GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
wiem, że niestety Was jest więcej
więc ew. się podporządkuję
ale czy koniecznie Grudziądz czy coś w okolicy? no i jeśli Grudziądz to proponujcie miejsce konkretnie. czyli np. McDonald?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
A ja proponuje Grudziądz. Bo z Chełmna do Grudziądza bliżej
No i może ktoś z kwidzyna się skusi
No i może ktoś z kwidzyna się skusi
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
chłopaki , co Wy w detektywów się bawicie?
wszyscy się zobaczą za tydzień i dzień
oby tylko wszyscy byli punktualni
obmyślcie jeszcze jakąś strategię działania, bo ja Grudziądz średnio znam
tzn. mam na myśli gdzie można by skoczyć coś porobić
bunkry mamy zaliczone, z resztą i tak za bardzo tam miejsca nie było
w Rudniku na teren ośrodka też nie wjedziemy..spichrze again? hmm pomyślcie 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Byle za dużych dziur i krawężników nie było
Myślałem o zdjęciu zza Wisły, ale tam też mało miejsca troszkę jest.
a co, masz aż tak zglebioną?
hmm no aut powinno być 5-10. biorąc pod uwagę ,że Was jest 5 i wszyscy będą ,czyli Bartek, Adrian, Grzegorz, Ty i Undrak (imion Waszych nie znam jeszcze
) (+ Wasze kobiety oczywiście), ja no i Chudy (o ile sie nie wycofa) + jego znajomi. może jeszcze kogoś załatwię. najważniejsze żebyście Wy się nie rozmyślili, to dalej rozgłos pójdzie po innych tematach
chociaż fakt, że na 1szym spocie były tylko 3(4) auta...łącznie z moim. no ale miło by było poszerzyć grono 
hmm no aut powinno być 5-10. biorąc pod uwagę ,że Was jest 5 i wszyscy będą ,czyli Bartek, Adrian, Grzegorz, Ty i Undrak (imion Waszych nie znam jeszcze
Nie no aż tak źle nie jest
Ale jeszcze do końca nie przywykłem do niego
I moje poprzednie autko (Cinquecento) wydaje się terenówką pod względem prześwitu
. Ale moja mazda spokojnie nadaje się do normalnego użytkowania.
Apropopo to jestem Kamil
i bede sam jakby co

Apropopo to jestem Kamil

a no to fakt
bez porównania
kilka m-cy temu też namówiłem znajomych na kupno 323F BA ,a do tamtej pory mieli Uno
także tak samo bez porównania
a ja..jak się mozna łatwo domyśleć – Marek
miło mi
ejj bez żadnych mi tu propozycji! jestem hetero
haha
joke
i pomyśl jeszcze nad jakimiś miejscami
tak samo reszta niech to zrobi 
a ja..jak się mozna łatwo domyśleć – Marek
ejj bez żadnych mi tu propozycji! jestem hetero
i pomyśl jeszcze nad jakimiś miejscami
nie, bo jeśli nagle się wszyscy rozmyślą to nie będę ściągał ludzi z innych miast do miasta ,którego sam za bardzo nie znam. także dobrze by było jakby np. jutro każdy się zadeklarował czy będzie czy nie. odwrotu nie ma jak co
jak będzie przynajmniej te 5 osób z Grudziądza to wtedy ruszę inne miasta.
ps. Kamil...wszystko do pewnego czasu
haha
ps2. napiszę wszędzie w regionie i poza jak się uzbiera kilka osób od Was
ps. Kamil...wszystko do pewnego czasu

ps2. napiszę wszędzie w regionie i poza jak się uzbiera kilka osób od Was
Tak więc sam rozpocznę listę obecności na dzień 03.10.2009, godzina 17, miejsce McDonald's. Temat lekcji – Spot Mazdowiczów
1. MRk
1. MRk
1. MRk
2. Bartosz_Mx6
dopisywać się........
MRk Chłopaki w bydgoszczy umawiają się 2 października na karting więc nie wiem czy bedzie chciało im sie przyjezdzac, ale zawsze mozna spróbowac
iceman150 a kwidzyn nie wiem, kiedys wchodziłem na ich temat regionalny to była totalna cisza....
2. Bartosz_Mx6
dopisywać się........
MRk Chłopaki w bydgoszczy umawiają się 2 października na karting więc nie wiem czy bedzie chciało im sie przyjezdzac, ale zawsze mozna spróbowac
iceman150 a kwidzyn nie wiem, kiedys wchodziłem na ich temat regionalny to była totalna cisza....
1. MRk
2. Bartosz_Mx6
3. iceman150 (ale to tak na 77% bo nie wiem kiedy autko wstawię do mechanika no i inne zdarzenia losowe;P)
2. Bartosz_Mx6
3. iceman150 (ale to tak na 77% bo nie wiem kiedy autko wstawię do mechanika no i inne zdarzenia losowe;P)
Wiec ja bardzo chetnie przyjade do was lecz w innym terminie już mówie dlaczego :
otóż w sobote tj. za tydzień mamy imprezke klubowa z tego że : kolega Tommy10, Alien_pila i nasza Kasiula maja urodzinki w sumie w jednym dniu wiec jest mala imprezka na ta oolicznośc wiec jezeli macie chec to zapraszamy do nas beda również koledzy i koleżanki z Łodzi ... bedzie przednia imprezka
:)
Pozdrawiam Chudy
otóż w sobote tj. za tydzień mamy imprezke klubowa z tego że : kolega Tommy10, Alien_pila i nasza Kasiula maja urodzinki w sumie w jednym dniu wiec jest mala imprezka na ta oolicznośc wiec jezeli macie chec to zapraszamy do nas beda również koledzy i koleżanki z Łodzi ... bedzie przednia imprezka
Pozdrawiam Chudy
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40