Zlocik niedaleko Kijowa – 10 km w strone Boryspila
GPS: N 50* 23'09'' E 30* 50'25''
W programie:
1) slalomy, OSy
2) pokazy profesjonalnych drifterów
3) losowanie nagród (prezentow)
4) gorace konkursy i show
5) "zajefajny humor i morze dobrego nastrojenia" – (tlumaczenie doslowne)
wstemp (bilet) 10- hrywien (okolo 3,90zł)
w oryginale:
http://www.mazdaclub.ua/forum/index.php?showtopic=26991
Tak troszke od siebie:
Zapraszam wszystkich, ktorzy by chcieli przezyc troche wiecej emocji niz na naszym spokojnym podworku. Napewno bedzie sie sporo dzialo (w pozytywnym tego slowa znaczeniu) wiem z doswiadczenia.
Dlaczego warto:
1) Zobaczyc jak bawia sie nasi sasiedzi
2) przypuszczam ze nikt z nas na jakimkolwiek zlocie w polandzie nie widzial i jeszcze dlugo nie zobaczy takich aut (am bedzie sporo 3,6,mps3i6,cx7,cx9,rx8....)
3) ... i wlasnie z takimi autkami warto by sie bylo poscigac – jak sie mozna domyslac nie sa to samochody wymazone do os i slalomow (moze poza mps..) ale u nas jest troche mocnych mx' ow
4) jezeli ktos bedzie cheny – pomoge w wyjezdzie – potrzebny paszport, zielona karta – poprowadze wmiare przyzwoita droga – 500km od granicy i pomoge znalesc hotel – ceny beda od ok 50zl w gore – zalezy od standardu – i tu do ludzi ktorym sie nie podobal sochaczew – tam mozna spac i w **** kto jak chce.
5) koszty:
a) dojazd – wypowiem sie od granicy: tankujemy za granica (shell lub okko!!!!) koszt paliwa ok 2,7-3zl/litr (do wyboru 95 plus lub 98 lub vpawery lub diesel) nalezy miec gotowke – (ja sie zawsze wyklucam i place karta...
b) impreza – wjazd grosze na miejscu na 3dni (piatek, sobota, niedziela) na zarcie czy jakies pier....doly trzyba by miec ok 300 – 500hrywien (ok 200zl)
c) nocleg j.w. (od 50 do 1000zl) srednio – dla mnie dobre warunki tj *** kosztuja ok 200-250hr ( ok 100zl)
d) powrot – to samo i tankujemy przed granica (kupujemy 1l hortycji lub nemirofa, 2 paczki papierosow (!!!!!!)) spokojnie przejezdzamy granice – niedziela wieczor – 2 godziny powinny starczyc
6) bedzie duzo pieknych dziewczyn