Jeżeli istnieje już podobny temat (zapewne istnieje) to proszę o moda o skoszowanie i ewentualne podesłanie linka do takowego tematu. Z góry dzięki.
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Tamass napisał(a):Troche podpinając pod temat przeze mnie założony mam pytanie jak zapobiec korozji drzwi z dołu ... dziś zaóważyłem że coś niedobrego się z nimi dziejeOtwarłem i jest już korozja z dołu ... nie wiem czy to jakoś zapuścić czymś czy jak ... w każdym bądź razie na dwóch już widać korozje
luki88 napisał(a):doapasowywanie z innych aut zakończy sie niezbyt dobrze
korytarz4 napisał(a):widzę, że kolega chce reperaturki kupić za wszelką cenę, ja mimo wszystko radze zastanowić się nad wstawieniem blachy- mi lakiernik tak zrobił i zrobił to dobrze przejexdziłem całą zime auto niwgarażowane i nic nie wychodzi, mało tego naprawa jest praktycznie nie widoczna. BLACHA TO PRZECIEZ REPERATURKA, A REPERATURKA TO BLACHA – tak na chłopski rozum
kizior77 napisał(a):korytarz4 napisał(a):widzę, że kolega chce reperaturki kupić za wszelką cenę, ja mimo wszystko radze zastanowić się nad wstawieniem blachy- mi lakiernik tak zrobił i zrobił to dobrze przejexdziłem całą zime auto niwgarażowane i nic nie wychodzi, mało tego naprawa jest praktycznie nie widoczna. BLACHA TO PRZECIEZ REPERATURKA, A REPERATURKA TO BLACHA – tak na chłopski rozum
W zasadzie masz racje. w koncu blacha to blacha a mozna kupic kawalek dobrej, troche tworczosci manualnych i po sprawie. Przekonales mnie
Wiekszy problem bedzie chyba z rdzewiejacymi rantami drzwi (od dolu) kolega lakiernik powiedzial mi ze nawet jesli wyczyszcze to super dobrze to i tak po roku bedzie to samo. Nie pocieszyl mnie. Ja myslalem o wyczyszczeniu, polakierowaniu i prysnieciu od dolu barankiem. od dolu nie widac nic a moze pomogloby to w zatrzymaniu rudej.
Wiem ze w ostatecznosci jak zgnije kiedys mozna za 300 zl kupic drzwi cale i wymienic. Wszystko kwestia $$$ a wlasciwie €€€
Sebaaaaaaa7 napisał(a):błotnik tylny w BA 323f jest inny niż w 323c.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości