Wrażenia z MegaSpota MazdaSpeed w Sochaczewie

Postprzez andree » 24 sie 2009, 11:33

dzięki wszystkim z fajny zlocik , przede wszystkim ekipie z która sie bawiłem do 4ej rano.., zainteresowani wiedzą o kogo chodzi , wiec nie bedę wymieniał.., ogólnie jeżeli by patrzył na całośc zlotu, było wiecej plusów niz minusów wiec nie ma co biadolic.. :) , pewno że w tych domkach troche smierdziało no i te nieszczęsne umuwalki i kilbe, by mogły byc.., ale cóż, nie wszystko zawsze można dopiąc na ostatni guzik ;) i choc sie człowiek stara ,nie zawsze jest zadowolony z wyników.., wielkie podziekowania dla organizatorów , dziękuje sąsiadom za udostępnienie umywalki ;) i przepraszam tych którym nie dalismy spac, bo nie pozwalała na to glośna muzyka z mojego auta, cóż my tylko sie dobrze bawiliśmy , Olka, Gryzzly fajnie że chcieliście trochę pojezdzic moim autem :) ,
do następnego przyjaciele.
Moja (była) Obrazek >>> K l i c k
Pozdrawiam. Obrazekndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...Obrazek

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Forumowicz

Od: 26 mar 2008, 16:09
Auto: Suzuki Ignis 4x4 ;)
CZ 350, CZ 175 Sport

Postprzez banyo » 24 sie 2009, 11:36

ravo napisał(a):jutro nakladam na Twoje konto bana, skonczyly sie moje zabawy z takimi tekstami, dziekuje i dowidzenia.

Yyy... że się tak zapytam- za co stein został zbanowany? Za to że opisał własne przemyślenia, swoją opinię? Czy nie od tego jest forum? :|

Co do samego zlotu... Byłem gościnnie. Przyznam szczerze, że bardziej beznadziejnej imprezy moto chyba jeszcze nie widziałem :| Kiepska organizacja, nudy jak cholera, cattering... ehh dobrze, że swoje żarcie miałem bo kiełbasa z grilla podobno smakowała jak przemielony pies razem z budą.
Totalny nieład w wyścigach na ćwiarę a klasy aut to w ogóle mistrzostwo :| Wolnossaki razem z tjurbo – gratuluję pomysłu.
Podsumowując – burdel na kółkach. Ale na następny jeśli będę mógł to też pojadę żeby później mieć z czego się śmiać :D :D

Pozdrawiam organizatorów- dorobkiewiczów ;)
banyo

Postprzez Gryzzly » 24 sie 2009, 11:37

andree napisał(a):Olka, Gryzzly fajnie że chcieliście trochę pojezdzic moim autem usmiech

Andree... chyba nie myślisz, że to zrobiłem bezinteresownie??? <--- Teraz będziesz moim dłużnikiem :P :P :) :)
[URL=http://www.motostat.pl/vehicle-stats/2190] [IMG]http://www.motostat.pl/user_images/2190/icon1.png[/IMG][/URL]
Forumowicz

Od: 11 lis 2007, 17:48
Auto: 323F BA

Postprzez banyo » 24 sie 2009, 11:41

Domnieniewam że dostanę bana bo to przecież jedyny skuteczny sposób na zamknięcie japy niewygodnym userom :P
banyo

Postprzez Gapcio » 24 sie 2009, 11:45

Basilius napisał(a):Dziękuję Gapcio'wi za kontakt i możliwość dołączenia w Częstochowie do Benego i Asi. Całej trójce należą się podziękowania za towarzystwo podczas zlotu – Wasza Madzia naprawdę fajna furka – kolorek wypas

Fajnie bylo poznac milych ludzi ;) Ciesze sie ze moglem jakos pomoc ;)

A do wszystkich My z Ola chyba jako jedyni odrazu poszlismy do brii powiedziec o swoim niesmaku co do noclegu. I gdyby nie to ze Ola jest podatna na zalapanie jakiegos virusa zapewne nawet bysmy sie tym nie przejeli zbytnio ;)

