Witam!
Poszukuje instrukcji matazu haka do 323f badz jakis wskazowek lub fot. Jestem szczesliwym posiadaczem uzywanego haka a teraz zastanawiam sie jak go zamatowac?
Bede wdzieczny za kazda wskazowke.
Pozdrawiam.
Poszukuje instrukcji montażu haka
Strona 1 z 1
Rycerz, proszę o zapoznanie się z regulaminem działu. Dowiesz się z niego jak poprawnie nazywać i kiedy zakładać nowe tematy na forum.
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat będę musiał umieścić w koszu.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Skorzystaj też z opcji 'szukaj', wiele problemów było już omawianych na forum, a co ważniejsze, dużo z nich zostało rozwiązanych.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
FAQ Forum MazdaSpeed
Zdjęć wystającego haka, poszukaj w dz. nasze mazdy, jest kilka BA z hakami
Następnie popraw proszę temat na zgodny z regulaminem (użyj opcji 'zmień' – prawy górny róg Twojego postu) zwiększy to Twoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Masz na to 24h, później temat będę musiał umieścić w koszu.
Oznaczenia generacji i symbole silników – potrzebne do nazwania tematu – znajdziesz na stronie klubowej.
Skorzystaj też z opcji 'szukaj', wiele problemów było już omawianych na forum, a co ważniejsze, dużo z nich zostało rozwiązanych.
Regulamin
Opcja: Szukaj
Jak używać opcji: Szukaj
Oznaczenia modeli i silników
FAQ Forum MazdaSpeed
Zdjęć wystającego haka, poszukaj w dz. nasze mazdy, jest kilka BA z hakami
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
Rycerz napisał(a):Moze choc zdjecia samego haka wystajacego z zderzaka. Tez bedzie pomocne.
Nie posiadam u siebie haka jednak to moze byc pomocne przy jego montazu:

Zalezy jaka masz wersje haka do zamontowania bo moze ci sie udac tak jak tu nie wycinac nic z tylnego zderzaka. Choc dla mnie osobiscie BA z hakiem traci duzo na uroku jednak to twoja decyzja jak co o jego montazu.
Pozdrawiam
CrEsco
CrEsco
- Od: 28 kwi 2007, 14:57
dziś zdjąłem hak bo mnie denerwował pozniej prześle zdjecia jak teraz wyglada 
Witam kupiłem niedawno mazdę 323 97 rok w sedanie i mam miejsce na hak tylko że nie było haka i teraz nie wiem jaki dokupić daje fotkę jak ktoś wie jaki to proszę o pomoc. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d2 ... 6dd91.html
- Od: 7 sie 2009, 21:01
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 DIESEL 1997r.
Strona 1 z 1