PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
A coś Ty tak wyskoczył z lakiernikami ni z gruchy ni z pietruchy ? 
A spoko, ja też byłem u dwóch na Maszewie, przed zimą nadkole będzie zrobione, teraz wygląda okropnie, żałuję, że wcześniej tego nie zrobiłem, ale teraz to i tak już niczego nie zmieni 
jeden 450, drugi 600, obaj łącznie z malowaniem całego elementu. Ten droższy podobno jest bardzo dobry, natomiast ten tańszy , nie wiem, wiem, że nazywa się Machowski 
Przybysz ok 
Michał chyba nie dam rady przyjechać. Najwyżej coś w pazdzierniku się zrobi
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Michał chyba nie dam rady przyjechać.
Nie to nie
Panie i Panowie, dziękuję wszystkim za przybycie, za spędzenie miło niedzielnego popołudnia w doborowym towarzystwie (zresztą jak zawsze)
, mam nadzieję, że wyjazd do kuchni polowej był jak najbardziej udany,( według mnie bardzo). Jedzenie dobre, fajna leśna miejscówka dobra na ucieczkę z miasta chociaż na parę godzin
toster01 i Lela wreszcie dotarliście i to nawet we trójkę
i za to wielkie dzięki.
Przybysz mimo, że swoim to i tak się bardzo cieszę, że się pojawiłeś (w końcu najważniejsi są ludzie w tym przypadku) i za to Tobie też dzięki
waldez z Karoliną i artro219 z rodzinką, Wasze przyjazdy to już normalka, ale i tak dzięki
Oczywiście do następnego
Kilka fotek:
Wszystkie pod tym linkiem --->>> 27.09.2009r. – Spot MazdaSpeed Płock i Włocławek – THOR
Aha dzwonił do mnie MRk z zaproszeniem na 03.10.2009r. (przyszła sobota) na spota do Grudziądza (03.10.2009, godzina 17, miejsce McDonald's). Ja osobiście jestem jak najbardziej za, ale na tą chwilę nie wiem jak z finansami wyrobię i więcej będę wiedział dopiero pod koniec tygodnia. Reszta niech sie zastanowi i przynajmniej z czasem odpowie, tak lub nie
toster01 i Lela wreszcie dotarliście i to nawet we trójkę
Przybysz mimo, że swoim to i tak się bardzo cieszę, że się pojawiłeś (w końcu najważniejsi są ludzie w tym przypadku) i za to Tobie też dzięki
waldez z Karoliną i artro219 z rodzinką, Wasze przyjazdy to już normalka, ale i tak dzięki
Oczywiście do następnego
Kilka fotek:

Wszystkie pod tym linkiem --->>> 27.09.2009r. – Spot MazdaSpeed Płock i Włocławek – THOR
Aha dzwonił do mnie MRk z zaproszeniem na 03.10.2009r. (przyszła sobota) na spota do Grudziądza (03.10.2009, godzina 17, miejsce McDonald's). Ja osobiście jestem jak najbardziej za, ale na tą chwilę nie wiem jak z finansami wyrobię i więcej będę wiedział dopiero pod koniec tygodnia. Reszta niech sie zastanowi i przynajmniej z czasem odpowie, tak lub nie
I kolejny spocik za nami, spędzony z reguły nad jakimś jedzonkiem
W tym białym domku jest to źródełko
Ostatnie chwile lata

W tym białym domku jest to źródełko

Ostatnie chwile lata

- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Arturek, nie wszystkie foty chodzą 
Widzę że spocik się udał i ludzie dopisali. Niestety chrzest i impra potrwały do 17
. Do następnego i pozdro.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
THOR napisał(a):Arturek, nie wszystkie foty chodzą
A u mnie wszystkie działaja
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Maciek, ano się udał. Pomyśl nad wyjazdem do Grudziądza
Artur już chodzą
Artur już chodzą
THOR przecież wazniejszi sa ludzie nie samochody
To ja dziekuje ze chociaz nie Mazda to pozwoliliscie mi sie z wami polansic sie
Ej wogole czemu zrobiliscie fote jak juz odjechalem???Taka propaganda OK juz swoim nie bd przyjezdzal....
To ja dziekuje ze chociaz nie Mazda to pozwoliliscie mi sie z wami polansic sie

Ej wogole czemu zrobiliscie fote jak juz odjechalem???Taka propaganda OK juz swoim nie bd przyjezdzal....

ASTRA KLUB POLSKA
- Od: 17 sie 2009, 14:53
- Auto: Mazda MX-3 v6 / Opel Astra F
Przybysz napisał(a):Ej wogole czemu zrobiliscie fote jak juz odjechalem???Taka propaganda OK juz swoim nie bd przyjezdzal....
Dopiero później podnieśliśmy swoje szacowne 4 litery na krótki spacer i tak jakoś wyszło
O siema Chudy_323F 
Może cosik w niedzielę robimy ?