BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Witam nową koleżankę.
Oczywiście też zapraszam na środowego spota,
obejrzymy i coś doradzimy na na bolączkę Twojej mazdy.
Więc nie czekaj z przyjazdem aż ją odpicujesz.
pozdro
Oczywiście też zapraszam na środowego spota,
obejrzymy i coś doradzimy na na bolączkę Twojej mazdy.
Więc nie czekaj z przyjazdem aż ją odpicujesz.
pozdro
montanka napisał(a):To może tak już teraz na poważnie, ktoś podpowie mi, co mam zrobić z tapicerką, którą mam do wymiany (tylko jakieś rozsądne cenowo propozycje, żeby nie przewyższyła mi wartości auta:D)
to zalezy co chcesz z nia zrobic. Jak chcesz sobie zmienic wg wlasnego pomyslu no to bedzie potrzebne tapicer. Jak chcesz zostac przy ori, to poszukaj na forum czy allegro takiej mazdy na czesci i zakup fotele, kanapy, podsufitke i boczki.
ADHD ale chociaż ją umyję, wstyd takim brudaskiem przyjechać
A jeśli chodzi o tapicerkę to raczej chciałabym wprowadzić małe zmiany, np jeżeli chodzi o kolory a do tego potrzebny tapicer, bo moje rączki same tego nie zrobią.
Myślałam też, o kupnie foteli z allegro, ale nie ma nic godnego uwagi, a nie wiem czy do Madzi dopasuję fotele z innego auta.
A jeśli chodzi o tapicerkę to raczej chciałabym wprowadzić małe zmiany, np jeżeli chodzi o kolory a do tego potrzebny tapicer, bo moje rączki same tego nie zrobią.
Myślałam też, o kupnie foteli z allegro, ale nie ma nic godnego uwagi, a nie wiem czy do Madzi dopasuję fotele z innego auta.
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM

skoro to jestem ja serwujacy kebapy dla Was w stroju Borata to powiem wam, ze niezle z Was du*y

ADHD napisał(a):lista obecności na środę
Olka
Rules
Pit
Julek
Five
yasko
piotr_szp
ADHD
montanka ?
ktoś jeszcze ?
byc moze bedzie jeszcez goral_osielsko ale nie mam jeszcze potwierdzenia.
montanka napisał(a):ADHD ale chociaż ją umyję, wstyd takim brudaskiem przyjechać
na pewno nie bedzie brudniejsza od mojej
Ostatnio edytowano 16 sie 2009, 22:01 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
ADHD napisał(a):Olka

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ja napewnosq2jul napisał(a):niezle z Was du*y

swoją obecność potwierdzam narazie na jakieś hmmm 80%
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
Olka,a nie ?
Julek narazie jeszcze nie serwowałeś
ja tylko wkleiłem foto z Twoich wakacji
Julek narazie jeszcze nie serwowałeś
ja tylko wkleiłem foto z Twoich wakacji
Ostatnio edytowano 16 sie 2009, 22:02 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
ADHD napisał(a):a nie ?
Nie mam czym przyjechać a komunikacji miejskiej mam dość

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ok spotykamy sie na luczniczce – a moze potem kebap w balbecku np na starym rynku albo w galerii pomorskiej?
EDIT: Olka, cholera jasna napraw w końcu to wozidło
Zagadam może ktoś się zjawi po Ciebie.
Jeśli będe jechał z domu to skoczę po Ciebie bo zakładam, że jak kebab to "na mieście".
Jeżeli będe wracał z pracy to niestety nie.
Zagadam może ktoś się zjawi po Ciebie.
Jeśli będe jechał z domu to skoczę po Ciebie bo zakładam, że jak kebab to "na mieście".
Jeżeli będe wracał z pracy to niestety nie.
Ostatnio edytowano 16 sie 2009, 22:11 przez ADHD, łącznie edytowano 3 razy
ADHD napisał(a):cholera napraw w końcu to wozidło
cholera, chciałabym
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ADHD napisał(a):zagadam może ktoś się zjawi po Ciebie
ok, thx
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ja najprawdopodobniej bede garowal w robocie i stamtad jechal prosto na spot, takze troche mi to nie po drodze 
jeśli czas pozwoli też chętnie podjadę
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
oho zapowiada sie ladne zbiegowisko
quench – liczymy na Ciebie
quench – liczymy na Ciebie
no witam po 4 stronach przerwy ;p
witam i nowego osobnika na tym forum ;p
co do srody postaram sie ale nie wiem czy zdaze wrocic z warszawy
witam i nowego osobnika na tym forum ;p
co do srody postaram sie ale nie wiem czy zdaze wrocic z warszawy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd jakiego osobnika? ja płeć żeńska
Olka a może ja bym się zdeklarowała zabrać Cię w środę?
Olka a może ja bym się zdeklarowała zabrać Cię w środę?
montanka napisał(a):Olka a może ja bym się zdeklarowała zabrać Cię w środę?
byłoby super
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
farciarz napisał(a):cholero jedna jak rozmawiasz przez telefon to się upewnij z kim gadasz...a nie głupoty fanzolisz...buahaha
...wiesz Krzychu, bo ten Piotrus to taki jakis niewychowany sie zrobil ostatnio, odkad z ludzmi nie przebywa i coraz wiecej czasu spedza na wsi
hmmm to mowicie, ze ksieciunio Rules zawital jakims zlomexem w bydzi