Prosze zbytnio nie odbiegac od tematu
Zamierzam kupic ten samochod ale jeszcze sie waham ze wzgledu ze nawet nie moglem sie nim przejechac bo nie ma go w salonie
Z gory dziekuje
-----

www.mazdaspeed.pl
artisan napisał(a):za kilka lat sobie kupie M3 pewnie używaną
MP3 napisał(a):Witam, dawno mnie nie było, bo duuuuuużo różności się życiowych działo. Ale zaglądam choć na moment, coby się z rzeszą (już rozumiem Waszą miłość i oddanie do marki) Mazdziarzy podzielić opinią o produkcie pod tytułem Mazda 3. Odebraliśmy z żoną dwa tygodni temu. Silniczek niby tylko 1,6 w sedanie. Ale radość z jazdy – NESAMOWITA!!!!
Codziennie jeżdżę Renówką i BeeMWiu służbowym, ale nie mogę się po prostu doczekać momentu w którym wsiądę do swojej Madzi i wymyślę pretekst, żeby choć kilkanaście kilometrów przefrunąć. Jak powoli – to dostojnie, a jak dostaje w palnik – zawiasy i układ kierowniczy są jak żyleta. Reagują sztywno i sportowo, tak jak hamulce. No i ta decha rozdzielcza – dzieło sztuki.
Ogólnie polecam, bo frajda niesamowita. Sprzedałem 2 stare autka + kredyt, ale okazało się, że było warto.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników Mazdy!
artisan napisał(a):2,3 poj. hm fajniea w Europie wogóle jest dostepny taki silnik ? bo o Polsce to nie ma co nawet wspominac
MP3 napisał(a):Cześć Dronek75, gratuluję autka – moja trójeczka jak dotąd (4 miesiące) sprawuje się wyśmienicie. No, jedno ale – 1,6 to za mało, szczególnie jak jeździło się dotąd 3,0 albo 2,0 najmarniej – ale sam taki sobie kupiłem![]()
Powiedz, bo jestem ciekaw jak taka Madzia wygląda w Niu Jorku – tam przecież same szafy po hajłejach chyba jeżdżą, a trójeczka wielka nie jest. U nas we wsi wszyscy się oglądają za tym autkiem (szczególnie w lato na alufelgach, no i dlatego, że naprawdę ich prawie nie ma), a w Twojej metropolii to pewnie popularny samochód dla uczniów college'u, isn't it?
Ładnie wygląda na zdjęciach (oczywiście poza tym szmelcem na zderzakach). Moja trójka ma czerwone tło w kloszach tylnych lamp i chętnie się z Tobą zamienie na Twoje czarne
Pozdrawiam i życzę szerokich i bezpiecznych dróg,
Mikołaj.
artisan napisał(a):tylko pozazdrościć, nic dziwnego że sie mówi,że Europa Zach. ze swoimi coraz większymi wydatkami socjalnymi<killer>, coraz bardziej odstaje od USA, nie mówiąc już o POlsce
Tajfun napisał(a):
Mazda 3 Sedan poj.1.6(CammonRailDiesel) moc109kM wersjaCOMFORT z lak. met.
75500 PLN
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości