MazDarek napisał(a):... najlepszym przyrządem do czyszczenia felg OZ superturismo
Ja do swoich felg uzywam takiej troche wiekszej, do czyszczenia garow
www.mazdaspeed.pl
MazDarek napisał(a):... najlepszym przyrządem do czyszczenia felg OZ superturismo
Globy napisał(a):Pięknie lśni, Darku
Globy napisał(a):Ja mam podobny patent – owijam palec szmatą
sq2jul napisał(a):Ja do swoich felg uzywam takiej troche wiekszej, do czyszczenia garow
Beny napisał(a):MazDarek szampon jest ok tez używam,a moze kilka słow o wosku?
sonax extreme nano pro 2 napisał(a):Zawiera delikatne, bezpieczne dla lakieru cząstki polerujące , które podczas polerowania rozpadają się na nanocząsteczki. Dzięki temu wygładza drobne rysy i zadrapania oraz przywraca połysk czyszczonej powierzchni.
sylwkoc napisał(a):sq2jul Witam, jestem tu nowy więc być może zadam dziwne pytanieZnalazłem ładny model xedosa 6 i wszystko mi się podoba (wersja chyba exclusive). Posiada silnik 2.0l V6 i pracuje on naprawdę cicho – tym bardziej zrobił na mnie wrażenie – 94 rocznik. Tylko po otwarciu pokrywy silnika słychać dziwny delikatny klekot na średnich i wyższych obrotach
Pytanie brzmi: czy mam się bać tego klekotu?? (obecny właściciel posiada auto od marca 08 i jeździ wyłącznie na benzynie gdyż nie posiada instalacji gazowej)
aha i właściciel twierdzi, że wszystkie V6 trochę klekoczą i to nic groźnego – podobno słyszał ich trochę...
MazDarek napisał(a):Ten egzemplarz jest:
• 34.543 z 34.833 wyprodukowanych na rynek europejski.
• 1.748 z 1.830 wyprodukowanych na rynek szwajcarski.
• 73 z 363 wyprodukowanych w 1999 roku.
• 11 z 11 wyprodukowanych 9 stycznia 1999 roku.
• wyprodukowany w 1.611. z 1.627 dni roboczych produkcji modelu Xedos 6 na rynek europejski.
no tak, jak się powiedziało A to trzeba zrobić BMazDarek napisał(a):szukam jakiegoś tatusiowozu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości