BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Goral_Osielsko, toć żartowałam 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka: Ty może i tak ale kolega chyba nie
Rzeczy do Wymiany:
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
Five się zjawi to wszystko wyjaśni 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Najsss zeby Widzę, że zostaje białe, prezentuje się świetnie zeby
btw. łoł język
Nieprawda, bagaznik w mx-5 jest dwa razy wiekszy i nie ma w tym stwierdzeniu przesady.
Goral_Osielsko napisał(a):Prosze oprzykłady. jeśli można
Nie, nie mozna. Oba zostaly przezemnie skomentowane i po tym sobie dojdziesz. Tyle z mojej strony dyskusji na ten temat, prosze o przyjecie uwag w poprzednim moim poscie do wiadomosci. Kropka.
Less roof, more fun

Pit bosko to wygląda
Bo biały jest najpiękniejszy

Bo biały jest najpiękniejszy

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
No już spokój na forum spokój
Five co z moim paintaball'em? trzeba zestrzelić paru łosi
People_Hate_Me tylko mi nie mów, że nie chciałbyś zobaczyć jak z Olką o Ciebie walczymy?
Five co z moim paintaball'em? trzeba zestrzelić paru łosi
People_Hate_Me tylko mi nie mów, że nie chciałbyś zobaczyć jak z Olką o Ciebie walczymy?
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
no biale cudo jest chyba zbytnio obciazone intercoolerami i innymi chlodnicami to bedzie jezdzic
;p czekam jak wszyscy na jazde probna ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):no biale cudo jest chyba zbytnio obciazone intercoolerami i innymi chlodnicami to bedzie jezdzic;p czekam jak wszyscy na jazde probna ;p
moze w weekend?
na szkodnika nie ma chomonta
! ale homonto to sie na konie zakladalo a obawiam sie ze w moim przypadku zadnego boku auto nie postawi a jak bedziesz sie tak brzydko odzywal panie moderator zamiast swiecic zlym przykladem dla Górala to atmosfera zrobi sie BLE ;p
zmeinmy tematy bo sie sik robi ;p

montanka sorry, że tak Cię klaksonem wystraszyłem dzisiaj

- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
[quote="sq2jul"]mi?[/qup]
powinienes sie bac jestem najwiekszy z regionu ;p
powinienes sie bac jestem najwiekszy z regionu ;p
Tito01 wybaczam, ale nie rób tego więcej, mam słabe serducho
:D:D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Pit wygląda conajmniej bosko
mam nadzieje ze keidys uda mi sie załapać na przewózke ofkoz nie Tylko po prostej :–)
szkodnik_byd on tam wsadzi wieksze kapcie (fajf gdzies wstawiał zdjecie takich ładnych złotych felg do tego białego cuda)
montanka dobra to ja nastepnym razem biore basen i mase kisielu

szkodnik_byd on tam wsadzi wieksze kapcie (fajf gdzies wstawiał zdjecie takich ładnych złotych felg do tego białego cuda)
montanka dobra to ja nastepnym razem biore basen i mase kisielu

Malico napisał(a):@sq2jul: jestem chetny na siatkowke, choc nie wiem co na to moje kolana(dopiero wybieram sie do lekarza)
jakby co mam tez 1-2 kumpli z pracy chetnych do gry
No masz – zapomnialem, ze wczoraj bylo pierwsze spotkanie
People_Hate_Me napisał(a):szkodnik_byd on tam wsadzi wieksze kapcie (fajf gdzies wstawiał zdjecie takich ładnych złotych felg do tego białego cuda)
widzialem je nawet na zywo ;p w pit stopie
szkodnik_byd i co sie chwalisz?