Giełda
pawelMX6 tak z ciekawosci była seryjna kanapa mazdaspeed? 
Chyba nie, ale musiałbym sprawdzić w broszurze Mazdaspeed z fotelami 
pawelMX6 spoko nie pali sie (jezeli dobrze wyliczyłem to po obecnym kursie sciagniecie Tych foteli mazdaspeed wyjdzie 3k złotych?)
Używany był jakiś czas temu na mx6.com za chyba 600$. Tak, cena z przesyłką do Polski 
Wysyłka USPS, więc ok. 10 dni. Raz dostałem paczkę po 6 dniach, ale to był wyjątek 
A ma ktoś z forum takie u siebie zamontowane? Ciekawi mnie czy takie zestawy nadają się na nasze dziurawe drogi no i jak z ich wytrzymałością?
Ile na takim zawiasie niżej usadowimy auto?
pawelMX6 byly jakies resoraki 323F BA / Lantis?
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
strOOs napisał(a):pawelMX6 byly jakies resoraki 323F BA / Lantis?
Mazda 626/Capella
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pawle masz jakies gałeczki na stanie?
czy all do zamówienia?
Teraz nie mam, ale mam w planie ściągnięcie większej partii (ok. 10) pod koniec miesiąca 
pawelMX6 oki to ze zmianą gałki poczekam w takim razie choć ta metalowa już mnie naprawde drażni w lato za gorąca w zime lodowata :–) a które bedziesz sciągał? czy troche tego troche tego troche tamtego?;>
People_Hate_Me, chciałbym ściągnąć kilka sztuk "naszych" Touring Kit A-Spec i resztę tych "normalnych" 
pawelMX6 dzia za info :–)