Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
ja tez was opserwowalem ale nie dalem rady, bo w robocie mam urwanie glowy w piatek skonczylem o 19 i po niej nie mialem sil na nic moze nastempnym razem z mila checia jak bedzie czas
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
--))MAZI((-- napisał(a):ja tez was opserwowalem ale nie dalem rady
No właśnie obserwowałem, ale nikt nie napisał na forum, że piątkowa data nie pasuje, nikt nie zaproponował innego terminu spotkania, więc było nas trzech, a można przecież było spotkać się w sobotę czy niedzielę większą grupą, więc piszcie coś Panowie na forum bo jak nie to

Witam wszystkich
) raz byłem na waszym spotkaniu tera na ostatnim tez chciałem być ale niestety mam taką prace ze niemogłem gdyż czasami pracuje po 12h :/
Dzięki dlatego kto mi włożył karteczkę za wycieraczkę ponieważ na ostatnim spotkaniu mówiliscie że jest strona i nawet ją mi podawaliście ale jak przyjechałem do domu za chiny niemogłem sobie przypomnieć adresu
ale tera jak poznałem tą stronę czesciej będe tutaj gościł
pozdrawiam pózniej dodam fotki
żebyscie mnie jakoś kojarzyli 
Dzięki dlatego kto mi włożył karteczkę za wycieraczkę ponieważ na ostatnim spotkaniu mówiliscie że jest strona i nawet ją mi podawaliście ale jak przyjechałem do domu za chiny niemogłem sobie przypomnieć adresu
ale tera jak poznałem tą stronę czesciej będe tutaj gościł
pozdrawiam pózniej dodam fotki
- Od: 7 wrz 2009, 22:09
- Auto: Madzia 323 F 95r.
Napisać to i można – ale wynikają w życiu nagłe sprawy jak np: wyjazd po auto – jest okazja to się jedzie – i tyle! Na marginesie dodam że to też Mazda
(extra 626 coupe GD – red color )
- Od: 5 lut 2004, 22:44
- Auto: MAZDA RX7 FC Turbo II & Mazda MX6 & Mazda MX5
ja do dyspozycji...
mam urlopa wiec kiedy pasuje to jestem... tylko w weekendy z prezesem oczywiscie...
pozdr dla nowego kolegi... czesto twoja widze ostatnio...
a kartke miales ode mnie...
pozdr dla nowego kolegi... czesto twoja widze ostatnio...
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Chyrus napisał(a):Ananasq jest tropicielem
hehe no cos w tym moze i jest...

brx12 napisał(a):a ja dzisiaj Ananas mijałem Cie na Jana Pawła
widzialem katem oka – ty poleciałes prosto a ja w lewo na kiepurowo...
ps. jak dopisujesz cos do posta – to nie musisz dawac nastepnego (jednego po drugim) – masz po prawej przy swoim wpisie opcje "ZMIEŃ" takze jak nikt nic jeszcze nie dopisał to mozna swobodnie zmieniac lub usunac nawet...
a twoja Chabas stoi... nikt sie nie skusił, a czy jezdzila to niewiem ;p
MATIZ M100 '00
chabas napisał(a):No to jak 19.09 ?
Ja 19-tego nie mogę – Szwagier się żeni, więc może w końcu napiję się pierwszy raz w tym roku

Każdy inny termin bardzo chętnie
ja chyba wole piątek ale niedziela tez ujdzie... moze niech ktos jeszcze sie wypowie...
moze sie okazac ze ipski w niedziele slabo sie bedzie czuł to moze lepiej piatek
moze sie okazac ze ipski w niedziele slabo sie bedzie czuł to moze lepiej piatek

MATIZ M100 '00
a ja będąc w jeleniej wczoraj:) na ul. Norwida zauważyłem Madzie 626 Copue na podkładkach klubowych początek rej DSW z tego co Pamiętam.
:P
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.
brx12 napisał(a):a tutaj druga fotka usmiech Madzia z tyłu z moją Ewelinka i pieskiem Jumperem usmiech
to nie czasem labradorek około 6 m-c
- Od: 13 kwi 2008, 14:56
- Auto: Ford Mondeo MkII Kombi 1.9 TD Ghia 2000r.