Wersja amerykańska – żarówka

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez sato76 » 6 sie 2009, 08:21

Cześć wszystkim, jestem tu trochę nowy ale porzebuję drobnej porady, a mianowicie mam mazdę mx – 3 wersja amerykańska i od nowości dopiero teraz spaliła mi się żarówka przednia :) jest ona osadzona chyba na stałe w plastiku tworząc jedną całość. Gdzie ja coś takiego dokupie ??? , albo jak to cholerstwo przerobić na zwykłe żarówki, a może można to jakoś zdemontować ? Może ktoś z uczestników tego forum się z tym spotkał. Proszę o jakąś poradę bo mój wozik jest ślepy na jedno oczko.
sato76

Postprzez mukaddim » 6 sie 2009, 09:31

spaliła mi się żarówka w postojowych światłach, w wersji amerykańskiej, ale ktoś już tam wymieniał i chyba na siłę była wyrwana, póżniej zaklejona taśmą. Ale teraz wymiana jest bardzo prostą :), trzeba tylko zakleić dobrze taśmą i hula.
Początkujący

Od: 28 lip 2009, 18:10

Postprzez sato76 » 6 sie 2009, 11:04

ok dzięki za odpowiedz. Właśnie dokupiłem cały element z plastikiem za 21 zł nówkę.
sato76