brii napisał(a):powinieneś właśnie do Adama to kierować, że nie dostosował się do wcześniejszych ustaleń a jak ich nie pamiętał to mógł się mnie zapytać – cały czas byłem pod telefonem a Adam miał mój numer.
Z resztą jak pisałem – każde ustalenie jest dla kogoś nieprzemyślane i komuś nie pasuje.
Drogi Macieju, dzwoniłem do Ciebie 3 razy i nie odebrałeś telefonu. Poprosiłem
Rikiego o podjechanie do Ciebie i zapytanie się jakie są klasy –
Riki oddzwonił i podyktował je przez telefon.
Poza tym – o prowadzeniu 1/4 dowiedziałem się nieoficjalnie od pinkiego późnym wieczorem w piątek – nie zostałem przez Ciebie bezpośrednio o to poproszony.
Nie przypominam sobie, żebyś jako Organizator podjechał do mnie i Szymona i przekazał klasy, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie jako Organizatora, ponieważ do do Ciebie należało przypilnować wszystkiego.
Jeszcze raz przypomnę PW jakie do Ciebie wysłałem w czerwcu – złałeś mnie tekstem, że w Borsku było super i w Sochaczewie tez tak będzie.
Nie rozumiem, dlaczego nie można było podać wcześniej Szymonowi numerów startowych, nicków i klasy, skoro były wcześniej znane? Zapisy trwały by chwile (copy/paste) i można było by zacząć wolne przejazdy, zamiast zamieszania przy startowaniu i jednoczesny zapisywaniu ludzi.
Wystarczyło zadzwonić do mnie przed zlotem i mnie poinformować, że mam się tym zająć, to bym się o wszystko dowiedział i uniknęlibyśmy takiej sytuacji jaka wyszła.