przez bajer0 » 25 cze 2005, 01:02
Podpowiedz dla jadacych od strony Aleksandrowa:
Wjezdzajac do Lodzi jedziecie caly czas prosto. W pewnym momencie zobaczycie za skrzyzowaniem ostre zwezenie (z 3 pasow na 1 ) wtedy dajecie dalej prosto. Jedziecie ok 700 – 900m do przodu, dojezdzacie do Al wlokniarzy (przed skrzyzowaniem pojawiaja nam sie 3 pasy ponownie! ) i skrecamy w lewo. Jedziemy znowy prosto i z tego co pamietam na drugiej przecznicy ( jak tylko po lewo zobaczycie TESCO, ale na skrzyzowaniu bezposrednio przed nim) skrecacie w prawo. Non Stop prosto jedziecie. PO paru (ok 2 – 2,5km) droga przejdzie wam w dwupasmuwke, wtedy jedziecie dalej prosto INFLANCKĄ. nią już grzmicie do samego końca, gdzie dojedziecie do rozjazdu -lewo,prawo. Jedziecie w prawo.Na pierwszym duzym skrzyzowaniu(ok 1-1,5km) skrecacie w lewo i dalej caly czas prosto (to juz ulica Brzezinska). Centrum handlowe na pewno zobaczycie
Ja niestety mam swoje auto caly czas bez jednego drazka kierowniczego, wiec mnie nie bedzie
Pozdrawiam
"W niebie Cię czeka nagroda, wielka nagroda tylko grzeszyć się nie waż, bądź nam posłuszny to pójdziesz do nieba
W niebie Cię czeka niewyobrażalne, totalne i spektakularne, męczeństwo Twoje nie poszło na marne
W niebie Cię czeka religii sens taki, że masz być jak te pokraki bez myśli, Bóg Ojciec o wszystkim i tak za Ciebie pomyśli
Do nieba pójdziesz za czyny prawe, a nie za zabawę, religia daje niewolę, ale daje i strawę"
Kult – Park23