Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
chabas napisał(a):DSW?? to ze swierzawy chyba?
Bardziej pasuje mi na Świdnicę, ale mogę się mylić – w każdym bądź razie musiał to być osobnik przyjezdny

Co do spota to mi bardziej pasuje kolejny weekend.
PS. Czy widział ktoś z Was na mieście taką czarną MX-3 na DJ bodajże, która jest przerobiona na styl Need For Speed czy coś takiego i wygląda jak kupa?
jpski napisał(a):przerobiona na styl Need For Speed czy coś takiego i wygląda jak kupa?
widzialem

co do spota – jesli ten weekend wolalbym piatek wieczor – maly troche choruje – wiec w weekend wolalbym go nie ciągać... a sam nie moge
a za tydzien mam nadzieje ze juz bedzie zdrowy – do tego zonka ma chyba wolna niedziele – moze zrobimy spota wczesniej – tak zeby bylo cieplutko i grillowo – pod wieczor to zimno sie migiem robi...
wiec w sumie wole przyszły weekend – dodatkowo bedzie czas na kampanię reklamową

- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Hehe ale się rozpisaliście
Ja też widziałem tą MX-3 z tym przednim zderzakiem ze skrzelami
O zgrozo
Ja też wolę przyszły weekend bo nie mam na razie czasu żeby skończyć elektrykę w aucie a chciałbym się pochwalić 

- Od: 19 sty 2009, 18:59
- Auto: Mazda MX-3 1,6 95r
AnanasQ napisał(a):wiec w sumie wole przyszły weekend – dodatkowo bedzie czas na kampanię reklamową
Ja też proponuję kolejnego weekenda (25-27. 09. ), może zdążę wrócić do świata żywych po Weselu

AnanasQ napisał(a):widzialem wymiękłem... ciut przekombinowana wg mnie...
Ciut????? Ato dobre

no dobra – to mamy nastepny weekend... jesli bylaby pogoda to ja bym proponował niedzielne ciełe godziny południowo-popoludniowe i możebyśmy coś uwędzili...
piatek i sobote średnio moge – nie mowie ze nie ale w niedziele mam lepsze pole manewrów – zarówno co do grilla jak i tradycyjnego wieczornego spotkania... jesli wiekszosc woli inny dzien to sie dostosuje
tylko szybka decyzja...
to dajemy info na 1 stronke i bede sie krecil po miescie to zostawie ulotki...
dodatkowo mały pomysł – kto sie pisze na stworzenie listy dystrybucyjnej – zebranie maili naszych tu uzytkownikow – i rozesłyłanie na kilka dni przed maila zaproszeniowego na spotkanie? czesc z nas czesciej sprawdza forum niz maila ale ide o zakład ze wiele osob które były raz lub dwa na spocie – zapomina looknac albo machnie reka i w sumie spotkania przechodza koło nich i nawet o nich nie wiedza... mysle ze w dobie tego ze prawie wszyscy lookaja maila conajmniej co kilka dni bedzie to lepsza metoda niz ulotki za wycieraczke...
piatek i sobote średnio moge – nie mowie ze nie ale w niedziele mam lepsze pole manewrów – zarówno co do grilla jak i tradycyjnego wieczornego spotkania... jesli wiekszosc woli inny dzien to sie dostosuje
tylko szybka decyzja...
dodatkowo mały pomysł – kto sie pisze na stworzenie listy dystrybucyjnej – zebranie maili naszych tu uzytkownikow – i rozesłyłanie na kilka dni przed maila zaproszeniowego na spotkanie? czesc z nas czesciej sprawdza forum niz maila ale ide o zakład ze wiele osob które były raz lub dwa na spocie – zapomina looknac albo machnie reka i w sumie spotkania przechodza koło nich i nawet o nich nie wiedza... mysle ze w dobie tego ze prawie wszyscy lookaja maila conajmniej co kilka dni bedzie to lepsza metoda niz ulotki za wycieraczke...
MATIZ M100 '00
Ja nie chcę narzucać konkretnego terminu, więc się dostosuje. Dla mnie każdy dzień w przyszłym tygodniu pasuje – ale grilllka to można by zrobić mniam
Pomysł pierwsza klasa, może faktycznie walić na maila do wszystkich przed spotem. Może w końcu będzie nas więcej niż 3 osoby tak jak ostatnio
Do mnie może walić na @ każdy i tarabanić telefonem też
1. jpski – jak sama nazwa wskazuje.... jpski@wp.pl ---> 507 502 903
AnanasQ napisał(a):dodatkowo mały pomysł – kto sie pisze na stworzenie listy dystrybucyjnej
Pomysł pierwsza klasa, może faktycznie walić na maila do wszystkich przed spotem. Może w końcu będzie nas więcej niż 3 osoby tak jak ostatnio
Do mnie może walić na @ każdy i tarabanić telefonem też
2. chabas – chabas@tlen.pl // pc@stomatologiabezbolu.com.pl // GG:5144253 // 695630536
Mozna wrzucic taka liste na pierwsza strone etc w znacznikach "CODE" (wtedy sa one niewidoczne dla zarejestrowanych...) Ewentualnie stworzyc liste mailingowa np na stronie http://free4web.pl dodac maile do bazy wtedy i jednym kliknieciem przypominac o spocie
2. chabas – chabas@tlen.pl // pc@stomatologiabezbolu.com.pl // GG:5144253 // 695630536
Mozna wrzucic taka liste na pierwsza strone etc w znacznikach "CODE" (wtedy sa one niewidoczne dla zarejestrowanych...) Ewentualnie stworzyc liste mailingowa np na stronie http://free4web.pl dodac maile do bazy wtedy i jednym kliknieciem przypominac o spocie
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
No to ja już mogę się spotować
jeszcze tylko kumpel walnie lakier na plastiki i będzie komplet na ten sezon
A mi tam każdy dzień pasuje
Ale widzę, że większość jest za niedzielą to postaram się dostosować 
A mi tam każdy dzień pasuje
Ostatnio edytowano 21 wrz 2009, 20:15 przez Maniek, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 sty 2009, 18:59
- Auto: Mazda MX-3 1,6 95r
Witam po przerwie;) w końcu znalazłem trochę czasu aby się rozpisać. A więc reaktywuję się podobnie jak została zreaktywowana moja Madzia;) Nareszcie jest wszystko tak jak być powinno. Okazało się ze ciśnienie na cylindrach wynosiło odpowiednio 12/5/5/4atm także co się dziwić że nie chciał palić;) na szczęście była to kwestia samej regulacji zaworów. 6 było otwartych;) a że 323f ma regulacje jeszcze na płytkach poleciałem do mechanika który ma swoją magnezówkę wszystko mi porobił za przystępną cenę. Także jeżeli by ktoś szukał kogoś do regulacji to mogę wskazać takiego Pana;) Różnica w jeździe jest spora, auto chodzi płynniej, ma więcej mocy, teraz jeszcze okaże się jak będzie ze spalaniem mam nadzieję że spadnie sporo;)
przy okazji aktualizuje dane McHornet / gg9088575 / McHornet@gmail.com
pozdro!
przy okazji aktualizuje dane McHornet / gg9088575 / McHornet@gmail.com
pozdro!
- Od: 17 sty 2009, 19:24
- Auto: 323F BA 1,5 + lpg
McHornet napisał(a):Nareszcie jest wszystko tak jak być powinno
Cieszę się, że udało Ci się znaleźć i usunąć awarię

PS. Panowie, doszliśmy do wniosku z Ananasem, że nie będziemy publikować naszych mail'i na forum, więc proszę przysyłajcie je do mnie na priva, a ja będę przed spotem walił do każdego z Was info z terminem spotkania.
Witam wszystkich miłośnikow MAZDY. Synuś (jpski) przyslal mi mail'a " jestes fanem Mazdy załozyłem ci konto – pisz". Wiec mam pytanko
-- Czy jesteście w stanie przyjąć mnie do swojego GRONA ???? Ananasa (POZDRAWIAM) juz poznałem osobiście na ostatnim spotkaniu (niestety było nas 3). Co do spotkania 27 to niestety nie bede mógł z wami sie spotkać poniewaz pracuje 26.27. Janusz (jpski) zda relacje. Życzę udanego zlotu ,oby pogoda dopisała.
Pozdrawiam Senior
Pozdrawiam Senior
Witam wszystkich mnie troche niebylo bo do pozna w pracy siedzialem a po powrocie do domu nie chcialo mi sie siadac do kompa ale w niedzielke pasuje mi spotkanko. a to dane jekie chciales Ananasq
dmmazi@wp.pl a tel. 783 905 349
dmmazi@wp.pl a tel. 783 905 349
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
Senior napisał(a):Czy jesteście w stanie przyjąć mnie do swojego GRONA
no pytanie chyba retoryczne...
--))MAZI((-- napisał(a):a to dane jekie chciales Ananasq
maile zbiera jpski – bedzie lista i przypomnienie o spocie kilka dni przed
panowie

tradycyjnie wieczorkiem na pogaduchy czy za ciepła popołudniowego jescze grilla robimy... przypominam ze o 19 juz sie sciemnia i zimno robi...
MATIZ M100 '00
Senior napisał(a):Czy jesteście w stanie przyjąć mnie do swojego GRONA
Oczywiście tatko bez zbędnego gadania – witaj w klubie

Przyjmujemy każdego fana Madzi z otwartymi rękami – im więcej nas tym lepiej!
Senior napisał(a):Co do spotkania 27 to niestety nie bede mógł z wami sie spotkać poniewaz pracuje
No niestety nie zawsze udaje się wycelować terminem aby wszystkim pasowało – ale debiut już
Senior masz za sobą, choć w niewielkim gronie ale przynajmniej już wiesz jak to wszystko wygląda
AnanasQ napisał(a):zebym mogl jakies uloteczki skminic w wolnej chwili...
Mozesz kilka ulotek wieczorkiem zostawic w swojej madzi za wycieraczką. Ja w czwartek raniutko migam,albo piątek póżnym wieczorem to zabiore i to rozdam , mam kilka na oku koło pracy.
AnanasQ napisał(a):tradycyjnie wieczorkiem na pogaduchy czy za ciepła popołudniowego jescze grilla robimy...
Ja byłbym za kiełbasą

Myślę, że 16.00 najpóźniej pod Matexem, kupujemy kaszanę w tesco i spacerek (max. 3 bieg 2500rpm) na grillowisko – ustalimy na miejscu