TYSON-MG napisał(a):Witam kolegów i koleżanki. Mam pytanie kiedy dokładnie odbędzie się ten zlot i czy w ogóle się odbędzie?
tak jak PR zaznaczył:
kinki napisał(a):to nie zlot ale spot, czyli spotkanie w mniejszym gronie usmiech
TYSON-MG napisał(a):Jestem z okolic Gniezna więc byłbym zainteresowany , ponieważ ten zlot byłby moim debiutem:) w zlotach Mazdy dlatego że od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 626 Cronos, a także jestem nowicjuszem w klubie Mazda speed zeby Pozdrawiam wszystkich klubowiczów!! usmiech
Witam nowego kolegę i zapraszam do nas na spotkanie,wszystkiego dowiesz się czytając temat od początku i śledząc go. Pozdrawiam.
Zgodnie z obietnicą ustrzeliłem parę fotek więc zaraz zobaczycie gdzie w ogóle jedziemy.Pogoda była fatalna więc mam nadzieje ze brak słońca na "pikczersach" nie zniechęci was do wyjazdu.
droga przez las ,ktora prowadzi nad same jezioro

Pole namiotowe wraz parkingiem dla naszych pociech:

Tylko nasza na ten czas prywatna plaża,toples

Miejsce na ognisko

Oraz coś co najbardziej mnie rozczarowało to , kultura polskich obywateli a dokładniej poprzednich użytkowników jedynego "wychodka", nie wygląda to dobrze ale myślę że to nie przekreśli naszego spotkania , i tu prośba do Karoliny,nie poddawaj się i nie rezygnuj

Przewidziane będą 3 konkursy z nagrodami,i tu małe sprostowanie.
Nie spodziewajcie sie telewizorów LCD,pralek czy konsoli PlayStation.
Nagrody mają służyć jako wyróżnienie dla tych ,którzy na nie zasłużą.
Konkurs 1
– Wyścig po piwo ( Zwycięża ten ,kto pierwszy lub w jak najlepszym stylu dotrze do puszki z piwem)
Konkurs 2
– Szukanie bomby ( Zwycięża ta drużyna ,która jako pierwsza odnajdzie i rozbroi bombę )
konkurs 3
– Zohan-najlepszy fryzjer ( Wygrywa ten kto jako pierwszy i jak najdokładniej ogoli......no to będzie niespodzianka co
W związku z konkursem nr 3 weźcie zapasowe bluzy i ręczniki na pewno się przydadzą.
Pozdrawiam fasola