Mazda 323F GT BA KL/KL-ZE '95
No z tego co pisał ma 1,2 konia więcej od Ciebie przy tej samej masie, więc pewnie zostało mu troche więcej momentu
Ale gratuluje, piękna mazda i świetnie jeździ. Wszystkie KF-y daleko z tyłu, jedynie Bandyta robił podobne czasy
- Od: 23 mar 2009, 14:10
- Auto: Volvo S40
KoKo napisał(a):więc pewnie zostało mu troche więcej momentu
Raptem 20 niutków
Przejazd z Adasiem to była moja pierwsza w życiu próba tym autem na ćwiartkę, więc dlatego tylko o dł. maski wygrałem, ale jak potrenuje to będzie długość auta
W sumie to tylko umiejętności kierowców i szczęście bo masa i moc praktycznie ta sama.
Jak nie lubię BA bo są brzydkie to te Twoje Adaś mi się podoba, może to przez ten dźwięk
No to Adaś zgarniasz flaszkę przy najbliższej okazji (może jak będziemy umowę podpisywać
) Gratuluję.
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Gratki, nie tylko dla auta, ale i dla zdolnego kierownika
Super wygląda z tymi pomarańczowymi kierunkami, powiew klimatu Tokio na ulicach Warszawy. Zresztą z fabrycznym zestawieniem dokładki GT i halogenów BA GT prezentuje się najlepiej!
Globy napisał(a):Zresztą z fabrycznym zestawieniem dokładki GT i halogenów BA GT prezentuje się najlepiej!
Dlatego tak podoba mi sie to auto. Modyfikacje są, ale spoiler, dokładka, łezki i ori felunek pozostały na miejscu.
Była Mazda 323F BA GT, jest Volvo S40...
- Od: 23 mar 2009, 14:10
- Auto: Volvo S40
No to koniec modyfikacji wnętrza auta – porwane oparcie fotela kierowcy już nie jest porwane, dodatkowo na plecach oparcia jest druga kieszeń, tj. za oparciem pasażera 
Pyton162 napisał(a):to kiedy wystawiasz na sprzedaż
najpierw buduję napięcie

Na chwilę obecną Mazda zostaje ze mną
Zaczynam troszkę inny projekt, w związku z którym wzięcie jakiegokolwiek kredytu na zmianę auta nie jest najlepszym pomysłem w tym momencie
Także jeśli będzie zlot jesienny.. spróbujemy złamać 16tkę
Także jeśli będzie zlot jesienny.. spróbujemy złamać 16tkę
Badyl napisał(a):haha Adaś zmieniasz zdanie co tydzień! Co z diesel power?
Diesel power aktualny, ale może poczekać jeszcze z rok, jak się skończy pewna budowa, którą chciałbym zacząć wczesną wiosną
A jak zmieniać auto, to na jakieś porządne, więc pomimo 12-13/100 mazda zostaje

Dawidoski napisał(a):Uchylisz chociaż rąbka tajemnicy, co to za projekt będzie?
budowlany
Zrbiłem sobie wysokoobrotową abstynencję, czyli test ile pali Mazda jeżdżąc (nie)normalnie.. ciekawe czy wytrzymam do końca baku 

Beny napisał(a):10,5l/100km ale nie wytrzymasz
Ze 3 lata temu zszedłem do 8,9 w mieście, więc słabo się Beny starałeś