BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
jezeli ktos chetny do gry w siatkowke w Oplawcu to zapraszam – wlasnie startuje kolejny sezon nazwijmy to amatorskich spotkan. Przedzial wiekowy (przynajmniej w ostatnim sezonie) bardzo rozny od nastolatkow, po troche starszych, jeszcze starszych i najstarszych (oldboy++)
Zabawa przednia, mozna sie zmeczyc a przy okazji milo i aktywnie spedzic czas. Jacys zainteresowani?
a pasek klinowy można samemu wymienic czy to jakaś trudniejsza sprawa
bo nie chce znowu jechac do głupiego mechanika u mnie na zadupiu
Rzeczy do Wymiany:
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
sq2jul napisał(a):Jacys zainteresowani?
Na siatkówkę jak najbardziej
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Goral_Osielsko napisał(a):a pasek klinowy można samemu wymienic czy to jakaś trudniejsza sprawabo nie chce znowu jechac do głupiego mechanika u mnie na zadupiu
Jeżeli piszczy, to prawdopodobnie jest za mocno naciągnięty. Poluzuj (z wyczuciem) na napinaczu i obserwuj efekty.
ja się piszę zarówno na siatkówkę, koszykówkę jak i piłkę nożną
tylko pytanie, kto umie robić usta usta?
Góral to ja robię za blondynkę w tej grupie
tylko pytanie, kto umie robić usta usta?
Góral to ja robię za blondynkę w tej grupie
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):Góral to ja robię za blondynkę w tej grupie

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Ogolnei wole siatkę od kosza ale w ramach odzyskiwanai sprawnosci uwazam, ze chetniej pogralbym w kosza. Ma ktos jakies wtyki na sali gimnastycznej? Moglibysmy wynajac na dwie godziny raz w tygodniu 
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Ma ktos jakies wtyki na sali gimnastycznej?
ZS nr 7, ul Waryńskiego 1, pasuje? auta można u mnie na podjeździe zostawić
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
montanka napisał(a):tylko pytanie, kto umie robić usta usta?
przez 3 lata byłem ratownikiem medycznym wiec chyba cos tam potrafie jeszcze xD
no co Wy Panowie i Panie xD w piłkę nożną a nie jakies tam koszykówki i siatkówki xD
nie zebym wybrzydzał ale troche za mały jestem do tych 2 pozostałych sportów
People_Hate_Me w takim razie czuje się bezpieczna i zgadzam się na każdy sport
a tak wogóle to może i mały, ale wariat 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
People_Hate_Me napisał(a):nie zebym wybrzydzał ale troche za mały jestem do tych 2 pozostałych sportów
oj bys sie zdziwil
Co do siatkowki to moja ekipa startuje 29 wrzesnia – wtorek o godz. 20:00, gramy do 22:00, w szatniach sa natryski, po wszystkim mozna sie wykapac (o tej porze roku moze nie byc jeszcze cieplej wody – nie zaczal sie jeszcze sezon grzewczy
montanka napisał(a):People_Hate_Me w takim razie czuje się bezpieczna i zgadzam się na każdy sporta tak wogóle to może i mały, ale wariat
ze mną możesz sie czuc bezpiecznie

wariat? ja sie musiałem ograniczac zeby nowi nie pomysleli sobie ze jakis czubek przyjchał
sq2jul ja zawsze nadrabiałem szybkoscia (w woli ścisłości 4 lata w klubie piłkarskim i zawsze na napadzie albo na skrzydłach)
co do kosza zawsze siatka tez przezyje warynskiego OK i tak jade wiec dojade wszedzie ;p czekam na konkrety ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
A ja czekam na chętnych i jak się znajdą to się przejdę do byłej podstawówki po konkrety 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
1) Na kosza zawsze chętny
2) Siatkówka dla mnie za statyczna
3) W piłkę nożną nie grywam, nie lubię po prostu.
EDIT: Miejsce mi nie robi, byle po 20-stej
EDIT 2: FD3S w śnieżnobiałej szacie

2) Siatkówka dla mnie za statyczna
3) W piłkę nożną nie grywam, nie lubię po prostu.
EDIT: Miejsce mi nie robi, byle po 20-stej
EDIT 2: FD3S w śnieżnobiałej szacie

Ostatnio edytowano 22 wrz 2009, 19:55 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Pit napisał(a):2) Siatkówka dla mnie za statyczna
jak ruszysz dupsko to stanie sie bardziej dynamiczna
sq2jul napisał(a):jak ruszysz dupsko to stanie sie bardziej dynamiczna
Zobaczymy, jaki jesteś szybki w kontrataku
Pit napisał(a):FD3S w śnieżnobiałej szacie
mnie w sumie wsio ryba czy siatkówka czy kosz, i tak dostanę zadyszki i będziecie musieli mnie reanimować

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"