Relaksacyjny Sylwester w klubowym towarzystwie
Olka napisał(a):brii, ale [tiiit] w pompkę plan![]()
![]()
![]()
tylko nam się pewnie nie uda być przez całe 9 dni, jakoś w 2 dzień Świąt zjedziemy do Częstochowy dopiero.. ehh się zobaczy, w każdym razie... będziemy lepić bałwana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a jak nie będzie śniegu to go wykombinujesz?
Bałwan się jakiś znajdzie
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
jak są jeszcze miejsca to ja z Olą byśmy się pisali, na 100% jeszcze potwierdzę
kiedyś na urodzinach mojej siotry urządzonych z harcerzami w ośrodku podczas dość ciepłego września lepiliśmy bałwana z gaśnicy śniegowej, ulepione zostały też ściany w domku(lub domkach) kilka drzew i trawnik w lesie – rano niektórych zastał dziwny widok – ludzie zamiatający las, myjący liście na drzewach – trzeba było jakoś pozbyć się "śniegu"
dobrze, że jestem za chudy na oblepienie śniegiem
Olka napisał(a):a jak nie będzie śniegu to go wykombinujesz?
kiedyś na urodzinach mojej siotry urządzonych z harcerzami w ośrodku podczas dość ciepłego września lepiliśmy bałwana z gaśnicy śniegowej, ulepione zostały też ściany w domku(lub domkach) kilka drzew i trawnik w lesie – rano niektórych zastał dziwny widok – ludzie zamiatający las, myjący liście na drzewach – trzeba było jakoś pozbyć się "śniegu"

Majki88 napisał(a):Bałwan się jakiś znajdzie
dobrze, że jestem za chudy na oblepienie śniegiem
Majki88 napisał(a):Bałwan się jakiś znajdzie
no, to już kandydata na bałwana mamy, jak rozumiem?

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
- Od: 27 maja 2009, 21:11
- Auto: mazda 323f BA NOS
A czy czubek na choinkę już jest? 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Wiemy juz kiedy placimy i ile itd? 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Olka napisał(a):Majki88 napisał(a):Bałwan się jakiś znajdzie
no, to już kandydata na bałwana mamy, jak rozumiem?![]()
Ola nie kuś Mikołaja bo prezentów nie będzie
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Majki88 napisał(a):Ola nie kuś Mikołaja bo prezentów nie będzie
Zawsze wolałam dostać rózgą przez tyłek

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka mrau
Mikolaj w gotowosci
Mikolaj w gotowosci

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
ok to ja poproszę o dokładniejsze wskazówki
co ?, jak ? , gdzie ? kiedy ? i za ile?
Pozdrawiam wszystkich maniaków MAZDY
! 

-
ŻONA TYSONA_:)
strOOs napisał(a):Olka mrau
strOOs napisał(a):Mikolaj w gotowosci
żyleta
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka przywioze rozgi na sylwestra 

Majki88 napisał(a):Ja w bagażniku mam taką fajną gumową rurkę
Ej, ale ja z tego bicia mam miec jakąś przyjemność a nie...

Sylwester coraz bliżej, jakieś newsy?
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Nie chcę być posłańcem przynoszącym złe wieści ale goszcząc w ośrodku na ulicy Sąsiedzkiej (tym znanym z naszych spotkań w Masłońskich) rozmawiałem sobie z właścicielem i dowiedziałem się że ośrodek jest już na sylwestra zajęty przez grupkę wielbicieli samochodów z biało-niebieską kratką w kółku, firma z Bawarii
Śpieszę potulnie ponformować
Śpieszę potulnie ponformować
Akar.Zaephyr napisał(a):przez grupkę wielbicieli samochodów z biało-niebieską kratką w kółku, firma z Bawarii
o nie

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"