BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
montanka napisał(a):wszyscy uczcili minutą ciszy moją tylną lewą sprężynę, która wczoraj nie omieszkała sobie pęknąć
Sprężyna sama z siebie nie pęka! Coś jej zrobiła kobieto?
W borsku było fajnie, dotarliśmy o 16 kiedy to już było po zawodachi, ale filmik z viperem stojącym w kłębach dymu nagrany
no i wyjazd Fajfa z lotniska, mimo nierozgrzanego silnika
(dzięki stary, chociaż coś mamy na filmie)
Mam krótki filmik w jakości 1080i, ale nie wrzuce bo to będzie koło 1gb.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
koledzy głosujcie http://nasza-klasa.pl/mazda/galeria/7965
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Five przed chwilą zdał mi osobiście relację z Borska. Żałuję, że nie mogłem być
Pewnie za chwilę coś tutaj napisze 
Pit ważne że Łukasz potwierdził wysoką formę Klozeta, którą pokazał w Sochaczewie 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Pit ja jej nic nie zrobiłam, ona sama się spękała
Five nie strasz grzecznie czekających pieszych tym swoim małym niebieskim syczącym
Five nie strasz grzecznie czekających pieszych tym swoim małym niebieskim syczącym
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
BratCukierka napisał(a):Pit ważne że Łukasz potwierdził wysoką formę..
Masarkował podobnież
Pit napisał(a):BratCukierka napisał:
Pit ważne że Łukasz potwierdził wysoką formę..
Masarkował podobnież zeby
A Twoja Efini jak tam?
A ja od 10.09 na dwutygodniowym wypowiedzeniu siedzę
BratCukierka napisał(a):A Twoja Efini jak tam?
Lakiernik ma ciąg od tygodnia. Znam go 10 lat i nie jedno auto u niego lakierowałem – jestem w szoku, nigdy bym się po nim tego nie spodziewał.
montanka napisał(a):a tak wogóle to jak wracaliśmy wczoraj do domu to mnie wyprzedziło jakieś małe niebieskie badziewie płacze zeby
Ja tu kulturalnie mrugam awaryjnymi a tu taka potwarz... nastapila obraza mojego majestatu

yasko napisał(a):Pytanie do five: czy jutro tj. W niedzielę będą kolejne wyścigi w Borsku?
Wyscigi ale miedzy pachołkami – "oes"
Tito01 napisał(a):W borsku było fajnie, dotarliśmy o 16 kiedy to już było po zawodachi, ale filmik z viperem stojącym w kłębach dymu nagrany zeby no i wyjazd Fajfa z lotniska, mimo nierozgrzanego silnika język (dzięki stary, chociaż coś mamy na filmie)
No temp byla nisko dlatego gaz odkrecalem do polowy
Pit napisał(a):Five przed chwilą zdał mi osobiście relację z Borska. Żałuję, że nie mogłem być usmiech Pewnie za chwilę coś tutaj napisze usmiech
Padam na moja czerwona gebe, spieklem sie na rudo. Bylo fajnie, wykrecilem 13.86 i obiecalem sobei ze za tydzien bede juz umial zmieniac biegi z miedzygazem. Zajalem 5. miejsce zostawiajac za plecami porsche boxter S. 4. pierwsze miejsca to auta o mocy od 400 do 600 koni...
montanka napisał(a):Five nie strasz grzecznie czekających pieszych tym swoim małym niebieskim syczącym zeby
To w ramach obrazy majestatu strasze teraz wszystkich pieszych gdy jade chodnikiem

Less roof, more fun

Pit napisał(a):BratCukierka napisał(a):A Twoja Efini jak tam?
Lakiernik ma ciąg od tygodnia.
daj spokoj... trzeba sie wyluzowac

Fajf gratuluje, gratuluje tymbadziej luksterowi (ktore miejsce zajal??).
montanka nie pytam co robilas, ze polamalas sprezyny....

Tito – full HD (haevy duty) rulessss!!!!
A ja dzisiaj szalalem tak jak Fajf – tylnio napedowka – z pod znaku czerwonej gwiazdy – GAZ 69 z silnikiem od Żuka... lanss... 5mm blachy = respekt na dzielni, wszyscy zjezdzali z drogi
Five po pierwsze uno to nie widziałam, że mrugasz do mnie niebieskimi oczkami, a po drugie uno to ja teraz się boję z domu wyjść przez ciebie
sq2jul
to nie tak jak myślisz 
sq2jul
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
montanka napisał(a):Five po pierwsze uno
a faktycznie Uno tez czesto bywa w niebieskim kolorze
montanka napisał(a):sq2julto nie tak jak myślisz
dobra dobra... nie musisz sie tlumaczyc – mi razu pewnego wskoczyl amortyzator do kabiny (w poprzedniej 323f)
sq2jul napisał(a):mi razu pewnego wskoczyl amortyzator do kabiny
żulek

sq2jul jak by to było od tego o czym ty myślisz, to by więcej niż jedna sprężyna wyskoczyła
a nam się poprostu się zachciało rybek, a że polne dróżki mają dużo dziur to sprężyna nie wytrzymała 
montanka napisał(a): a nam się poprostu się zachciało rybek
sluchaj, nazywaj to jak chesz... ja wiem swoje
montanka napisał(a):a że polne dróżki mają dużo dziur to sprężyna nie wytrzymała
wlasnie wlasnie, polne drozki –> laka –> las –> ... –> polamane sprezyny
sq2jul z całym szacunkiem
ale... ssij
montanka ty się żulkowi nie tłumacz, bo to zboczeniec jest
montanka ty się żulkowi nie tłumacz, bo to zboczeniec jest
sq2jul noooo i młodszy brat na tylnej kanapie