Mazda6 MPS (GG) – Opinie i Informacje
napewno ma obniżony zawias 
Taki przebieg przy 3 letnim samochodzie??? To może on tylko na wystawie stał, aż się wreszcie jakiś polski handlarz zmiłował i wziął go za bezcen...Ha, ha, ha! W takie oferty to tylko w Polsce wierzą...Handlarz zawsze zrobi takie zdjęcia, żeby nic nie było widać. Po pierwsze: taki samochód kosztuje tam ok. 20 000 Euro. Po drugie: podatek w Polsce 18,6 % od pojemności silnika. Razem: ok. 100 000 zł za auto a handlarz wspaniałomyślnie chce je sprzedać za 60 tys.????!!! Po prostu geniusz! Za pół darmo samochody rozdaje! Powinno się go kanonizować za dobroć dla ludzi i miłość do rodaków.Ha, ha!
- Od: 11 cze 2009, 19:19
- Auto: speed6
Z tego wszystkiego pofatygowałem się i sprawdziłem na własne oczy. Przebieg: 37 000 km. Wgniecione obydwa lewe nadkola i tył. Pod maską po śrubach widać, że coś się tam działo. W środku uczucie jakby samochód miał z 8 lat, a nie 3... i nie chodzi mi o zniszczenia tapicerki. Właściciel komisu nic nie wie, bo to kogoś innego auto i umywa ręce. Chyba wie, że ciężko będzie to sprzedać...
- Od: 5 mar 2009, 14:05
- Auto: 6 MPS
Właściciel komisu wie na pewno tylko nie chce powiedzieć – czeka aż trafi się jakiś napalony frajer, który uwierzy w tę bajkę...Stary numer: "nic nie wiem i nic nie słyszałem! Koń jaki jest każdy widzi!" Jak pod maską było coś grzebane ( a na pewno było, bo Szwajcar nie sprzedałby samochodu tylko ze względu na uszkodzoną blachę – musiał silnik dostać ) to trzeba uciekać od takiego samochodu! Mogę się założyć, że komis zacznie zbijać cenę jeżeli nie znajdzie się klient.
P.S. A może on jest po powodzi skoro w środku tak kiepsko wygląda?
P.S. A może on jest po powodzi skoro w środku tak kiepsko wygląda?
- Od: 11 cze 2009, 19:19
- Auto: speed6
Używaj proszę opcji "Zmień" do edycji treści swoich postów
Powodzenia, warto też sprawdzić VIN w ASO.
Sprzęgło mam już nowe. No ale teraz coś mi (metalicznie?) świszcze, na każdym biegu tak od 3K obrotow, od strony kierowcy bardziej. Co prawda dość cicho, ale nie bylo tego wczesniej. Na luzie nie chce świstać. Może ktoś spotkał się z podobnym "świstakiem" ?
- Od: 31 mar 2008, 20:08
- Auto: 6MPS
rrr metaliczne swistanie od 3K to mi sie przede wszystkim z turbo kojarzy
ps. chlopcy, robimy jakis spocik?
ps. chlopcy, robimy jakis spocik?
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
coś można by zrobić 
ja mysle, ze np dzisiaj jest dobry dzien, zeby sie z miskiem poscigac 

habzimierz napisał(a):ja mysle, ze np dzisiaj jest dobry dzien, zeby sie z miskiem poscigac
juz wyschlo, mozemy jechac

ten hks nie wywala CEL'a?
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
Faja napisał(a):habzimierz napisał(a):ten hks nie wywala CEL'a?
Nie, zresztą nie widzę związku.
to jeszcze nic nie znaczy