Na pierwszy ogień poszły głośniki – Focal K2 Power 165KF
Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
Mazda jest już szybka, więc pora zadbać, żeby jeszcze dobrze grała
Napędzi je Focal Solid-2 
Adaś nie zamontujesz czarnego siatexu przed zderzak, by zasłonić te rurki i chłodnicę?
Fajna sprawa
P.S
Czarny nie srebrny ;>
Fajna sprawa
P.S
Czarny nie srebrny ;>
siatex feeee
ps. abstynencja wysokoobrotowa złamana
nie mogę jeździć w nocy po mieście 
ps. abstynencja wysokoobrotowa złamana

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Adaś napisał(a):Mazda jest już szybka
To muszę przyznać
Na dodatek dobry kierowca
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Kolejne elementy układanki nowego CA dobrane
Z przodu już pisałem, natomiast z tyłu zagości JL Audio W3V3 napędzany Focal Solid-1
Teraz w końcu będę musiał się zabrać za podłogę bagażnika – troszkę do góry, żeby wzmacniacze były pod podłogą i miały trochę miejsca na wentylację
Wygłuszone zostaną również drzwi przednie, oraz bagażnik
Dużo pracy przede mną, żeby to dobrze grało i wyglądało, ale mam nadzieję, że szybko mi się uda to zrobić, bo już nie mogę się doczekać, jak całość odpalę
Z przodu już pisałem, natomiast z tyłu zagości JL Audio W3V3 napędzany Focal Solid-1
Teraz w końcu będę musiał się zabrać za podłogę bagażnika – troszkę do góry, żeby wzmacniacze były pod podłogą i miały trochę miejsca na wentylację
Wygłuszone zostaną również drzwi przednie, oraz bagażnik
Dużo pracy przede mną, żeby to dobrze grało i wyglądało, ale mam nadzieję, że szybko mi się uda to zrobić, bo już nie mogę się doczekać, jak całość odpalę
Adaś napisał(a):Wygłuszone zostaną również drzwi przednie
Kilka setnych Tobie odejdzie, a mi przybędzie
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Rafał napisał(a):Adaś napisał(a):Wygłuszone zostaną również drzwi przednie
Kilka setnych Tobie odejdzie, a mi przybędzie![]()
E tam, zawody są raz na kwartał, a muzyki słucham codziennie – rachunek jest prosty
Kilka foto z wieczornej wojaży. Szkoda, że za statyw robił taboret IKEA, bo wszystkie zdjęcia z niskiego pułapu chcąc nie chcąc

Sesja fajna, ale Ci kolory uciekly (czyzbys mial zolte felgi?
) 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):ale Ci kolory uciekly
wiem wiem, niestety jak już zacząłem się bawić z balansem bieli to zgasili latarnie i było po sesji
Adaś nalezalo robic w RAW i poprawic na kompie
W aparacie strasznie ciezko ustawic sensowny balans bieli przy swietle zarowym – ja uzywam niebieskiego filtra nakrecanego na obiektyw
W aparacie strasznie ciezko ustawic sensowny balans bieli przy swietle zarowym – ja uzywam niebieskiego filtra nakrecanego na obiektyw
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):Adaś nalezalo robic w RAW i poprawic na kompie
do takiego poziomu zaawansowania jeszcze nie doszedłem
A tak swoją drogą, ktoś mnie prosił o nagranie dźwięku silnika (still in love
), co żem uczynił
Kiepska 5 minutowa produkcja, gdzie sam byłem również operatorem, więc wyszło jak wyszło
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i22iHTBT2XA&hl=pl&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i22iHTBT2XA&hl=pl&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Kiepska 5 minutowa produkcja, gdzie sam byłem również operatorem, więc wyszło jak wyszło
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i22iHTBT2XA&hl=pl&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i22iHTBT2XA&hl=pl&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Adaś mozesz zdradzic w jaki sposob zamontowales kamere w aucie?
sq2jul napisał(a):Adaś mozesz zdradzic w jaki sposob zamontowales kamere w aucie?
Fotel pasażera w pozycję pionową, kamera obok zagłówka i przyklejenie jej na izolację
Najpierw wcisnąłem ją troszkę pod zagłówek, ale przy zmianie na drugi bieg lądowała dwa razy na tylnej kanapie, więc musiałem ja jakoś przymocować, żeby nie spadła – izolacja daje radę
Kuurde Chyba się zakochałem w tej V'ce
..wiesz Adamie gdybyś miał zamiar ją sprzedać na wiosnę to ja bardzo chętnie
nooo ale jestem pod wrażeniem Twojej eFki jest niesamowita
i bardzo fajnie wygląda 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 14 lip 2009, 14:15
Z nowszych nowości Mazda dostanie nową podkładke przednego zderzaka Mazdaspeed, ale to na wiosnę bo na zimę szkoda zakładać
Oraz dalej szukamy progów MS
Oraz dalej szukamy progów MS