Popychacze
1, 2
ja w swojej zmieniłem olej na mineral. ucichło na jakieś 3000km. jak tylko się odezwą (w zasadzie to tylko jeden) dolewam jakieś 200-300ml i znów spokój na jakieś 2000kilo. ale już nie długo. też mnie to wkurza.szykujęsię do wizyty u mechanika. Wymiana czy mycie szklanek?
- Od: 17 cze 2005, 11:14
- Auto: 626 GE; 94 r; 1,8 l;holenderka
Ja tez. Co byś nie zrobił nigdy z GE nówki nie zrobisz . Samochod ma być sprawny i ma wozić Ciebie bezpiecznie . W swoją GF kę przez 2 latka wsadziłem ok 8 tysięcy zł bo , tu pukało ,tam stukało , teraz mam auto w super stanie . Czasami zadaje sobię pytanie :hazell napisał(a):Ja już się otrząsnąłem i jestem na prawdę szczęśliwy
Po co to wszystko robić ? Zboczenie zawodowe?

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Samochód to tylko narzędzie ( jak to napisał hazell ) trzeba cieszyć się życiem i dbać o zdrówko.
Ale Wy tu filozoficzne poglądy ba temat życiowo-zdrowotno-komunikacyjny wygłaszacie.
Jaksa napisał(a):W swoją GF kę przez 2 latka wsadziłem ok 8 tysięcy zł bo , tu pukało ,tam stukało , teraz mam auto w super stanie .
Jaksa napisał(a):Jakiś ludek ogląda , testuje, wypłaca sume X oczywiscie nikt nie odda tych ośmiu tysi , rocznik jest rocznikiem . Mało kto docenia to co zrobiłes w swoim samochodzie a jeszcze w obecnej chwili, gdzie kupa szrotów została ściągnięta za małe pieniądze.
Spadek wartości samochodów w ostatnim roku to

Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
8 tysi w dwa lata? Ja w swoją w 8 miesięcy wpakowałem 5
Fakt, że policzyłem każdą srubkę, każdy smar za 5zł, o OC, przeglądach nie wspominając. Słowem dosłownie wszystko oprócz paliwa. Tu pierdoła, tam inne gówienko, tu trzeszczący plasticzek, który doprowadzał mnie do furii. Chrzanić to, nówka to nigdy nie będzie nawet gdybym na raz wsadził tam 20 koła. Właśnie dlatego naszła mnie taka refleksja a Jaksa nie mógł ująć tego lepiej.

Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI
Puhcio napisał(a):Ale Wy tu filozoficzne poglądy ba temat życiowo-zdrowotno-komunikacyjny wygłaszacie.

hazell napisał(a):Właśnie dlatego naszła mnie taka refleksja a Jaksa nie mógł ująć tego lepiej.
Samo życie

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
1, 2