Mazda 323C BA Z5 96r.
Heloł. A dzieje się tam coś u Ciebie. Żyjesz jeszcze 
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Siemka waldez
Żyję, żyję. Narazie nic się nie dzieje to i pisać nie ma o czym 
Bartosz_Mx6 napisał(a):bardzo ładna.. dbaj o nią dalej....
Dzięki i obiecuję, ze będę się starał jak tylko będę mógł
Dziś spędziłem trochę czasu pod HM we Włocławku w warsztacie waldeza. Celem pobytu był montaż centralnego zamka z pilocikami i alarmem. Tutaj wielkie podziękowania waldez dla Ciebie za całą robotę
Wszystko co jest podłączone działa bez zarzutu, tylko niektóre funkcje alarmu jeszcze do podłączenia. Korzystając z okazji nabyłem coś, co wielu z Was już widziała, a niedługo będzie u mnie zamontowana
Oto ona:
Pozostało jeszcze dokupić nabę i będzie dobrze.

Oto ona:

Pozostało jeszcze dokupić nabę i będzie dobrze.
widze, że autko zyskuje na wyglądzie i na plus,
ja wciąż mojej kobiety nie mogę namówić na sportową kierownicę...ehhhh
ja wciąż mojej kobiety nie mogę namówić na sportową kierownicę...ehhhh
Siwus napisał(a):widze, że autko zyskuje na wyglądzie i na plus,
Powolutku
Siwus napisał(a):ja wciąż mojej kobiety nie mogę namówić na sportową kierownicę...ehhhh
U mnie na szczęście z nie ma problemu z namawianiem kogokolwiek
nosu napisał(a):Z głową picowana Madzia. Bardzo ładna. Gratki
Dzięki
IMHO najładniejsza 323c jaką widziałem.
Gratuluje zacięcia, żeby mi się tak chciało
Gratuluje zacięcia, żeby mi się tak chciało
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
EEeee tam. Niebawem będziemy montować coś co naprawdę ją upiękni. Ale na razie o tym cisza.
waldez napisał(a):EEeee tam. Niebawem będziemy montować coś co naprawdę ją upiękni. Ale na razie o tym cisza.
hmm..ciekawi mnie co to może być
Siwus napisał(a):waldez napisał(a):EEeee tam. Niebawem będziemy montować coś co naprawdę ją upiękni. Ale na razie o tym cisza.
hmm..ciekawi mnie co to może być
Yyyy... , a nic ciekawego
waldez napisał(a):EEeee tam. Niebawem będziemy montować coś co naprawdę ją upiękni. Ale na razie o tym cisza.
Dwa geje na pewno cos wymyślą
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):waldez napisał(a):EEeee tam. Niebawem będziemy montować coś co naprawdę ją upiękni. Ale na razie o tym cisza.
Dwa geje na pewno cos wymyślą![]()
![]()
Już wymyślili
W końcu przyszedł czas na montaż kierownicy. Oto i ona już poz założeniu

thor tzeba było przycelowac w coś klasyczniejszego np raid hp, dino albo momo corse bo ta hbm wyglada dośc festynowo :/
niestety niepodoba mi sie za bardzo ta kiera ale najwazniejsze ze tobie sie ona widzi
niestety niepodoba mi sie za bardzo ta kiera ale najwazniejsze ze tobie sie ona widzi
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
luki88 napisał(a):ta hbm wyglada dośc festynowo :/
Co masz na myśli??
waldez napisał(a):luki88 napisał:
ta hbm wyglada dośc festynowo :/
Co masz na myśli??
najbardziej raza te trojkatne czesci na kierownicy oraz ten kalkson
zobacz dla przykladu jaką ma kierownicę w swoim aucie Jacol albo Marek 323s BA
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
Speed generalnie nie nie wiem, jaki był materiał wykorzystany do zrobienia tej kierowniczki, mam nadzieję, że jest dobry i wytrzymały
Trochę czasu potrwa, zanim wogóle się przyzwyczaję do niej, jest trochę mniejsza
i ma zupełnie inną budowę od oryginału, a że jestem przyzwyczajony do kierowania jedną ręką trzeba to teraz zmienić
Kupiłem ją, bo nadarzyła się okazja, Waldek chciał się pozbyć, wziąłem. Wcześniej nie chodziło mi po głowie celowe zakupienie takiej kierownicy, dlatego, że tak ma być, że inni tak mają, że tak jest fajnie, tylko chciałem spróbować czegoś nowego, zobaczyć jak to jest, niestety w sobotę z powodu pewnej ilości % nie miałem okazji , aby dokładniej się przekonać jak się z nią jeździ, więc wrażeń z jazdy nie będzie
Co do trójkącików, myślę, że to już jest szczegół, aż tak się w oczy nie będzie rzucać, natomiast jeśli chodzi o klakson to mogę się z Tobą zgodzić w jednej rzeczy, kolor pomarańczowy nie bardzo pasuje do całości, ale wybrzydzać nie będę
Nie będę przeglądał, kto ma jakie kierownice, podjąłem ryzyko, taką kupiłem, na tą chwilę mi odpowiada, jeśli będzie mi się dzięki niej dobrze prowadzić auto złego słowa na nią nie powiem, jeśli nie to będę myślał co dalej
Chyba w miarę zrozumiale napisałem to i owo, ale właśnie wróciłem z małej imprezki, więc w razie czego mam nadzieję, że mi wybaczycie, jeśli coś tu namieszałem
luki88 napisał(a):waldez napisał(a):luki88 napisał:
ta hbm wyglada dośc festynowo :/
Co masz na myśli??
najbardziej raza te trojkatne czesci na kierownicy oraz ten kalkson
zobacz dla przykladu jaką ma kierownicę w swoim aucie Jacol albo Marek 323s BA
Kupiłem ją, bo nadarzyła się okazja, Waldek chciał się pozbyć, wziąłem. Wcześniej nie chodziło mi po głowie celowe zakupienie takiej kierownicy, dlatego, że tak ma być, że inni tak mają, że tak jest fajnie, tylko chciałem spróbować czegoś nowego, zobaczyć jak to jest, niestety w sobotę z powodu pewnej ilości % nie miałem okazji , aby dokładniej się przekonać jak się z nią jeździ, więc wrażeń z jazdy nie będzie
Co do trójkącików, myślę, że to już jest szczegół, aż tak się w oczy nie będzie rzucać, natomiast jeśli chodzi o klakson to mogę się z Tobą zgodzić w jednej rzeczy, kolor pomarańczowy nie bardzo pasuje do całości, ale wybrzydzać nie będę
Chyba w miarę zrozumiale napisałem to i owo, ale właśnie wróciłem z małej imprezki, więc w razie czego mam nadzieję, że mi wybaczycie, jeśli coś tu namieszałem