor zamówiony na 30 min na godzinę 19:00
stawiamy sie koniecznie w (przynajmniej) 10 osób
o 18:30 pod Tesco i poczekamy sobie do 19:00
potrzebne jeszcze 4 osoby

stawiamy sie koniecznie w (przynajmniej) 10 osób
o 18:30 pod Tesco i poczekamy sobie do 19:00
potrzebne jeszcze 4 osoby
chłopaki, ale po szprocie lecimy na miasto, co nie? 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
		Stephen King, "To"

- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):chłopaki, ale po szprocie lecimy na miasto, co nie?
Nie widze problemu
ps. Ogolnie to pozdrawiam juz z Warszawy. W weekend jestem ponownie
- 

Szalotka
ADHD napisał(a):potrzebne jeszcze 4 osoby
Deklarować mi się tutaj! Fajf, Malico i inni! Raz, dwa
z Malikiem wczoraj gadalem przez telefon – cos tam mi przebakiwal, ze chory jest ale ze rozważy propozycje  
EDIT: wlasnie dostalem cyne od Malika, ze jest uziemiony w domu (chorobowe) – gokarty z jego strony odpadaja. Kazal mi Was wszystkich zlac na torze

EDIT: wlasnie dostalem cyne od Malika, ze jest uziemiony w domu (chorobowe) – gokarty z jego strony odpadaja. Kazal mi Was wszystkich zlac na torze
sq2jul napisał(a):Kazal mi Was wszystkich zlac na torze
Ja dzis trenuje w Warszawie wiec bede gotowy na wyscig
- 

Szalotka
siegu napisał(a): ale co do kartów to jeszcze nie wiem
siegu dawaj na gokarty i nie marudz!!
Juliusz, wielkie thx za pomoc dzisiaj   FD3S zjechała do swojego domu. Jak dobrze, że nie zassaliśmy folii
  FD3S zjechała do swojego domu. Jak dobrze, że nie zassaliśmy folii  hehe
 hehe

a wiecie jak fajnie RX wciaga worki foliowe w turbiny?????? 

pikna felga !
szkoda tylko że będziesz musiał dystanse dać
czy może sobie darujesz?

szkoda tylko że będziesz musiał dystanse dać
czy może sobie darujesz?

- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
sq2jul napisał(a):a wiecie jak fajnie RX wciaga worki foliowe w turbiny??????
Five krakał kiedyś, że je wciągnę – i wykrakał, wrona jedna! Na szczęście zatrzymało się na łopatkach.
quench napisał(a):...będziesz musiał dystanse dać
Dystanse muszą być. Seria felga: 8 cali ET50, Drag: 7,5 cala ET45. Muszę wystawić tył ze 20 mm.
Five krakał kiedyś, że je wciągnę – i wykrakał, wrona jedna! Na szczęście zatrzymało się na łopatkach.
Dlatego jak sie cos zatyka to 80% tego czegos musi wystawac na zewnatrz na wypadek sklerozy...
W piątek niestey tyram do 22 i odpadam z gokartow
Less roof, more fun

u mnie nadal nie wiadomo bede sie staral

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
		idac dalej tym tropem – jakby bylo nas 30 osob to bysmy za darmo jezdzili 

sq2jul napisał(a):idac dalej tym tropem – jakby bylo nas 30 osob to bysmy za darmo jezdzili
Kombinuję, liczę, kreślę, rachuję... druga w nocy... i cały czas "za darmo" mi nie wychodzi
za duzo piwa jak na takie dywagacje... moze kiedys Ci to wytlumacze 

ja sie na pewno w piatek nie pojawie.musze do siebie jechac.ale jakby jakis spocik sie szykowal w niedziele lub w tygodniu to jestem jak najbardziej za ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
		Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.