tak, kolega faja pożyczy auto każdemu forumowiczowi na 1 dzień i wszyscy się naucząFaja napisał(a):brii napisał(a):Jeszcze tylko nauczycie się jeździć MPSem i będzie git oczko
już się o to martwic nie musisz.

www.mazdaspeed.pl
lukasssss1 napisał(a):ile wbuliles kapusty na te mody
Radex84 – napis sie komponuje idealnie, kurcze ja na swojej efce nie widze fajnego miejsc ana montaz tego napisu , wiec nie kupuje...
Bartg napisał(a):Radex84 – napis sie komponuje idealnie, kurcze ja na swojej efce nie widze fajnego miejsc ana montaz tego napisu , wiec nie kupuje...
Ja tez w koncu zalozylem z przodu na grillu, wrzuce jutro jakies fotkiW efce to widze tylko jedna opcje – usunac znaczki z tylu i wrzucic na klape, cos w tym stylu
Radex84 napisał(a):u nas mazdaspeed to także kolektyw ludzi zrzeszonych w klubie użytkowników Mazdy wiec nie do konca
Radex84 napisał(a):co prawda moja Madzia to nie MPSale przynajmniej z troche mocniejszym silnikiem niz inne – 136 KM
don2x44 napisał(a):Nie długo na polskich drogach będzie jeździło więcej Mazd wersji Mazdaspeed niż ich wyprodukowano podobnie jak z BMW M-Power, Mercedes AMG, Audi S-line...
Radex84 napisał(a):ale przynajmniej z troche mocniejszym silnikiem niz inne – 136 KM
Jacek176 napisał(a):don2x44 napisał(a):Nie długo na polskich drogach będzie jeździło więcej Mazd wersji Mazdaspeed niż ich wyprodukowano podobnie jak z BMW M-Power, Mercedes AMG, Audi S-line...
W Polsce to chyba tylko oryginalne M-power nie mają znaczka "M" z tyłu bo właściciele się wstydzą i zrywają![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Moderatorzy Tuning i modyfikacje