Konkurs – Sochaczew 2009 – wyścigi równoległe na 400m
Jacek176 napisał(a):Myślę że w klasie 1.8-2.2 dwa pierwsze miejsca można przyznać jeszcze przed zawodami. Walka praktycznie będzie się toczyć o trzecieChyba że przyjedzie trzeci BF GTX o którym nic nie wiem
Jeżeli o mnie chodzi to jadę w najwyższej klasie i wycinam flexem pół auta przed startem żeby Lukster nie narzekał, że ma konkurencji mało.
- Od: 13 gru 2008, 14:21
- Auto: Type R EP3 04' 245KM
Tzn. kto ma dwa pierwsze miejsca w 1,8-2,2? Adriano startuje w klasie najwyższej, Cukierek pewnie w tej klasie ale pewnie nawet na podium się nie załapie tak dba o skrzynie (a raczej się martwi) no i ten seryjny boost powoduje że auto nie jedzie..., a ja mam silnik na "dotarciu" i seryjnym doładowaniu (w poniedziałek sprawdzę ile mi zegar pokaże bo dziś zapomniałem sprawdzić) więc to nie jedzie, no i nawet nie próbuje go zbytnio obciążać
no i ten mój dolot... mam nadzieję, że dostanę w tym tygodniu rurę ori od przepływki do turbo, bo będzie lipa... a z taką zwężką to start na 1/4 jest dla mnie bez sensu... a jeśli dostanę to rekreacyjnie może się przeniosę do najmocniejszej klasy, żeby inni nie narzekali
Generalnie dla mnie kandydatem do 1-go miejsca jesteś ty Jacek
Generalnie dla mnie kandydatem do 1-go miejsca jesteś ty Jacek
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
A to będzie jednak trzeci BF GTX. Dobrze, że chociaż Adriano startuje w innej klasie
...a wogóle to auto pewnie tylko do tyłu ci jeździ
jak francuski czołg
Też mam silnik na dotarciu
BratCukierka napisał(a):a ja mam silnik na "dotarciu" i seryjnym doładowaniu (w poniedziałek sprawdzę ile mi zegar pokaże bo dziś zapomniałem sprawdzić) więc to nie jedzie, no i nawet nie próbuje go zbytnio obciążać zeby no i ten mój dolot... mam nadzieję, że dostanę w tym tygodniu rurę ori od przepływki do turbo, bo będzie lipa... a z taką zwężką to start na 1/4 jest dla mnie bez sensu...
...a wogóle to auto pewnie tylko do tyłu ci jeździ

BratCukierka napisał(a):Generalnie dla mnie kandydatem do 1-go miejsca jesteś ty Jacek
Też mam silnik na dotarciu
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Jacek176 napisał(a):A to będzie jednak trzeci BF GTX
Trzeci tzn.?
Generalnie od odebrania od elektryka zrobiłem kilkanaście km... Auto jeszcze nie ma zderzaka, więc nim nie jeżdżę... mocowanie zderzaka jest w trakcie wykonywania... Także pierwszą trasą dla mnie będzie ta do Sochaczewa... Nawet nie wiem jak będzie wyglądała sprawa chłodzenia silnika
Dobrze, że ja nie mam BF GTX 
ale w budzie BG
i muszę stwierdzić, że to nie jedzie... wręcz jestem zawiedziony 
oj, bo ty byś chciał fruwać odrazu
Chociaż, faktycznie, odwrotna konfiguracja (silnik BPT w Budzie BF) byłaby lepsza
Parę lat temu miałem okazję widzieć jak to lata. Ja miałem Eclipse 2gen GS-T i zebrałem baty na zlocie w Toruniu od takiego wynalazku.
Chociaż, faktycznie, odwrotna konfiguracja (silnik BPT w Budzie BF) byłaby lepsza
Parę lat temu miałem okazję widzieć jak to lata. Ja miałem Eclipse 2gen GS-T i zebrałem baty na zlocie w Toruniu od takiego wynalazku.
Po co się tłuc taki kawał, może od razu rozdajcie miejsca na podstawie tych dywagacji.
Ja tam jadę czas zrobić lepszy niż ostatnio, a jak popada to powalczyć z autami z którymi teoretycznie nie mam szans. No i pare furek zobaczyć na żywo.
Ja tam jadę czas zrobić lepszy niż ostatnio, a jak popada to powalczyć z autami z którymi teoretycznie nie mam szans. No i pare furek zobaczyć na żywo.
Stała pod ścianą prężąc kakao
pinky napisał(a):brii to jak można sprawdzić czy zostało się uwzględnionym w danej konkurencji??
brii napisał(a):Po kontroli dokumentów wydana zostanie karta uczestnika upoważniająca do wzięcia udziału w konkursach i szkoleniach.
Mając tą kartę jesteś automatu przypisany do wszystkich konkurencji.
Adriano_4G napisał(a):...i wycinam flexem pół auta przed startem...
No właśnie czy regulamin mówi coś jak daleko można posunąć się z odelżaniem auta?
Czy dozwolona jest pełna inwencja właściciela?