Ogolnie cala impreze wspominam bardzo dobrze i milo fajne towarzystwo milo bylo poznac nowych i zobaczyc stare mordy ;) (po za kilkoma szczegolami nachalnosci i upierdliwosci ;) ) Pogoda mimo wszystko dopisala ;)

Dzieki wielkie dla wszystkich i dla kazdego z osobna ;) Pozdrawiam
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 sie 2007, 17:06
Auto: Opel Vectra C 2.2

Postprzez banyo » 24 sie 2009, 11:46

Porek napisał(a):Ale uprzejmie proszę nie obrażaj ludzi, którzy naprawdę się starali to ogarnąć i nie sugeruj nic, jeśli nie masz na to dowodów.

Ok , sorry mocno. Wobec tego pozdrawiam organizatorów- sponsorów ;)
banyo

Postprzez Grzyby » 24 sie 2009, 11:47

banyo napisał(a):Domnieniewam że dostanę bana bo to przecież jedyny skuteczny sposób na zamknięcie japy niewygodnym userom

Rób dalej OT a na pewno się to stanie.
Co ten Twój post ma wspólnego z tematem?

Porek napisał(a):Ale uprzejmie proszę nie obrażaj ludzi, którzy naprawdę się starali to ogarnąć i nie sugeruj nic, jeśli nie masz na to dowodów.

dokładnie

Porek napisał(a):banyo napisał:
tak zapytam- za co stein został zbanowany?

To też chciałbym wiedzieć

a kto powiedział że został? Nie ma bana, więc z teoriami wyssanymi z palca proszę się łaskawie pohamować.
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez kinki » 24 sie 2009, 11:47

Gapcio napisał(a):po za kilkoma szczegolami nachalnosci i upierdliwosci

mnie masz na mysli ?? :P
Wladca ognia
Moderator Globalny

Od: 28 lis 2006, 23:08
Auto: A4

Postprzez Basilius » 24 sie 2009, 11:49

Może by tak nikomu nie dawać bananów tylko jakieś podkładki, rachunki czy cóś i rozliczyć się i koniec kropka. Wierzę w uczciwość organizatorów. Z drugiej strony na każdym kroku dzisiaj napotykamy sukinsyństwo – choćby te domki jak mówicie syf kiła i mogiła, ale za to nie wieszałbym psów na Brii...

Ostatnio m.in. dlatego również odpuściliśmy spota koło Płocna (a nie Wawy- dzieki Myjk :D ) nad Białym ponieważ Pani szefowa zapomniała dodać, że jeśli zostajemy na jeden dzień to trzeba zapłacić za dwa :D no i jeszcze inne kwestie doszły związane z nasza Julką...
Ostatnio edytowano 25 sie 2009, 12:43 przez Basilius, łącznie edytowano 1 raz
Forumowicz

Od: 4 cze 2009, 09:00
Auto: Mazda 6 GY, 2.0 CD 143KM(166), Mazda MX-3 2.5 V6 KL-ZE

Postprzez Gapcio » 24 sie 2009, 11:50

mnie masz na mysli

Hehe kinki Ty to akurat mi z nieba spadles i w podzekowaniu uraczylem Cie czym mialem :P :D
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 24 sie 2009, 11:52

Basilius napisał(a):Może by tak nikomu nie dawać bananów tylko jakieś podkładki, rachunki czy cóś i rozliczyć się i koniec kropka

Nikt nie dostał bana więc o czym rozmowa?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez Myjk » 24 sie 2009, 11:55

Basilius napisał(a):Ostatnio m.in. dlatego również odpuściliśmy spota koło Wawy nad Białym

Ee... to było koło Płocka... :P Jeśli zaś chodzi o nocleg, to powinien być sprawdzony namacalnie.
Skoro ludzie spali w samochodach – to musiało być na prawdę źle. :|
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Grzyby » 24 sie 2009, 11:56

Myjk napisał(a):Skoro ludzie spali w samochodach

My z założenia mieliśmy spać w aucie :P
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez pinky » 24 sie 2009, 11:57

Grzyby jest hardcorem :D
ex MSP
Forumowicz

Od: 9 mar 2005, 17:11
Auto: FD3S, SE3P, NC1

Postprzez Myjk » 24 sie 2009, 11:57

Grzyby napisał(a):My z założenia mieliśmy spać w aucie

OK, ale ja bym się już w swojej nie przespał, bo nie widzę gwiazd przez bagażnik. :P
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Gapcio » 24 sie 2009, 12:09

My z założenia mieliśmy spać w aucie

No tak ale nie wszyscy... Duzo osob zdecydowalo sie na domki bo chcieli miec jakis komfort. Np. My z Ola zdecydowalismy sie na domek bo sadzilismy ze w domku bedzie sanitariat i Ola bedzie mniej narazona na przeziebienie po wieczornej kapieli (wszystko ze wzgledu na jej oslabiony organizm)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 24 sie 2009, 12:13

Gapcio napisał(a):Duzo osob zdecydowalo sie na domki bo chcieli miec jakis komfort

śmiem twierdzić że mam bardziej komfortowo w aucie niż w obcym łóżku :D

Wiem o co chodzi Gapa, wiem.
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Burstner Amara 535TK

Postprzez strOOs » 24 sie 2009, 12:15

brii a ja na miejscu w polowie zlotu uslyszalem, ze to Ty ustaliles zeby jednak ustawiac sie wzdluz :)

Ale co bylo to sie juz nie zmieni, nie mam o to zalu, tylko moje stopy ;)

Wg mnie bylo dobrze.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
Forumowicz

Od: 17 lis 2005, 00:24
Auto: 323F BJ FP LPG

Postprzez loockas » 24 sie 2009, 13:17

strOOs napisał(a):brii a ja na miejscu w polowie zlotu uslyszalem, ze to Ty ustaliles zeby jednak ustawiac sie wzdluz

Guzik prawda. Sam Maćka pytałem podczas wjazdu innych jak mają się ustawić. Miało być tak jak w Borsku, ale zanim się zebraliśmy z innymi do kupy to dużo aut już wjechało i ustawiło się w szeregu. Błąd organizacyjnych, nie było nas zbyt wielu przy ustawianiu i wyszedł bałagan.

Skończcie już z tekstami "słyszałem, od kolegi, że jego kolega widział...." – dziecinada.

Głupio wyszło z domkami, ale to są domki kempingowe i można było przewidzieć, że komfortu tam nie będzie. Las, robaczki, wilgoć – to norma. W koninie przed prysznicem musiałem wyganiać mrówki i pajączki z kabiny i nie narzekałem :P

Chyba nikt nie zwrócił uwagi, że to pierwszy zlot na którym zagrała kapela, a nie laptop. Szkoda tylko, że tak krótko grali, ale w końcu wszystko kosztuje. Bardzo mi się podobało, miło było posłuchać namiastki prawdziwej muzyki :)
Andżeju, jak Ci na imię?
Forumowicz

Od: 6 maja 2007, 00:55
Auto: PaRHaTy
Ajonik
Kupra

Postprzez brii » 24 sie 2009, 13:51

Nie podoba mi się bardzo Wasze narzekanie i stękanie. Każdy wie lepiej jak powinno być i jak to poprawić, używa przy tym terminów "ktoś", "coś", "zrobić". My nie mamy ze zlotu żadnego dochodu, wręcz przeciwnie, tak jak wszyscy płacimy za wjazd i nocleg a do tego jeszcze zapierdzialamy...
Póki co jedna osoba nie stękała a widząc co i jak się działo zaoferowała się, że pomoże poprawić następną imprezę – lukster. Reszta tylko biadoli i wyolbrzymia problemy, zamiast powiedzić jak lukster.
Dobrze wiecie, że nawet jak wszystko będzie tip-top to reszta ludzi waszego pokoroju wszystko skrytykuje i się przypierniczy do byle pierdoły – pewnie dlatego nie macie odwagi pomóc. Narzekać najłatwiej... Pozostaje poczekać aż ten temat umrze i do następnego zlotu na powtórkę z rozrywki – wylewanie żali i bicie piany.
Trusted computing – Yes or No?

Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Forumowicz

Od: 9 sty 2005, 23:46
Auto: Endek / Kupisiontes / Smark EV / iczy