domin1979 napisał(a):Wracając do diesla to ten z CX-a ma takie same osiągi jak 2.0 136KM w Fordzie Kouga.
Gdzie się podziewają te KM?
No właśnie...dobre pytanie... GDZIE
www.mazdaspeed.pl
domin1979 napisał(a):Wracając do diesla to ten z CX-a ma takie same osiągi jak 2.0 136KM w Fordzie Kouga.
Gdzie się podziewają te KM?
domin1979 napisał(a):Gdzie się podziewają te KM?
domin1979 napisał(a):Trzeba by zobaczyć jak jest z elastycznością bo w sumie diesel do sprintów na setkę nie służy i jeżeli elastyczność odpowiada mocy to wtedy można 0-100 przełknąć.
domin1979 napisał(a):Pożyjemy, zobaczymy.
Ja już nic nie rozumiem z Twoich postów. KUP TOYOTĘ! Zachwalasz ją przez ostatnie 4 strony więc nie wiem na co czekasz... serio. Z drugiej strony coś w tej Maździe jest skoro psioczysz, psioczysz, a i tak czekasz...tery napisał(a):Daleko im do poziomu Toyoty. Ci potrafią zabiegać o klienta, walczą., dzwonią. Oferują mi naprawdę duży i konkretny upust na Avensisa 177 KM Wagon w full wersji z homologacją...a człowiek czeka nie wiadomo na co, jak zahipnotyzowany. Chociaż już mi rozum i rozsądek wracają pomału. Może to zabrzmi kontrowersyjnie, ale wydaje mi się, że zakup Toyoty Wagon jest atrakcyjniejszy na ten moment. Lepiej wyposażona, dużo tańsza a osiągi jak 2.3 DISI no i spala 7-8 litrów, czyli sporo mniej.
domin1979 napisał(a):Ja bym poczekał... nie mogą w Polsce za Mazdę krzyczeć 170 koła. Myślę, że będzie bliżej 150.
arp007 napisał(a):wczoraj rozmawiałem w łodzi (na szparagowej) o cenach 2.3 DISI po liftingu. powiedzieli, ze wedlug ich wstepnej kalkulacji wychodzi ok 165.000-168.000 za model 2010
Globy napisał(a):Także na stronach Mazdy Polska jest już zapowiedź CX'a w dieslu. Czekamy, co wymyśli rząd z kratkami.
jarku007 napisał(a):Tylko czemu osiągi są " takie słabe" .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości