MegaSpot MazdaSpeed SOCHACZEW 22-23 sierpnia 2009 r.
brii doszlo do Ciebie PW?????????????
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
Gibsong ponadto będa wyrabiane karty startowe i zamówienie iluś tam sztuk oraz produkcja tez troche trwaja. ofkoz nie mowia juz o innych logistycznych sprawach typu spanie.
Gibsong,People_Hate_Me macie racje. to ma sens. ale uwazam, że też – skoro są wolne domki, miało by sens dodatkowych kilka osob. bez mozliwosci udzialu w konkurencjach. sam wjazd i ew nocleg.
ale nie ważne
byl czas mozna bylo dzialać. pozdrawiam 
ale nie ważne
wiem ze lista jest zamknieta. tylko czy dla wszystkich? czy tylko dla tych co chca nocowac. bo jakbym chcial wpasc na kilka godzin w sobote bez noclegu to jest taka mozliwosc czy juz nie?
-
Szalotka
Nie zwsze jest mozliwosc przewidziec co sie wydarzy za miesiac czy dwa. Ludzie maja rozne zycia i nie u wszystkich jest to takie proste, ale ok, zasady byly takie a nie inne wiec nie bede rozpaczal. Uznam to za swoj blad. Pozdrawiam.
-
Szalotka
kinki nie każdy może sobie pozwolić na 'szastanie kasą na lewo i prawo', a to właśnie trzeba było uczynić miesiąc temu aby teraz móc jechać.. dla tego m.in. ja też nie jadę bo i ja nie mogę pozwolić sobie na 'planowanie przyszłego miesiąca'..
ale jak pisał gromaciek zasady były takie, a nie inne więc nikt nie rozpacza z tego powodu..
ale jak pisał gromaciek zasady były takie, a nie inne więc nikt nie rozpacza z tego powodu..
- Od: 19 lis 2007, 12:35
- Auto: była: Mazda 323f BG '92
jest: Misttubishi Galant 2.5 V6 '98
a ja mam pytanie odnosnie noclegu w namiocie – tez jest jakis deadline na wpis na listę namiotową?
bo zapisałem się i zapłaciłem za lotnisko w terminie natomiast za namiot chciałem zapłacić później i właśnie sobie o tym przypomniałem.
bo zapisałem się i zapłaciłem za lotnisko w terminie natomiast za namiot chciałem zapłacić później i właśnie sobie o tym przypomniałem.
- Od: 13 gru 2008, 14:21
- Auto: Type R EP3 04' 245KM
brii doszły do Ciebie PW
??????????????????
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
brii napisał(a):Adriano_4G – deadline to 20 lipca – już po ptakach.
rozumiem, ale wstęp na teren ośrodka i na ognisko zabroniony dla niezapisanych mam nadzieję nie jest?
Jacek176, dzięki – jeżeli nic innego mi nie przyjdzie do głowy to chętnie skorzystam z Twojej gościnności, namiot na działce napewno lepszy niż namiot rozbity w samochodzie.
- Od: 13 gru 2008, 14:21
- Auto: Type R EP3 04' 245KM
Adriano_4G napisał(a):na ognisko zabroniony dla niezapisanych mam nadzieję nie jest?
Niestety chyba jest.
Ale nie pekaj, z Piwem i Jackpl robimy konkurencyjną impre właśnie u mnie na działce. Kto chce może dołączyć
- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
Przyjalem wszystko do wiadomosci, ale boli mnie sprawa ze podobno sa wolne miejsca a nie ma wjazdu. Na czym wam zalezy? Okreslcie sie. Chce przyjechac, nie mozna. Nie chce nocowac, imprezowac, ale czy nawet na plyte lotniska odmowicie chcacej wjechac mazdzie?. Podobno to ogolnopolski zlot. Pozniej sie dziwicie ze na
-
Szalotka
Przyjalem wszystko do wiadomosci, ale boli mnie sprawa ze podobno sa wolne miejsca a nie ma wjazdu. Na czym wam zalezy? Okreslcie sie. Chce przyjechac, nie mozna. Nie chce nocowac, imprezowac, ale czy nawet na plyte lotniska odmowicie chcacej wjechac mazdzie?. Podobno to ogolnopolski zlot. Sytuacja jest prosta : Sa organizatorzy ulubiency marki mazda, podjezdza wlasnie mazda a on mowi nie wpuszczam
Jaki to mazdowicz? Moim zdaniem zaden. Rozumiem, zapisy, nocleg , wyzywienie ale ludzie co nie chca tego a chca wpasc na plyte nie moga. Na samym poczatku ilosc miejsc byla nie ograniczona. Nagle wszystko sie zmienilo? Problem jest wziasc od wjezdzajacego oplate a pozniej zebrac ja do kasy i wplacic na konto. Takie zycie takie realia. Pozdro dla tych co beda w Sochaczewie i dla tych co popieraja to co napisalem. Zreszta pozdrawiam wszystkich 
-
Szalotka