Witam wszystkich
Jestem tu nowy, w tamtym tygodniu kupiłem mazde (mazda 6 2,3 aut 2006) i jestem z niej bardzo zadowolony :–)
Przeglądam forum i już znalazłem kilka ciekawych informacji.
Niestety nie znalazłem nic na ten problem:
Po przekręceniu kluczyka na pozycje "ACC" na wyswielaczu pojawia napis "BOSE SOUND" i słychać głośne nawet bardzo głośne "beep"
Czy można to wyłączyć ?
Pozdrawiam
Przemek
Głośne "beep" po przekreceniu kluczyka na pozycje "ACC"
Strona 1 z 1
monk_xx napisał(a):Po przekręceniu kluczyka na pozycje "ACC" na wyswielaczu pojawia napis "BOSE SOUND" i słychać głośne nawet bardzo głośne "beep"
Czy można to wyłączyć ?
To raczej nie Bose wydaje ten beep. Moze masz jakies "dodatki"? (zabezpieczenia, ew cos nie tak?)
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
krzych napisał(a):To raczej nie Bose wydaje ten beep. Moze masz jakies "dodatki"? (zabezpieczenia, ew cos nie tak?)
Dodatkowo mam nawigacje i czujniki parkowania, ale one sa wylaczone (maja przelacznik on/off)
Wydaje mi sie ze wszystko dziala.
- Od: 17 sie 2009, 13:40
- Auto: mazda 6 2,3 aut 2006
Chyba wiem co to jest, zapomnialem o jednym mam rowniez zestaw glosnomowiacy i wydaje mi sie ze to on przy starcie robi beep.
Przygladalem sie jak to jest podlaczone i chyba bede musial odwiedzic elektryka, wszystkie kable sa gleboko zakopane pod deska. Chyba ze deske od strony schowka mozna latwo zdemontowac ?
Dzieki za podpowiedz, myslalem ze to Bose :–)
Przygladalem sie jak to jest podlaczone i chyba bede musial odwiedzic elektryka, wszystkie kable sa gleboko zakopane pod deska. Chyba ze deske od strony schowka mozna latwo zdemontowac ?
Dzieki za podpowiedz, myslalem ze to Bose :–)
- Od: 17 sie 2009, 13:40
- Auto: mazda 6 2,3 aut 2006
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Witam wszystkich użytkowników forum. Jest to mój pierwszy post i odrazu proszę o wyjaśnienie jeśli miał lub ma ktoś podobny problem. Chodzi mi o wydobywający sie sygnał( krótkie pikniecie ) podczas jazdy wewnątrz pojazdu. Jest to sygnał nie wiem jak to opisać ale podobny jak na dworcach kolejowych – najpierw sygnał z głośnika później ogłoszenie o odjeździe pociągu
Nie wiem czy jasno to określiłem pewnie nie, ale może ktoś będzie wiedział o co chodzi. Może to jest sygnał szukania lepszej częstotliwości radia- sam już nie wiem.
-
seq

- Od: 11 sie 2011, 17:11
- Auto: MAZDA 6, DIESEL, 143KM, 06.
To proszę uzupełnić swój profil o te informacje,żeby na przyszłość nie dopisywać tego przy każdym zadawanym pytaniu
PS.przeniosłem pytanie do odpowiedniego wątku,a do tego:
Proszę o zapoznanie się z zasadami panującymi na forum :
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...

PS.przeniosłem pytanie do odpowiedniego wątku,a do tego:
Proszę o zapoznanie się z zasadami panującymi na forum :
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujących... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego wątka
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...
moze to puszka z ultradzwiekami przeciw kunom itp.
polecam popatrzec pod maske
E.
polecam popatrzec pod maske
E.
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Co do tego "beep" – zapewne masz jakiś alarm zamontowany, sprawdź czy działa prawidłowo.
Poczucie humoru jest tutaj chyba tępione...
Poczucie humoru jest tutaj chyba tępione...
Ostatnio edytowano 13 lut 2012, 15:26 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: OT
Powód: OT
Strona 1 z 1