![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
a ja nie mam jak dotrzeć na spota ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ADHD napisał(a):Ok
SPOT pt. "Farciarz-reaktywacja"
jutro tzn 12.08 o godz 19:00, McDonald przy Wojska Polskiego przy shell'u
Zapraszamy tych którzy ostatnio obiecywali , że przyjadą!
(Pit myślę, że 22:00 to trochę późno, zważywszy, iż czasami żegnamy sie ponad godzinę)
Juli mam nadzieję, że juz masz X'a
no bede – auto juz mam od wczoraj
dzien bez neta i wszystko mnie mija no ale i tak dopiero wrocilem do bydzi
pozdro chlopaki
a wlasciciela 323c chyba mijalem na fordonskiej stal na awaryjnych przy kablu pewnie powrot ze szprota
pozdro chlopaki
a wlasciciela 323c chyba mijalem na fordonskiej stal na awaryjnych przy kablu pewnie powrot ze szprota
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
farciarz i ahdov – miło było ujrzeć Wasze facjaty po czasie! ahdov już na miejscu, co znaczy, że będzie się zapewne pojawiał z większą częstotliwością. Dzięki wszystkim
btw. karasia nie było, był natomiast jego gang rowerowy "Seven-Eleven", widać ich spotkania też menda olewa 
dzieki za spota
ten przy kablu to chyba nie byl ahdov – tylko taki podobny
tez go widzialem
Milo bylo poznac farciarza i ahdova – widac ze bydgoskie dinozaury daja o sobie znac
oby tak dalej
Jak rozumiem nastepny spot w przyszlym tygodniu z RULESem?
szkodnik_byd napisał(a):a wlasciciela 323c chyba mijalem na fordonskiej stal na awaryjnych przy kablu pewnie powrot ze szprota
sq2jul napisał(a):ten przy kablu to chyba nie byl ahdov – tylko taki podobny tez go widzialem
hehe...a to wlasnie bylem ja...
Pit napisał(a):farciarz i ahdov – miło było ujrzeć Wasze facjaty po czasie! ahdov już na miejscu, co znaczy, że będzie się zapewne pojawiał z większą częstotliwością
sq2jul napisał(a):Milo bylo poznac farciarza i ahdova – widac ze bydgoskie dinozaury daja o sobie znac
nooo mnie tez bylo bardzo milo spotkac sie z Wami...kope lat ale teraz bede to nadrabial
sq2jul napisał(a):Jak rozumiem nastepny spot w przyszlym tygodniu z RULESem?
dla mnie bomba...anytime..
pzdr,
Lukasz
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
ahdov a jechales moze chwile pozniej Kamienna w strone miasta?
EDIT:
kolega szkodnik niech sie okresli jak to w koncu z nim jest bo jak narazie to sie z nim gada gorzej niz z kobita w ciazy język
EDIT:
szkodnik_byd napisał(a):hmm co do sochaczewa to sprawa wyjasni sie po weekendzie mysle ze tak ;p co do noclegu to niespodzianka ;p
kolega szkodnik niech sie okresli jak to w koncu z nim jest bo jak narazie to sie z nim gada gorzej niz z kobita w ciazy język
kuźwa, to niech ktoś po mnie podjedzie na następnego spota; jak nie to się sfocham 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ahdov napisał(a):he...a to wlasnie bylem ja...
tak mi sie wydawalo ze to twoja madzia ;p tylko zmylila mnie ta antena cb ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ADHD napisał(a):sq2jul napisał(a):Jak rozumiem nastepny spot w przyszlym tygodniu z RULESem?
tak a nie inaczej
wywies w temacie
ADHD napisał(a):Five ma ostatnio problemy z czasem, więc poczekamy aż się określi.
Five kiedy, gdzie, o której i dlaczego tak drogo ? usmiech
No niesteyt, caly tydzien an druga zmiane, po urlopie trzeba cierpiec
W przyszlym tygodniu sie dostosuje do Panicza Rulesa, niech on moze łaskawie okresli kiedy pozwala sie ze sobą spotkać

ADHD Slyszalem Ze PITol takze i tobei kaze tyrać w kopalni zwanej jego hacjendzą? Oj straszne rzeczy cie tam spotkaja... normalnei dom latajcych zszywek i lotnego azbestu
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):ADHD Slyszalem Ze PITol takze i tobei kaze tyrać w kopalni zwanej jego hacjendzą? Oj straszne rzeczy cie tam spotkaja... normalnei dom latajcych zszywek i lotnego azbestu
Tak
podobno mam tam jakiś czas straszyć
Naciąga mnie na jakąś ( kojącą

O wielbłądach nie wspomnę.

aż się boję
uwazaj bo ja slyszalem, ze w tamtych okolicach grasuje jakis zarosniety gwalciciel 
Rulesowi pasują
wtorek-18sty, środa-19sty
myślę, że środa 19.08, 19 godz.
miejsce – stawiam na Łuczniczkę
jak ktoś woli 18.08, niechaj krzyczyyy
gwałciciele chyba nie lubią nadpobudliwych "ofiar"
wtorek-18sty, środa-19sty
myślę, że środa 19.08, 19 godz.
miejsce – stawiam na Łuczniczkę
jak ktoś woli 18.08, niechaj krzyczyyy
sq2jul napisał(a):uwazaj bo ja slyszalem, ze w tamtych okolicach grasuje jakis zarosniety gwalciciel
gwałciciele chyba nie lubią nadpobudliwych "ofiar"