MazDarek napisał(a):A tak teraz poważnie. Bartku, chyba znalazłem dla Twojego Xeda coś lepszego niż momo. Jak bym miał czarnego xeda to bym założył tylko takie felgi
to też mój typ, ale cena

www.mazdaspeed.pl
MazDarek napisał(a):A tak teraz poważnie. Bartku, chyba znalazłem dla Twojego Xeda coś lepszego niż momo. Jak bym miał czarnego xeda to bym założył tylko takie felgi
jarusiek napisał(a):hmmmMev napisał(a):MazDarek napisał(a):Wszyscy wystawiamy swoje xedosy
Może by się tak przyłączyć...już dzisiaj o tym rozmawiałem z Bartkiem
lukaszXEDOS6 napisał(a):MazDarek napisał:
A tak teraz poważnie. Bartku, chyba znalazłem dla Twojego Xeda coś lepszego niż momo. Jak bym miał czarnego xeda to bym założył tylko takie felgi
to też mój typ, ale cena
MazDarek napisał(a):ale 17" za ok. 2K z shipmentem można mieć
sq2jul napisał(a):posprzedawajcie te wszystkie xedosy w cho*ere to bede jedyny
Mev napisał(a):Nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszczę tapicerki
wygląda naprawdę dobrzeBarthek1983 napisał(a):short shifter na pokładzie
MazDarek napisał(a):bardzo dobra robota Teraz wygląda jakby fabrycznie w xedzie gałki mazdaspeed montowali Ciekawe czy będzie coś jeszcze z gadżetów MS
MazDarek napisał(a):też zazdroszczę Ci Bartku alcantary, ale tylko troszeczkę
lukaszXEDOS6 napisał(a):poczekam jeszcze z pół roku na dalsze mody i wtedy ją kupię... Teraz musisz troche podciąć podłokietnik bo będzie niewygodnie
Mev napisał(a):U mnie również jest drążek skrócony i jest idealnie przy oryginalnym podłokietniku
Ryba81 napisał(a):gdzie taką gałeczkę od biegów mogę kupić? i cena. Ładna.
Mev napisał(a):Szkoda, że już nie będzie okazji z moim "Iksem"
Mev napisał(a):![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość