niqs napisał(a):bylismy na spocie w skorzecinie, bez lotniska
smieszy mnie taka wizja spotu......jak ktos chce pogadac to moze to zrobic na forum albo chacie nie trzeba sie spotykac

www.mazdaspeed.pl
LoB napisał(a):jak ktos chce pogadac to moze to zrobic na forum albo chacie nie trzeba sie spotyka
bajer0 napisał(a):zacznimy dzialac
XsiX napisał(a):śmieszy mnie taki tok rozumowania
jeżeli według Ciebie rozmowa na czacie czy forum
równa się rozmowie w rzeczywistości to nie mam więcej pytań
LoB napisał(a):hehe chyba jednak zbyt powaznie podszedles do tego co napisalem.... bylo to w formie zartu.....
XsiX napisał(a):LoB napisał(a):hehe chyba jednak zbyt powaznie podszedles do tego co napisalem.... bylo to w formie zartu.....
hehe wzajemnie
wiadomo że najlepszym rozwiązaniem byłoby lotnisko dla prób sprawnościowych+fajne miejsce na nocleg
jeżeli nie będzie którejś z tych rzeczy to zapewne część klubowiczów na takim zlocie się wogóle nie pojawi![]()
niestety z tego co widać miejsca na zrealizowanie tego przedsięwzięcia praktycznie się skończyly
pozostaje chyba tylko dowiedzieć się czegoś więcej o możliwości wynajmu lotniska w rykach
krzynio323f napisał(a):i podjechać nad FIRLEJ i mamy full opcję
niqs napisał(a):bajer0 to o czym mowisz to borki a to juz bylo przerabiane brak miejsc bo wladza za pozno sie za to wziela.
niqs napisał(a):o do lodzi to chyba nie myslisz o lublinku??
zakaz wjazdu jest, przeciez to prawie normalne lotnisko
niqs napisał(a):bo miedzy samolotami ja bym scigac sie nie chciala a poza tym
bajer0 napisał(a):no ale tak naprawde wykorzystywany jest tylko jeden pas (bardzo molo samolotow tam lata) i n.p. co czwartek organizowane sa rozne pokazy, wyscigi itp. Przyznam, ze nie bylem osobiscie i nie wiem jak to jest rozwiazane, ale na 100% lotnisko zajmuja w kazdy wieczorny czwartek samochody
bajer0 napisał(a):Niedaleko Piotrkowa jest Sulejówek, a tam zalew, las i wszystko co chcemy Wchodzi w gre taka możliwość
XsiX napisał(a):pozostaje chyba tylko dowiedzieć się czegoś więcej o możliwości wynajmu lotniska w rykach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości