Zlot samochodów japońskich – Chełmno 2009
witam
jestem z Płocka, posiadam hondę civic VII gen w 5 furtkach i chciałbym przyjechać tylko tutaj za bardzo nie ogarniam jak ta cała impreza ma wyglądać bo się narobiło trochę bałaganu. Chłopaki z civic klubu z powodu braku aktualizacji na stronie zlotu i braku konkretnych informacji też nie wiedzieli czy ten zlot jest realny i czy się odbędzie
jestem z Płocka, posiadam hondę civic VII gen w 5 furtkach i chciałbym przyjechać tylko tutaj za bardzo nie ogarniam jak ta cała impreza ma wyglądać bo się narobiło trochę bałaganu. Chłopaki z civic klubu z powodu braku aktualizacji na stronie zlotu i braku konkretnych informacji też nie wiedzieli czy ten zlot jest realny i czy się odbędzie
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
siema. to że prawie nic się nie aktualizowało to już nie jest moja wina...nalegałem kilka razy, ale...nic na siłę. ale z tego co Jacol mówił HondaTeam Włocławek się wycofała ,bo...nie będzie ścigania żadnego i przez to im sie nie opłaca przyjeżdżać...
więc z tak żenującego powodu jeśli ktoś nie chce przyjechać to kij w oko. chociaż jest pewien odcinek (długa prosta w miarę szeroka, równy asfalt, 0 fotoradarów) gdzie by można było puścić kilka aut, ale oczywiście na własne ryzyko, z racji tego że nie ma tu w okolicy żadnych pasów startowych itp. z góry było powiedziane ,że będzie to rekreacyjny zlot nad jeziorem, polatamy trochę po Chełmnie, skoczymy może do Świecia na moment na zamek. pocyka się plenerowe foty. a wieczorem ognisko/grill nad jeziorem, z możliwością noclegu jeśli ktoś by chciał sobie wypić. strona ośrodka i wszelkie info było podane na 1szej stronie. trochę zamieszania wyszło, ale Jacek później poinformował ,że skoro Honda się wycofała to zrobimy sobie zlot czysto mazdowski (+auta spoza forum, które sam zaprosiłem). jeśli jednak ktoś się z HTW pojawi to byłoby miło. także zapraszamy. tak jak wcześniej już napisałem – godzina 16:00 ,Rynek w Chełmnie. jeśli ktoś by miał problemy to 0793-194-294. Nick się wziął od imienia, więc nie muszę chyba mówić 
MRk marek? 

nie
Marianek
tak ,tak Marek
wiesz, jeśli ktoś zadzwoni to po co mówić sobie po xywach
ale mam nadzieję ,że wszyscy dotrą bez problemu

Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
MRk napisał(a):mam nadzieję ,że wszyscy dotrą bez problemu
wszystko cacy,ale podaj mi jeszcze nazwę ulicy gdzie mieści się ten rynek
a więc...Rynek mieści się na ul. Rynek
powaga
wokół niego są jednokierunkowe więc uważać mi tam
i niektórym GPSy mogą źle pokazywać dojazd ,bo często niestety pchać sie chcą pod prąd. dlatego jakby ktoś cykał się, to już pisałem ,że niech zjedzie na pierwszy za mostem zjazd z E1 do Chełmna, na ul. Nad Groblą (trasa 245). tam był kiedyś bar ("Baba Jaga") przy tym zjedzie i teraz jest po nim taki mały placyk. w razie czego mógłbym po kogoś tam podjechać i odeskortować na Rynek
1. Rynek – miejsce docelowe
2. Zjazd na ul. Nad Groblą (były bar "Baba Jaga" – komuś GPS może jeszcze wykryć) – miejsce alternatywne

wokół niego są jednokierunkowe więc uważać mi tam

1. Rynek – miejsce docelowe
2. Zjazd na ul. Nad Groblą (były bar "Baba Jaga" – komuś GPS może jeszcze wykryć) – miejsce alternatywne
Ostatnio edytowano 7 sie 2009, 00:01 przez MRk, łącznie edytowano 2 razy
MRk napisał(a):a więc...Rynek mieści się na ul. Rynek zebypowaga usmiech
no to super
no my w trójkę trafimy raczej bo troszkę chełmno znam ale jak coś to mam CB i też mnie jakoś pokierują
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
z noclegiem? bo za chwilę jadę nad jezioro do kierownika ośrodka pogadać z nim
MRk/Mx-3
mckoper/ Millenia KJ- raczej nocleg,
D4NI3L/ 323F- raczej nocleg,
Bartosz_Mx6 – tylko sobota
Wojciecher / 323f – tylko sobota
break3r i kaliope/626GD – tylko sobota
nie wszyscy się wpisali na listę, jeszcze powinien być
huher
Chudy_323F
kadzior
ale czy oni na sobotę tylko czy z noclegiem tego też nie wiem. czekam też jeszcze na odp. od Falcon'a bo coś zaniemógł chyba
osób spoza forum wpisywać nie będę ,wiadomo
ps. właśnie wróciłem z rozmowy z kierownikiem ośrodka i miejsce na grilla będzie bez problemu udostępnione. nocleg w hotelu tez, jak ktoś chce może namiot wziąć – 10zł/osoba. Parking strzeżony – 3 zł. Żarcie i picie we własnym zakresie
MRk/Mx-3
mckoper/ Millenia KJ- raczej nocleg,
D4NI3L/ 323F- raczej nocleg,
Bartosz_Mx6 – tylko sobota
Wojciecher / 323f – tylko sobota
break3r i kaliope/626GD – tylko sobota
nie wszyscy się wpisali na listę, jeszcze powinien być
huher
Chudy_323F
kadzior
ale czy oni na sobotę tylko czy z noclegiem tego też nie wiem. czekam też jeszcze na odp. od Falcon'a bo coś zaniemógł chyba
ps. właśnie wróciłem z rozmowy z kierownikiem ośrodka i miejsce na grilla będzie bez problemu udostępnione. nocleg w hotelu tez, jak ktoś chce może namiot wziąć – 10zł/osoba. Parking strzeżony – 3 zł. Żarcie i picie we własnym zakresie
na 98 % będę w sobotę chwila po 16 bo praca nie pozwala wcześniej , bede dzownił jak nie trafie pzdr
- Od: 1 lip 2009, 15:40
- Auto: Mazda 323F 1.8 BA BP
czyli wstępnie 10 aut z forum
to nie jest źle
jeszcze jeden kolega z CCH będzie, który również jest na forum ale się nie udziela
także można by powiedzieć ,że ok 11 aut z forum + ok. 5 innych
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
fakt, Bartku, słaba pamięć moja
kadzior tylko sobota, Chudy_323F nie wiadomo, ale pewnie tez. czyli zapowiada się nocleg dla 3-4 osób.tylko pytanie czy hotel czy namiot?
ale to wedle uznania, bo w hotelu będą miejsca ,tak jak i na polu namiotowym. ci co na noc zostają to mam nadzieję ,że nikt nie zaśnie za szybko
ps. Falcon'a niestety nie będzie
nie wiem jeszcze jak z hmm nie pamiętam xywy z forum, ale chłopak(Bartek) też z Torunia i też z mx-3 .szkoda jakby też nie przyjechał, bo myślałem ,że mx-trójek będzie najwięcej z Mazd heh bo miało być ich aż 5, a będą 2 może 3. no trudno
tak ogólnie to szkoda ,że sam MOJT nie wypalił, bo u mnie w CCH ostatnio doszło trochę chociażby samych Mazd, szczególnie F BA i zawsze można było powrzucać ulotki za wycieraczki. no ale ,teraz zrobimy sobie bardziej kameralnie, a następnym razem (mam nadzieję), odwalimy coś grubszego
nie mogę się doczekać jutra
dziś 4 godz pucowałem Madzię
do zobaczyska na rynku o 16
peace out

ps. Falcon'a niestety nie będzie
tak ogólnie to szkoda ,że sam MOJT nie wypalił, bo u mnie w CCH ostatnio doszło trochę chociażby samych Mazd, szczególnie F BA i zawsze można było powrzucać ulotki za wycieraczki. no ale ,teraz zrobimy sobie bardziej kameralnie, a następnym razem (mam nadzieję), odwalimy coś grubszego
peace out
Jacol napisał(a):– Jacol
– Mrk
– mckoper?
– daniello88
– Falcon
– huher
– Bartosz_Mx6
– lukaszXEDOS6
-Chudy_323F
-Picolinek
-PINKWOMAN
Sorki MRK nie miałem dostepu do netu tam mieszkamy jak jesteśmy na budowie w Świeciu
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł stróż ...
- Od: 30 cze 2008, 21:11
- Auto: Granatowe Kombi :)
V40
ad. 1
1. MRk
2. mckoper
3. D4NI3L
4. Bartosz_Mx6
5. Wojciecher
6. break3r i kaliope
7. huher
8. Chudy_323F
9. kadzior
11. mjaworsk1
12. nieznaszmnie
13. Picolinek
14. PINKWOMAN
+ qmpel mój, który jest na forum ale się nie udziela i może pewien bartek tez z forum
tamta lista nie do końca była aktualna
ad. 2
to jesteś z Piły, ale mieszkasz na Klamrach podczas pracy?
ad. 2
1. MRk
2. mckoper
3. D4NI3L
4. Bartosz_Mx6
5. Wojciecher
6. break3r i kaliope
7. huher
8. Chudy_323F
9. kadzior
11. mjaworsk1
12. nieznaszmnie
13. Picolinek
14. PINKWOMAN
+ qmpel mój, który jest na forum ale się nie udziela i może pewien bartek tez z forum
tamta lista nie do końca była aktualna
ad. 2
to jesteś z Piły, ale mieszkasz na Klamrach podczas pracy?
ad. 2