Need for Speed SHIFT | Premiera 18 września 2009 r.
jak dobrze poszukasz to moze to NFS'a hot pursuit (NFS 3) znajdziesz model mazdy
do tej wersji bylo duuzo modeli samochodow do sciagniecia
Dziś pograłem na analogowych gałkach w padzie i powiem wam że realizm może jest lepszy niż w poprzednich paru NFS ale ja się pytam gdzie jest podsterowność? Wszystkie auta są neutralne a potem nagle mega nadsterowne, a tak naprawdę w życiu jest na odwrót.
Stała pod ścianą prężąc kakao
NFS jest dobry ale tylko i wyłącznie na kierownicy. Pad i klawiatura odpadają. O drifcie na padzie można zapomnieć. Godzinę próbowałem się nauczyć. Bez satysfakcjonujących rezultatów 

Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
Mam pytanko do grających.
Czy spotkaliście się z problemem podskakujących aut? Nie wiem czemu ale większość aut po wstawieniu lepszego zawieszenia zaczyna podskakiwać jak szalone przy prędkości około 200 km\h. Wykluczam tu nierówność toru ponieważ auta zmodyfikowane na "race car" zachowują się poprawnie w takich samych warunkach. Dodam że nie grzebię nic w ustawieniach zawieszenia.
Proszę pomóżcie bo mnie krew zalewa jak mam jechać GT3 RS
Czy spotkaliście się z problemem podskakujących aut? Nie wiem czemu ale większość aut po wstawieniu lepszego zawieszenia zaczyna podskakiwać jak szalone przy prędkości około 200 km\h. Wykluczam tu nierówność toru ponieważ auta zmodyfikowane na "race car" zachowują się poprawnie w takich samych warunkach. Dodam że nie grzebię nic w ustawieniach zawieszenia.
Proszę pomóżcie bo mnie krew zalewa jak mam jechać GT3 RS
- Od: 28 lip 2007, 00:50
yoshiwwy napisał(a):NFS jest dobry ale tylko i wyłącznie na kierownicy. Pad i klawiatura odpadają.
Zgadzam się, pokusiłem się na zakup kolejnego NFS'a do kolekcji i w sumie po 2h poleciałem po kierownicę
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE