..prosze o pomoc i wyrozumialość, musze wymienic przedni blotnik i chce to zrobic sam. Ale niestety potrzebuje malej pomocy z Waszej strony, jak by ktoś mógl mi powiedziec jak to mniej wiecej zrobic i na co szczególnie uwazac bedę bardzo wdzieczny.
Temat poprawiony / Myjk
demontaż błotnika
Strona 1 z 1
Chodzi mi o nadkole zewnetrzne ( nie o nadkole wewnetrzne ).Staralem sie przeszukac cale forum ale naprawde nie bylem w stanie znależć czegoś na ten temat, tak wiec z góry przepraszam jesli naruszylem regulamin.Znalazlem wiele innych cennych informacji ale tego nie 
- Od: 20 wrz 2009, 15:16
- Auto: MAZDA 6 2.0 D TS 2002
wyciagnij wszystkie plastik mocujace nadkole do blotnika,
potem, jesli jest, odkrec fartuch przeciwblotny,
przedni zderzak
no a potem wszystki sruby M6 mocujace go do kasty!
pozdr.
E.
potem, jesli jest, odkrec fartuch przeciwblotny,
przedni zderzak
no a potem wszystki sruby M6 mocujace go do kasty!
pozdr.
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
rafal0929 napisał(a):Zderzak calkiem musze zdjąć,czy tylko wystarczy odkręcić blotnik od niego?
musisz zderzak od blotnika odkrecic-> od spodu przy kole
no ale wygodniej jest go odkrecic jak najwiecej...
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
rafal0929 napisał(a):ok, dzieki. Mam nadzieje ze sobie poradze
napewno,
jak umiesz trzymac nerwy na wodzy,
no i jak szperac lubisz w zakamarkach..
powodz.
Enduro
Strona 1 z 1