Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
panowie, c32 ma 354KM i 5,2s do 100. po zdjeciu blokady leciutko rozpędza sie do 300... gdyby to że jest malutki to nawet nie śniłbym o mps a tak to :
znowu widziałem MPS. kurde, czarne. te w porównaniu do tego z tarnowskich gór było w bardzo dobrym stanie. rejestracja SK.....R. czyli dosyć nie dawo kupione.
wciąż prosze o prezentacje MPS i ewentualną przewózke
znowu widziałem MPS. kurde, czarne. te w porównaniu do tego z tarnowskich gór było w bardzo dobrym stanie. rejestracja SK.....R. czyli dosyć nie dawo kupione.
wciąż prosze o prezentacje MPS i ewentualną przewózke
- Od: 6 wrz 2009, 09:15
- Auto: bmw 530d
matpilch napisał(a):o ile dobrze wiem amg w c32 ma niecale 350 km albo jakos podobnie do m3 poprzedniego, mps naprawde daje sobie z tym rade?
zalezy od egzemplarza, ale ogolnie to te samochody sa duzo wolniejsze niz sie wydaje bo 1. maja beznadziejnie wolna skrzynie a 2. moc na silniku tez jest czesto sporo nizsza. Nawet nowe C63 jedzie rowno z lekko dlubanym evo (sprawdzone)
pzdr
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
habzimierz napisał(a):Nawet nowe C63 jedzie rowno z lekko dlubanym evo (sprawdzone)
nie no, nie osłabiaj mnie
Ty zburzyles moj, ja Twoj 
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
przypomniałes mi że miałem podkleić uszczelkę na przegrodzie i przykryć swój

fazer72 napisał(a):Wymieniłem O-ring w Forge'u i dokręciłem dekiel mocniej, trzeba będzie próby zrobić bo to faktycznie wyglądało tak jak by ciśnienie spier..... gdzieś i ECU paliwo obcinało.
Na razie wsadziłem stockowy BPV i jest ok
czyli co?? wieczorem testy??
Witam jako nowy uzytkownik forum!!
Mam takie pytanko do kolegow bardziej w temacie
Przymierzam sie do kupna jakiegos autka do 60 tys (plus kilka tys na start na przeglad, serwis po kupnie itp)
I zaintereowalo mnie to oto ogloszenie:
http://www.allegro.pl/item745937154_maz ... 260km.html
Co o nim sadzicie??
Przekret czy warto jechac ogladac??
To,ze nie ma opcji bezwypadkowe zauwazylem sam
ale wiadomo, niekoniecznie musial to byc powazny dzwon...
W kazdym razie prosze o opinie.
Pozdrawiam.

Mam takie pytanko do kolegow bardziej w temacie
Przymierzam sie do kupna jakiegos autka do 60 tys (plus kilka tys na start na przeglad, serwis po kupnie itp)
I zaintereowalo mnie to oto ogloszenie:

Co o nim sadzicie??
Przekret czy warto jechac ogladac??
To,ze nie ma opcji bezwypadkowe zauwazylem sam
ale wiadomo, niekoniecznie musial to byc powazny dzwon...
W kazdym razie prosze o opinie.
Pozdrawiam.
-
Tas2die4
A czy cena nie jest za niska?? Przegladajac ten watek, w lipcu niektore osoby pisaly ze na MPS z UE trzeba wydac 70k + oplaty,tutaj jest za 54 po oplatach... to mnie zastanawia..
no ale nic, chyba bedzie sie trzeba po prostu przejechac i obadac organoleptycznie;)
zwracac na cos szczegolnie uwage? czy ogolnie,jak przy kazdym aucie?
no ale nic, chyba bedzie sie trzeba po prostu przejechac i obadac organoleptycznie;)
zwracac na cos szczegolnie uwage? czy ogolnie,jak przy kazdym aucie?
-
Tas2die4
w niemczech mozna dostac mps za 10-12k euro, problemem jest ten podatek od pojemnosci, ale mozna z tym troche pokombinowac zanizajac cene etc
poczekaj na opinie uzytkownikow, oni od razu beda widzieli czy cos jest nie tak, co nie zmienia faktu ze najlepiej jechac i sie przekonac albo najpierw zadzwonic i zadac pare niewygodnych pytan tak jak tu pare osob radzilo
@edit
10-12k to cena za modele z przebiegiem ~100k km a ten tu ma niecala polowe
poczekaj na opinie uzytkownikow, oni od razu beda widzieli czy cos jest nie tak, co nie zmienia faktu ze najlepiej jechac i sie przekonac albo najpierw zadzwonic i zadac pare niewygodnych pytan tak jak tu pare osob radzilo
@edit
10-12k to cena za modele z przebiegiem ~100k km a ten tu ma niecala polowe
z ceną nie mam pojęcia jaka powinna być prawidłowa,
nie umiem też powiedzieć widząc te zdjęcia czy coś jest nie tak,
dokładnie,
ogrzewanie tylnej szyby jest jakieś dziwne, ja mam tylko wzdłuż, krótka antenka to na plus, obniżona i ciemne szyby, całość wygląda naprawde fajnie, podoba mi się
matpilch napisał(a):poczekaj na opinie uzytkownikow, oni od razu beda widzieli czy cos jest nie tak
nie umiem też powiedzieć widząc te zdjęcia czy coś jest nie tak,
matpilch napisał(a):co nie zmienia faktu ze najlepiej jechac i sie przekonac albo najpierw zadzwonic i zadac pare niewygodnych pytan
dokładnie,
ogrzewanie tylnej szyby jest jakieś dziwne, ja mam tylko wzdłuż, krótka antenka to na plus, obniżona i ciemne szyby, całość wygląda naprawde fajnie, podoba mi się
HARDLINE
- Od: 16 lip 2008, 19:57
- Auto: gh sport
(6mps)