BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
a ja się nie piszę na salę, jeśli gra z wami będzie tak wyglądac jak gokarty
za młoda jestem, żeby umierać!!!
za młoda jestem, żeby umierać!!!
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
no to skoro Żulek ma salę to nie ma sensu wynajmować czegokolwiek, tylko pytanie: ile kropków możesz przygarnąć, panie sq2żul?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ja nie moge przygarnac ani jednego kropka – nie ja to organizuje, ja tylko uczestnicze
Zapraszam zainteresowanych w wyzej wymienionych terminach – zobaczycie jak bedzie sie Wam gralo i przedewszystkim czy bedzie Wam to odpowiadac.
Żulek ma salę waz z ekipą siatkarską już na niej długo pykającą. Olka – jak masz możliwość, to zakombinuj, będzie można pograć w kosza i więcej ludzi "od nas" się zmieści.
Pit napisał(a):Olka – jak masz możliwość, to zakombinuj, będzie można pograć w kosza i więcej ludzi "od nas" się zmieści.
Dobra, w poniedziałek będę w Bydgoszczy to coś zakombinuję i dam znać jak wszystko wygląda
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ADHD się melduje
tydzień z groszem i już ponad 10 stron trzeba było czytać ( 8 stron konkretnego OT
)
mcdorothy & mckoper dzięki za spoty nad morzem ( krótkie, długie, dzienne, nocne, z piwem, i bez )
Julek graty z zielonego, dzięki za "kręcenie naszym tematem"
golmark graty z niebieskiego
siwus graty z K8 (wracaj)
Olka i montanka zostawcie PHM w spokoju ( chłopak nie daje rady na raz umyć mxa a jeszcze z Wami ma "walczyć")
wielki dzięki dla mojego Xedosa za 1000 km niezapomnianej przejeżdżki
nareszcie 190 km/h
myślę o spocie 2.10.2009 – piątek 18:30 go! karty ( jeszcze tylko ja nie jechałem )
co wy na to ?

tydzień z groszem i już ponad 10 stron trzeba było czytać ( 8 stron konkretnego OT
mcdorothy & mckoper dzięki za spoty nad morzem ( krótkie, długie, dzienne, nocne, z piwem, i bez )
Julek graty z zielonego, dzięki za "kręcenie naszym tematem"
golmark graty z niebieskiego
siwus graty z K8 (wracaj)
Olka i montanka zostawcie PHM w spokoju ( chłopak nie daje rady na raz umyć mxa a jeszcze z Wami ma "walczyć")
wielki dzięki dla mojego Xedosa za 1000 km niezapomnianej przejeżdżki
nareszcie 190 km/h
myślę o spocie 2.10.2009 – piątek 18:30 go! karty ( jeszcze tylko ja nie jechałem )
co wy na to ?

oho
ADHD jeszcze dycha
bo juz myslalem, ze sie nie odezwiesz
Co do spota, jestem na TAK
Fotki fajne tylko malo Was widac 
sq2jul napisał(a):Fotki fajne tylko malo Was widac
zrobiłem ok 1500 fotek, chyba rozumiesz, że ciężko wybrać dobrą z tak małej ilości
ADHD napisał(a):jeszcze tylko ja nie jechałem
ja też nie

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ok Julek, chciałeś to masz
to my w Poznaniu
po powrocie do Bydzi przywitał mnie taki widok
zapraszam ponownie "kierowników" na spotkania regionalne

to my w Poznaniu

po powrocie do Bydzi przywitał mnie taki widok
zapraszam ponownie "kierowników" na spotkania regionalne

Ostatnio edytowano 24 wrz 2009, 21:54 przez ADHD, łącznie edytowano 2 razy
O Piotro-Piotro wraz z rodzenstwem
Chyab po rpostu nakreciels film i pozrzucales wszystkie klatki
Spoko

ADHD napisał(a):zrobiłem ok 1500 fotek, chyba rozumiesz, że ciężko wybrać dobrą z tak małej ilości usmiech
Chyab po rpostu nakreciels film i pozrzucales wszystkie klatki
ADHD napisał(a):myślę o spocie 2.10.2009 – piątek 18:30 go! karty ( jeszcze tylko ja nie jechałem )
Spoko
Less roof, more fun

Ja co do sali moge zaproponowac sale salezjanow w fordonie mam wejscia u ksiedza
może za małe pieniadze wynajac sala duza na pilke kosza lub siatke
Rzeczy do Wymiany:
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
Goral_Osielsko napisał(a):Ja co do sali moge zaproponowac sale salezjanow w fordonie mam wejscia u ksiedzamoże za małe pieniadze wynajac sala duza na pilke kosza lub siatke
sala u salezjanow jest konkretna – przyrownal bym ja do tej ktora mamy w Oplawcu. Raczej malo jest w Bydgoszczy tak porzadnych sal gimnastycznych.
ja sie pisze wszedzie salezjanie super bo mam blisko ale to nie robi ;p co do 2,10 to jeszcze nie potwierdzam ja wole tygodniowe spoty ale sie postaram ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Kosze są ale piłki trzeba wziasc swoje bo zawsze problemy z kantorkiem są i sprzetem. Sala od przyszłego tygodnia wolna bedzie kolo godziny 20 ale to trzeba zawsze wczesniej zaklepac bo duzo ludzi sie pisze na tą sale i są kolejki i terminy itd. 
Rzeczy do Wymiany:
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
Fiveopac napisał(a):O Piotro-Piotro wraz z rodzenstwem
Ja nie mam rodzeństwa