kristofc napisał(a):johnnyb czyli jesli dobrze zrozumiałem twój post to pojechałeś odgrzybic klime i na IDS , klima nie wymagała odgrzybienia i zapłaciłes 330 za podpiecie kompa??
mniej wiecej tak, pojechałem na przegląd klimy z odgrzybieniem i podpięcie pod kompa i ogólne przegląd auta, sprawdzenie rozrzadu,
Na cenniku wyszło mniej wiecj tak, serwis klimy za 180 PLN i komp 150 mniej wiecej,albo odwrotnie,
Co do klimy to nie wymagała odgrzybiania, a reszta to pewnie nabicie uszczelnieni itp i zgodnie z info zostało to zrobione.,
Panowie obejrzeli hamulce, sprawdzili czy nic nie cieknie, zdjeli pokrywe rozrządu celem weryfikacji czy mógłbyć wymieniany w tym czasie który ja miałem na fakturach, przejażdzka i ocena wrażeń z jazdy,
No i IDF czy jak tam sie ten komp nazywa, brak błędów,
A w woli wyjaśnienia auto przyjął do serwisu p. Michał (chyba, za ewenualną pomyłkę przepraszam), jak pamiętam p.Jarka nie było, wtedy był na urlopie.
Mam nadzieje że przy najbliższej wizycie będe mial przyjemność poznać i p. Jarka.
Co do ceny wydaj mi się nie najmniejsza, ale nie wypowiadam się nie robie w tej branży, a do tej pory moje auta były serwisowane w mniej profesjonalnych serwisach, ale speców od VW i Opli jest dużo więcej niż Mazd.
a co do samego serwisu, jak pisałem wcześniej, pozytywnie,
Pozdrawiam,
M.